- 2012-03-18
- 10,107
- 80,098
درود
https://www.irantk.ir/threads/12217...آبگرمکن-بسازید?p=689675&viewfull=1#post689675پس از مدت طولانی و نیاز مشابه یکی از دوستان ، روش بسیار ساده تر از روش این تاپیک را تست کردم و از آنجاکه ساده تر است و سریع تر اجرا میشه لذا بهتر از روش تاپیک حاضر است و حدود یکماه است که پس از تست استفاده و پیشنهاد میکنم و لذا طی ویرایش تاپیک زیر را معرفی میکنم.
.
ازآنجاکه امروز یکی از دوستان نسبت به تعویض پی در پی ترموکوپل آبگرمکن منزلش عصبی بود و از من سوال کرد آیا در این خصوص چاره ای کردم یا نه .
لذا علاوه بر آنکه راهکار مربوطه را به وی تقدیم کردم ، ضمنا مصمم شدم این شیوه را از طریق انجمن مطرح و منتشر کنم .
ازآنجاکه سالها قبل ، آبگرمکن بشکه ای یا ایستادهٔ منزلم سوراخ شد که حاکی از ضعیف شدن بقیه نقاط مخزن بود و ابگرمکن دیواری تهیه کردم که کاش تهیه نمیکردم لذا پس از مدتی برای اولین بار ترموکوپل آن خراب شد و مطابق عادت، نقاط ضعف و دلایل صدمه قطعه را بررسی کردم که مشخص شد تولید کننده کاملا عالمانه و عامدانه بنحوی از ترموکوپل استفاده کرده که پس از مدتی معیوب شود تا امکان فروش قطعات یدکی فراهم گردد.
لذا نسبت به رفع نقایص آن اقدام کردم و برای اولین و آخرین بار ترموکوپل را تعویض کردم ، بطوریکه پس از سالها ، نه تنها تاکنون صدمه ندیده بلکه بدلایل آشکار و مشخص ، هرگز صدمه نخواهد دید .
اما هر متاعی هزینه ای داره و هزینه تقدیم این ابتکار ، مشارکت شماست بطوریکه پس از 5 پیشنهاد ، روش مورد نظر را تقدیم میکنم زیرا ممکنه ابتکار ساده تر و موثرتری از ناحیه شما مطرح بشه که البته منم همکاری و مساعدت میکنم و نهایتا روش خود را تقدیم میکنم که پس از این اقدام ، هرگز ناگزیر به تعویض این ترموکوپل نباشید و تا زمانیکه خدا ، خدایی میکنه این ترموکوپل هم انجام وظیفه کنه ( البته صرفنظر از عوامل خارجی مانند ضربه چکش و امثالهم )
بنابمراتب نقاط ضعف ترموکوپل مورد اشاره را اعلام و پیشنهاد خود را جهت رفع کامل نقائص ان مطرح فرمایید .
سپاس
آخرین ویرایش: