درود
لطف داری عزیزم
امیدوارم در حدی که تصور میکنید باشم.
ضعف بزرگی که در فرهنگ و عادات ما ایرانیان است همینه که اگه کسی در دو سه مورد نظرمون را جلب کنه دیگه بعنوان خدا قبولش داریم و همیشه از همین خطای فرهنگی
ضربه های مهلکی میخوریم و زمانی میفهمیم باید متعادل باشیم که دیر شده و خسارت هولناک وارده قابل جبران نیست لذا همیشه درخصوص نظر هر کسی یادت باشه
«« کی میگه مهم نیست چی میگه مهمه »
لذا اگه در معتبرترین کتاب ببینم انیشتین فلان نظر چرت را داشته بهیچ عنوان فریب نمیخورم و فورا باور نمیکنم
و البته وقتی حس کنم یک چرت و پرت را با سند معتبری به انیشتین نسبت میدن و بنظر میاد خودش گفته دراینصورت فقط فورا تکذیب نمیکنم
و با احتیاط و تحقیق بیشتری تکذیب میکنم ولی اثر دیگری برای من نداره .
در هر صورت بابت اعتماد غیرعادی شما سپاسگزارم ولی کار درستی نمیکنی خصوصا که احساس میکنم خطاهای من عامل خطاهای قاطعانه شما میشه
و بزرگترین سهم را در خسارات احتمالی وارده دارم و لذا ضمن تقدیر و تشکر بی پایان ، از این جهت حس خوبی ندارم.
سپاس
درود بیکران
جناب استاد عزیز حقیقتا بنده و خیلی از اشخاص دیگه در انجمن که تا حدودی با هم در ارتباط بودیم هیچ ضرر و زیان و خسارتی از شخص شما ویا تفکر شما نخوردیم
البته با دیگران کاری ندارم ولی شخصا جز مهر و محبت و وفا چیز دیگه ای از شما ندیدم
و امیدوارم لااقل روزی قابل جبران باشه
در عوض شخص بنده جز دردسر و زحمت و زحمت و زحمت چیز دیگه ای واسه اهدا نداشتم
بنده از کودکی علاقه شدیدی به فعالیتهای فنی و الکترونیک داشتم متاسفانه راه درستی انتخاب نکردم و البته راهنمای درستی هم نداشتم بابت همین از بد روزگار از این موهبت خدادادی که استعداد خوبی در کارهای فنی داشتم غافل شدم و وارد دنیای دیگری شدم از حرفه شدم و بدتر اینکه موفق هم نشدم
البته تو شغلی که انتخاب کردم استاد بسیار ماهر و انگشت نمایی بودم ، ولی بدروزگار امانم نداد وبه ناچار کناره گرفتم
البته این کلامها شاید در انجمن و عموم صلاح نباشد
از طرفی :;:شاید تجربه ای واسه خواننده پست بشه تا مثه بنده بابت انتخاب شغل دنبال نخودچی نره که موفق نمیشه موفقیت با عشق و علاقه به اون شغل حادث میشه نه از روی اجبار و زورکی مشغول کاری شدن
الی ایهال خواستم خصوصی پیامی بدم و مشورتی بگیرم که مقدور نبود توی تلگرام نوشتم ولی باز هم میسر نگردید
شاید قسمت نبوده
کوتاه ابنکه
اخیرا وارد شغل و حرفه ای شدم که باید از ابتدا میشدم چون علایقم تو فنی و این راسته کار بوده
استاد گرامی :
کلام کوتاهتر اینکه بنده تجارب و اطلاعات زیادی از شما یاد گرفتم و مدیون میباشم
البته مقداری ضرر و زیان هم داشتم که بابت کوتاهی و بی تجربگی بیش از حد خودم بوده
هرچند در قبال تجربه هایی که کسب کردم ذره ای هم واسم اهمیت نداره
در عوض حاضر هستم و خیلی تمایل دارم وسایلم سریعا خراب شن تا بهونه ای بشه بابت مصاحبت استفاده از تجارب شما استفا
اگه هر روز هم فت و ترانزیستور بسوزونم واسم اهمیت نداره البته وسع مالی خوب و بالایی ندارم و شاید گاها با قرض و قوله هم فراهم شده
ولی مصاحبت با شما و استفاده از تجربه های شما بسیار شیرین و لذتبخش میباشد و ارزش معنوی بسیار بالاتر از مادی واسه بنده داره
همین تغذیه مگه ایرادی داشت که بازش کردم؟ خیر
اینقدر تغذیه و آداپتور و ترانس تو خونه و دم دست دارم که این اصلا واسم اهمیتی نداره و اصلا مورد نیازم هم نیست
ولی دوست دارم ور برم و یاد بگیرم حالا در کنارش ۴ تا قطعه هم بسوزونم اصلا اهمیتی نداره
اما قبل از هر چیز باید قطعه معیوب را پیدا کنی تا مشکل حرارت نامساوی رفع بشه (بدون آداپتور و سیم پیچ)
سپس مراحل نهایی
البته بنده مثه شما نمیتونم داخل مدار قطعات رو تست کنم (هر چند تست داخل مدار کار هر شخصی هم نیست و مهارت خودتون رو میخواد) یا باید قطعات رو خارج کنم که میدونم شما شدیدا مخالف این کار هستید و یا حداقل یک پایه رو آزاد و تست کنم .تا قطعه معیوب شناسایی شود
اگر مقدوره بفرمایید بیشتر کدوم قسمت یا بخش احتمال آسیب دیدن داره تا روی همون بخش تمرکز و تست کنم ؟
سپاس بیکران .