- 2012-03-18
- 10,107
- 80,119
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
من که تاکید کردم اگه بریج در بازار براحتی تهیه میشه نیاز به دستکاری نداره و عالی شده.
فقط نام خودت اضافه نشده ، حتما اضافه فرمایید.
و فایل ها رو در پست آتی ارسال فرمایید .
میدونم چقدر وقت گذاشتی و زحمت زیادی تحمل کردی و امیدوارم بتونم جبران کنم.
سپاس و تقدیر
درود بر شما استاد
وقت بخیر. من دیروز آخرین نسخه ای که طراحی کردم رو چاپ زدم و مدار رو مونتاژ کردم . هم به جهت تست مدار ( از نظر طراحی خودم ) هم دیدن بهتر قطعات و نحوه جایگیری و فضای اونها. مدار به خوبی جواب داد و فکر میکنم نسبت به چندین مونتاژ قبلی خیلی سریع تر مونتاژ و تنظیم شد. به خوبی در جریان کشی از مدار جواب داد.
یک نکته در مورد مدار پیشین وجود داشت که کمی اتصال ولوم ها و ترانزیستور رو به لبه برد دچار مشکل میکرد و با توجه به جایگیری ولوم انتهای سر پیچ میتونست به قاب متصل بشه و خوب عملا مهره ولوم نصب نمیشد. من لبه برد رو برش دادم تا به مقداری که ولوم به خوبی نصب بشه. و خب این کار باعث شد تراک زمین مدار، باریک بشه. با توجه به فرموده های شما، مجدد مدار رو اصلاح کردم و برای جبران اون باریکی مسیر گراند یک جامپر تعبیه کردم که مسیر بهتر و با کیفیت تر بشه. ترانزیستور هم به لبه مدار منتقل شد و کیفیت بهتری پیدا کرد.
اما نکته دوم در مورد دیود بریج
با مطالعه دیتاشیت دیود 10A10 ارتفاع قطعه و قطر اون هر دو برابر با هم هستند. 9.6 میلیمتر. عملا هر کاری کردم و با راهنمایی جنابعالی ، هنگام نصب دیودها متوجه شدم که ناگزیر هم از طول و هم عرض مدار افزایش پیدا میکرد. و عملا حُسن مدار که کوچک بودنش بود به حالت قبل برمیگشت.
از طرفی این دیود شانه ای چند سالی هست که میدونم به وفور در هر فروشگاهی موجود هست. لااقل ما که در شهرستان هستیم فروشگاه شهر ما در آمپر های مختلف این سبک از دیود رو دارند. با این حال مدل مکعبی که تصویر اون رو در چند پست قبل ارسال کردید، رو هم طراحی کردم و فضای کمتری از دیود های تک گرفت و باز صورت مطلوبی داشت.
تصاویر رو ارسال میکنم. فایل ها رو به صورت دو مدل در پیام خصوصی برای شما ارسال میکنم تا با صلاحدید خودتان در تاپیک قرار دهید.
با سپاس فراوان از عنایت و توجه حضرتعالی.
نسبت ابعاد این دو برد، گویای بزرگ شدن مدار در حالت استفاده از دیود های تک خواهد بود.
درود
من که تاکید کردم اگه بریج در بازار براحتی تهیه میشه نیاز به دستکاری نداره و عالی شده.
فقط نام خودت اضافه نشده ، حتما اضافه فرمایید.
و فایل ها رو در پست آتی ارسال فرمایید .
میدونم چقدر وقت گذاشتی و زحمت زیادی تحمل کردی و امیدوارم بتونم جبران کنم.
سپاس و تقدیر
آخرین ویرایش: