- 2012-03-18
- 10,107
- 80,119
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
امیتر Q2 و یک پایه مقاومت R3.و یک پایه مقاومت R4 را آزاد کن ببین با ولوم ولتاژ میتونی ولتاژ خروجی را انتخاب کنی؟ .( جریان نکش فقط ولتاژ خروجی رو تست کن)
اگر نشد آی سی را هم آزاد کن و تست کن و اطلاع بده.
احتمالا ترانزیستور سوخته یا پایه ها رو اشتباه کردی .
پایه bc640 را به چه ترتیبی استفاده کردی ؟
مبتدی ترین علاقمندان هم بسادگی جواب گرفتن و لذا احتمالا از ترانزیستور مستعمل و معیوب استفاده کردی که ممکنه به رگلاتور هم صدمه زده باشه.
سپاس
با سلام عرض ارادت و خسته نباشید
سپاس از زحمات مهندس غزال بززگوار
مهندس حدود یک هفته هست این منبع را ساختم اما مشکلی که هست در طول این یک هفته بارها بررسی کردم از لحاظ اتصالات و.. و دوستان نیز منت گذاشتند و راهنمایی کردند لذا باز مشکل برطرف نشد مشکل این هست در خروجی ولتاژ ثابت ۳۰ ولت دارم(جریان صفر نشون میده موقع اتصال جریانو نمایش میده) و ولوم ها ولتاژو تغییر نمیدند
دوستان گفتن شاید نشتی هست و.. قطعات رو (خازن ها و مقاومت و دیود و ای سی رگلاتور ۳۱۷) نو گزاشتم و دوباره مونتاژ کردم در هر دوبار دقیقا همین مشکل بود
یک دنیا ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایین
درود
امیتر Q2 و یک پایه مقاومت R3.و یک پایه مقاومت R4 را آزاد کن ببین با ولوم ولتاژ میتونی ولتاژ خروجی را انتخاب کنی؟ .( جریان نکش فقط ولتاژ خروجی رو تست کن)
اگر نشد آی سی را هم آزاد کن و تست کن و اطلاع بده.
احتمالا ترانزیستور سوخته یا پایه ها رو اشتباه کردی .
پایه bc640 را به چه ترتیبی استفاده کردی ؟
مبتدی ترین علاقمندان هم بسادگی جواب گرفتن و لذا احتمالا از ترانزیستور مستعمل و معیوب استفاده کردی که ممکنه به رگلاتور هم صدمه زده باشه.
سپاس
آخرین ویرایش: