پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
بقدری توضیح دادم که راه گریزی نداشته باشی
مثلا در مرحله ۱ تاکید کردم پتانسیومتر ۵ کیلوی جدید
ولی سوال میکنی منظور شما از پتانسیومتر جدید واقعا پتانسیومتر جدید است یا پتانسیومتر قدیمی ولتاژ ؟ !
واقعا معنی پتانسیومتر جدید یعنی پتانسیومتر قدیم و پتانسیومتر ولتاژ ؟
توصیه هایی که با قلم قرمز نوشتم دونه دونه انجام بده و اگه گفتم جدید یعنی جدید و اگه گفتم سیم زرد منظورم سیم زرد است و منظورم سیم قرمز نبوده
لذا کار دیگه انجام نده و هر چیزی نوشتم منظورم همون بوده و چیزی به توصیه من اضافه نکن و همون را انجام بده.
ضمنا بنظر من اگه ترانس قوی استفاده نکنی و همین ترانس باشه برای شما مناسبه و احتمال خسارت کمتر میشه.
چون بنظر میرسه اطلاعات شما ضعیفه و اگه اشتباه کنی و ترانس قوی باشه خسارت شما خیلی بیشتر میشه.
لذا فعلا از همین ترانس ضعیف استفاده کنی برای شما بهتره
اگر نیاز به جریان بالا داشتی ، بعد از مدتی که تجربه کردی ترانس قوی تهیه و جایگزین کن فعلا به نفعت نیست.
سپاس[/
سلام خدمت شما استاد عزیز خسته نباشین مراحلی که گفتین انجام دادم و ب نتیجه مطلوب رسیدم خیلی ممنون
تنها مشکلی ک دارم امپر هم خطا داره در ماژول ولت متر امپر متر اینو چ کنم؟ با دستکاری پتانسیو متر هایه پشت ماژول رفع نشد خیلی خطا داره یک باری وصل کردم به خروجی منبع و مولتی متر را هم روی اندازه گیری جریان گذاشتم ولی ماژول عدد خیلی بیشتری نسبت ب مولتی متر نشون میداد
همین مشکل رو هم با ولتاژ داشتم ک شما گفتین یک پتانسیو متر بزار ک درست شد ممنونم الان تنها مشکلم خطایه امپر ماژوله خیلی بیشتر نشون میده