پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
ممنون از لطف شما
مشکل کم بودن امپره 1.70 که ترانس من بیش از سه امپر میده
من منبع زیاد دارم که با اتصال پراب قرمز و مشکی میشه امپر رو فهمید توی این منبع با اتصال خروجی کلا امپر متر خاموش میشه این طبیعیه؟؟؟؟؟
چطوری امپر رو تنظیم کنم؟؟
و ولوم امپر در اخرین درجاتش بوق میزنه و ال ای دی روشن میشه این به چه معنیه؟؟
یه پنل ولتمتر امپر متر خوب وحدود200 تمن معرفی کنید اینی که خریدم اسباب بازیه یه ولت بیشتر نشون میده پیچ تنظیمش هم بالا میبره پایین نمیاره
درود
امپری که انتخاب میکنی و بدون بار بوق میزنه در پست های اخیر توضیح دادم که ولوم جریان را در محل صفر آمپر انتخاب کردی یعنی میخوای بالاتر از صفر آمپر غیرمجاز باشه .
بنابرین چون خود تغذیه جریان ناچیزی مصرف میکنه لذا اندکی بیشتر از صفر آمپر عبور میکنه و لذا غیرمجاز تشخیص میده و باید همینطور باشه و طبیعی و گویای سلامت محافظ و محدود کننده جریانه .
برای استفاده از تغذیه باید اندکی از نقطه فوق دور کنی تا لامپ و بیزر خاموش بشه .
حالا اگه ولتاژ ۶ ولت انتخاب و مقاومت ۶ اهمی به دو سیم خروجی متصل کنید و ولوم جریان را بچرخانید در نقطه ای که مرز روشن و خاموش شدن لامپ و بیزر است نقطه ۱ آمپر را نشان میدهد و باید اون نقطه واوم جریان را با عدد ۱ معرف ۱ آمپر مشخص کنی .
حالا اگه مقاومت ۱۲ اهمی به خروجی متصل کنی نقطه نیم آمپر مشخص میشه .
بهمین ترتیب میتونی ولوم جریان را مدرج کنی تا بدون امپرمتر هم قادر به انتخاب جریان دلخواه باشی.
با توجه به خاموش شدن آمپرمتر ولتمتر پنلی بدون تردید سیم ها را اشتباها جابجا متصل کردی چون با بررسی نقشه دیدم زمان اتصال کوتاه سیم های خروجی را هم با حداقل قطعات پیش بینی کردم .
هرچند اتصال دو سیم خروجی کاربردی نداره .
برای کالیبره کردن آمپرمتر و مدرج ساختن ولوم جریان اگه آمپرمتر دقیقی نداری که برای مدرج کردن ولوم ملاک قرار دهی ، باید از روشی که در پست های اول تقدیم کردم استفاده کنی چون محافظ این تغذیه را با قابلیت و توانایی بالاتری طراحی کردم تا با حساسیت بالاتری محافظت کنه و لذا نسبت به اتصال کوتاه بشدت حساسه تا بموجب جریان لحظه ای غیرمجاز هم صدمه نبینه
و لذا از طریق اتصال کوتاه کالیبره نکنید و اگر نمیتونی پست های اولیه را مطالعه کنی مقاومت های آجری خود را اعلام کن تا توضیح لازم را تقدیم کنم.
در خصوص آمپر باید توضیح واضح و شفاف بدی و بارها توضیح خواستم اما تلگرافی مطرح میکنی و نمیفهمم
برای تنظیم و تست جریان و محافظ ، کلیه توضیحات لازم و نحوه تست را در پست های اول تقدیم کردم .
مقاومت آجری چند اهم داری که نحوه تست را اعلام کنم .
اینکه ترانس شما ۳ آمپره و جریان بیشتر از ۱،۷ نمیده محاله .
ولی توضیح نمیدی که چرا چنین استنباطی داری که بیشتر از ۱،۷ آمپر نمیده و چطور فهمیدی ترانس شما ۳ آمپره
کمی توضیح بده چکار میکنی و چطور نتیجه گیری میکنی
تا زمانیکه متوجه نشم منظور شما چیه چطور مشکل را رفع کنم ؟
ضمنا همین ولتمتر آمپرمتر هم قابل استفاده است و نیاز به انواع گرانقیمت نداری اما پاسخ سوالات را نمیدی ازجمله گفتم با آزاد کردن سیم نازک مشکی چه تغییری می بینید ؟
ضمنا چند سیم داره و چه رنگ هایی و با چه ضخامت تقریبی است یعنی نازک یا کلفت است ؟
و هر سیم را به کدام نقطه نقشه متصل کردی ؟
بگو سیم ها رو به کجای نقشه زیر متصل کردی تا مشکل را رفع کنم.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 156785