درود
۱۵۵۵ خوبه
مطابق شکل زیر یکسوسازی با یکدیود و یک خازن کافیه
کاتد این دیود به پایه ۱ رگلاتور حدود ۱۶ ولت متصل بشه و پایه وسط رگلاتور به منفی خازن صافی و سر دیگر سیم پیچ متصل میشه
خروجی مثبت رگلاتور باید با یک دیود سری بشه و خروجی این دیود یعنی کاتد باید بجای مثبت آداپتوری که قبلا متصل کرده بودی متصل بشه
و سر دیگر سیم پیچ که به منفی خازن صافی و پایه وسط رگلاتور متصل شده و منفی است باید بجای منفی آداپتوری که متصل کرده بودی متصل بشه.
ضمنا هیچ حادثه ای بدون دلیل اتفاق نمی افته.
من در عمرم به اندازه چند نفر حوادث عجیب و باورنکردنی تجربه کردم اما یکبار هم حادثه بدون علت ندیدم برخلاف شما که اکثر حوادث را بدون علت میدونی
و دلیلش اینه که دوست داری عامل حادثه را نبینی و علت اصلی کلیه حوادث شما تعجیل شماست.
ولی من چندین برابر معمول بررسی میکنم و با حوصله و دقت کار میکنم ،
تصویر زیر نمای ابتکاری منزل خودمه که تقریبا اواخر کار بود این عکسو گرفتم که بتنهایی سنگ از کوه و رودخونه تهیه کردم و خودم بتنهایی کلیه کارهاشو انجام دادم سال گذشته تمام کردم و یکسال طول کشید و روزی ۲ یا ۳ ساعت کار کردم بطوریکه از شروع کار هر کسی دید عکس و فیلم گرفت و حتی دست اندرکاران مهندسین ساختمان و متخصصین مربوطه بقدری سوال میکردن که ناگزیر شدم در اوقاتی که تردد نمیشه کار کنم و پاس سگم هم از ابتدای کار تاکنون متوقف نشده زیرا به حضور غریبه های پشت دیوار که دائما عکس و فیلم میگیرن عکس العمل نشون میده و خودم برای خارج شدن از خونه باید اتومبیل را آماده کنم و ناگهان از خونه فرار کنم وگرنه حداقل باید یکساعت پاسخگوی علاقمندانی باشم که در حال تماشا یا فیلمبرداری هستند و همه اینها حاصل دقت و حوصله و تامل است که خلق آثار تازه را میسر میکنه.
و البته کل ساختمان هم بجز سفید کاری کار خودمه که در جوانی ساختم یعنی بجز گچبری و سفیدکاری هیچ نقطه دیگری از این ساختمان کار غیر نیست و از رسم نقشه تا اتمام بنای ساختمان ، کار خودمه
باوجودیکه بسیاری از موارد مانند احداث چاه یا ساختن اسکلت و شاکله آرک اوپن و یا پل های زنبوری اسکلت فلزی و غیره که تا اونزمان هرگز ندیده و یا لااقل انجام نداده بودم معذالک فقط از کارگر استفاده کردم و با این وجود بسیاری از متخصصین مربوطه از ابتکارت من الگو گرفتند چون فقط از دستم استفاده نمیکنم و بیشتر از مغزم کمک میگیرم مثلا ممکنه باور نکنید که تمام تیر آهن ها و پل های بسیار سنگین اسکلت فلزی همین ساختمان را بتنهایی بالا بردم و خودم جوشکاری کردم ( یعنی فقط و فقط یک تیرآهن را با کمک دوستان بالا بردیم و بقیه را خودم یک تنه) زیرا با ابتکاراتی درواقع ذهنم عمده کارهای فیزیکی را انجام میده و حوصله و دقت فوق العاده دارم .
جالب اینکه برای گچبر که سفید کار هم بود و تنها بنا و استاد ساختمانم بود و هرگز فوت و فن کارشون رو ندیده بودم با این وجود الگو و شابلون هایی ساختم که کارش تمیزتر و سریع تر بشه که با اولین پیشنهادم عصبی شد و بهش بر خورد و قهر کرد و خواست کارم را تعطیل و رها کنه و بره و باور نمیکرد پیشنهاداتم درست باشه ولی بسرعت متوجه شد ابتکارات موثری است که هرگز به ذهن اون صنف نرسیده و سود بسیاری هم براشون داره .
به نحوی ببین که دیده نشده
بیشتر از مغز کار بکش نه از دست ،
متفکر باش نه متبحر
عامل کُپ باش نه کپی
که جملگی در سایه دقت و تامل حاصل میشه.
پس یکبار گوش کن و عجله را رها کن که بالاخره حادثه جبران ناپذیری اتفاق میافته.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 156837
مشاهده فایلپیوست 156838
مشاهده فایلپیوست 156839
مشاهده فایلپیوست 156840