- 2012-03-18
- 10,107
- 80,115
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
خواهش میکنم
اینکه دو مقاومت ۶۸، سری را به دو سیم ترانس ۲۲ ولتی متصل کنی و ۳ آمپر عبور کنه و دو سر مقاومت بازم ۲۲ ولت باشه هزار بار محاله
احتمالا مقاومت ها را به دو سر ترانس متصل نکردی و یکی از سیم ها آزاد است و جریان صفر است که همان ۲۲ ولت را دیدی
درحالیکه حدود ۳ آمپر عبور میکنه ولتاژ دو سر مقاومت و یا دو سیم ترانس را اندازه گیری کن .
حتی ولتاژ ترانس ۱۰ آمپری هم اندکی افت میکنه چه رسد به فسقلی که باید افت بسیار شدیدی داشته باشه
و لذا چطور ترانس فسقلی کمترین افتی نداشته ؟
رحالیکه مقاومت آجری داره داغ میشه باید ولتاژ دو سرش را ببینی چند ولته ؟
سپاس
با سپاس فردا میرم یه ترانس براش میخرم نمیدونستم این ترانسا جواب نمیده خدا کنه بوردم اسیب ندیده باشه کیش براش خریدم خدا کنه ترانس جدید با برد تو کیسم جا بشه
از صبح تا حالا خسته شدم اینقدر با این ور رفتم طبیعیه جمله سازیم داغون بشه
شما فرمودین:اینبار زمانیکه دو تا مقاومت ۶۸، اهمی را به ترانس متصل کردی ببین ولتاژش چقدر افت میکنه ؟من جواب دادم:ترانس اولی امپرش باسری کردن مقاومت اجری یا بدون مقاومت3/4 امپر داد
ولتاژ خروجی22 ولت با سری کردن مقاومت تغییری در ولتاژ مشاهده نشد
ببخشید از گزارش ناقص فردا میرم یه ترانس تلوزیون پارس پیدا میکنم
درود
خواهش میکنم
اینکه دو مقاومت ۶۸، سری را به دو سیم ترانس ۲۲ ولتی متصل کنی و ۳ آمپر عبور کنه و دو سر مقاومت بازم ۲۲ ولت باشه هزار بار محاله
احتمالا مقاومت ها را به دو سر ترانس متصل نکردی و یکی از سیم ها آزاد است و جریان صفر است که همان ۲۲ ولت را دیدی
درحالیکه حدود ۳ آمپر عبور میکنه ولتاژ دو سر مقاومت و یا دو سیم ترانس را اندازه گیری کن .
حتی ولتاژ ترانس ۱۰ آمپری هم اندکی افت میکنه چه رسد به فسقلی که باید افت بسیار شدیدی داشته باشه
و لذا چطور ترانس فسقلی کمترین افتی نداشته ؟
رحالیکه مقاومت آجری داره داغ میشه باید ولتاژ دو سرش را ببینی چند ولته ؟
سپاس