- 2012-03-18
- 10,107
- 80,098
ترموکوپل طراحی وساخته شده جهت ایمنی ومحافظت از جان ومال مصرف کننده که باید خاطر نشان کنم حتی کوچکترین مسائل مربوط به ان پس از کلی آزمون به تایید متخصصین درامده وشکل استاندارد پیدا کرده ،حالا من متعجبم از شخصی مث شماکه با این همه اطلاعات باعث تشویق دیگران دردست کاری این سیستم میشوید موفق باشید
درود
منم از شما متعجبم که گویا بقال سر کوچه را تهدید میکنی.
بزرگوار : اون متخصصی که چنین سنسورهایی را بررسی و تایید و طراحی میکنه اگه دانش پژوه من نباشه ، خودم هستم .
لذا اگه نماینده تولید کننده هستی ، همانطورکه در جریان تهدیدات تلفنی عرض کردم این سمپاشی ها و تهدیدات ثمری نداره و این تاپیک حذف نمیشه .
لذا اگه روش جدید را تست میفرمایید باید بدانید این روش هم بلا اثر است و تا جایی که در توانم هست علیه سودجویی های ناجوانمردانه تلاش میکنم.
لذا اگرچه در تولید دیگر محصولات منافعی نداری و اگرچه با جستجو در تاپیک های مشابه و محصولات دیگر ، بنظر میرسه راهکار و دستاویزی در راستای تحقق اهداف خود نیافتید اما ملاحظه فرموده اید که در خصوص افزایش عمر هر محصولی اهتمام ویژه دارم و هرچند سنسور آبگرمکن یکی از آنهاست که اتفاقا اخیرا الکترونیکی شده اما سالیان درازی است که افزایش طول عمر محصولات در اولویت اهدافم قرار دارد .
و لذا تجربه سنگینی در زمینه تلاش متقابل و تهدید تولیدکنندگان دارم و اگر جسارت کافی نداشتم در اوایل فعالیتم و با اولین تهدید تولید کنندگان ، متوقف میشدم و نوبت بشما نمیرسید .
به این ترتیب با توجه به اینکه تهدید و ارعاب علیه من ساده نیست و ازآنجاکه علیه توسعه و ترقی و علوم فنی کشور ،تهدید و تلاش میفرمایید لذا چنانچه در راستای ارعاب و وحشت و تهدید علیه من به توفیقی رسیدی همینجا وعده میکنم جایزه قابل توجهی بابت زحمات ضد علمی و فنی به حضرتعالی تقدیم میکنم تا بلکه از اینگونه تلاش ها منصرف شوید .
و در غیراینصورت یادآور میگردم که همراهی در امور نامشروع و غیراخلاقی و تلاش های ضد علمی و فنی و تهدید متخصصین ، درواقع مشارکت در سودجویی غیرقانونی محسوب میشه و قابل تعقیب و پیگرد است .
ضمنا چنانچه تهدیدات تلفنی ، توسط شما نبوده به همراه و همکارت اعلام کن درسته که مکلف به انجام وعده هستیم و باوجودیکه هویت تهدید کننده تلفنی را کشف کردم که عن قریب درحال سکته بود و سکته ناقص کرد ولی وعده کردم درصورت تکرار ، نسبت به تعقیب قانونی وی اقدام میکنم و در صورت توقف تماس ها چشم پوشی میکنم که تماس ها بکلی متوقف شد ، اما به وی بفرمایید درسته که تهدید از طریق رسانه ها ، بعنوان تهدید تلفنی محسوب نمیشه اما تهدید ، تهدید است و با توجه به مستندات محکمی که حاصل کردیده در صورت تکرار تهدید ، اقدام و تعقیب قانونی را آغاز خواهم کرد و از نظر اخلاقی هم خُلف وعده مسوب نمیشه.
البته اگر ایرادات فنی با استدلال و مستندات علمی از ناحیه هر دوست و دشمن مطرح شود با آغوش باز استقبال میکنم و در صورتیکه خطایی از طرق علمی اثبات گردد ضمن تقدیر فراوان ، حاضرم دست بانی اصلاحیه را هم ببوسم .
فلذا اگر ایرادی بر پیشنهاد مورد اشاره وارد است و یا اثبات فرمایید که انجام توصیه منجر به کوچکترین خسارتی میگردد و در این مورد خاص حتی اگر خطای اجرا ، منجر به خسارت میگردد ، ضمن تقدیر و تشکر از حضرتعالی نسبت به اصلاح و ویرایش خطا اقدام میکنم و مسئولیت کلیه خسارات وارده را میپذیرم( هرچند ادعای ناصحیح فنی هیچگونه مسئولیتی متوجه ناشر خطا نمیسازد ولی من میپذیرم و جبران میکنم)
اما اینکه فلان کار جیزه و به تولید کننده مربوط است و یا تهدید و شعارهای مشابه بی پایه و اساس در مرام و مسلکم جایگاهی ندارد.
و چنانچه با روش های مجرمانه ادغام و اقدام گردد ، بدیهی است که شایستهٔ تعقیب و مجازات است
.
سپاس
آخرین ویرایش: