به نظرم حرارت اتش خرابش میکنه و قرار نیست همیشه با اتیش داغ بشه یه المنت کوچیک مثل برا بخاری برقی باشه با اون داغ کنیم بهتر نیست؟
درود
ازآنجاکه ترموکوپل بخاری در تنوره بخاری قرار داره لذا در بخاری مشکل چندانی نداریم ، چون برخلاف آبگرمکن ، از همه طرف با گرما مواجه هست و نیاز به سرخ شدن ترمو کوپل نیست و به همین علت تابحال ندیدم ترموکوپل بخاری خراب بشه و اگه خراب بشه بسرعت خراب نمیشه و عمرش قابل تحمل هست.
اما ایده جالبی بود ، هرچند در آبگرمکن قابل استفاده نیست .
خب اگه با آزمون و خطا فاصله شعله تا سر ترموکوپل رو از شعله اصلی فاصله بدیم چی ؟تجربی عمل کنیم
با سپاس
منظورم این هست که قسمتی از ترموکوپل که در مجاورت با شعله هست رو داخل لوله مسی یا آلمینیوم هم انداره ترموکوپل قرار بدیم که یک لایه محافظ دور تا دور ترموکوپل قرار بگیره
بابت مختصر نویسی عذرخواهی میکنم
با تشکر از شما
به نظرم حرارت اتش خرابش میکنه و قرار نیست همیشه با اتیش داغ بشه یه المنت کوچیک مثل برا بخاری برقی باشه با اون داغ کنیم بهتر نیست؟
درود
ازآنجاکه ترموکوپل بخاری در تنوره بخاری قرار داره لذا در بخاری مشکل چندانی نداریم ، چون برخلاف آبگرمکن ، از همه طرف با گرما مواجه هست و نیاز به سرخ شدن ترمو کوپل نیست و به همین علت تابحال ندیدم ترموکوپل بخاری خراب بشه و اگه خراب بشه بسرعت خراب نمیشه و عمرش قابل تحمل هست.
اما ایده جالبی بود ، هرچند در آبگرمکن قابل استفاده نیست .
خب اگه با آزمون و خطا فاصله شعله تا سر ترموکوپل رو از شعله اصلی فاصله بدیم چی ؟تجربی عمل کنیم
با سپاس
درود
همانطورکه در خلال تاپیک عرض کردم حتی اگه ترموکوپل داخل شعله باشه و سرخ هم بشه اما بمیزان کافی داغ نشده باشه بازم آبگرمکن خاموش میشه چه رسد که با فاصله ای از شعله قرار بگیره که سرخ نشه .
اساسا تولید کتنده عمدا اینجوری طراحی کرده که ناچار باشی ترموکوپل را در بدترین شرایط بگذاری که پس از مدتی نابود بشه.
سپاس
درود
همانطورکه در خلال تاپیک عرض کردم حتی اگه ترموکوپل داخل شعله باشه و سرخ هم بشه اما بمیزان کافی داغ نشده باشه بازم آبگرمکن خاموش میشه چه رسد که با فاصله ای از شعله قرار بگیره که سرخ نشه .
اساسا تولید کتنده عمدا اینجوری طراحی کرده که ناچار باشی ترموکوپل را در بدترین شرایط بگذاری که پس از مدتی نابود بشه.
سپاس
تشکر می کنم از حوصله بسیار خوب شمادر پاسخ دادن به نظرهای گوناگون .
در خلال پیامهاتون خوندم که شما بسیار به گداخته شدن این امر پرداخته اید.
اما در این خصوص هم بخاری و هم آبگرمکن ،چه ایستاده چه دیواری
باید و باید در برخورد با شعله مستقیم شمعک باشند تا شیر برقی همواره جذب باقی بماند.
بعد خرابی ترموکوپل بخاری کم پیش میاد
و خرابی ترموکوپل آبگرمکن ها هم خیلی کم پیش میاد که شعله شمعک بهش برخورد بکنه و شیر برقی جذب نشه .
میشه کمی سر شعله شمعک رو کم کرد میشه میله متری فاصله داد
مشکلی پیش نمیاد روشن میمیونه
باید تجربه کرد .
شما بدنبال راه گریز از شعله مستقیم میگردید .
امیدوارم پیدا بشه .
سپاس از شما
درود
عامل اصلی اکسید شدن فلزات یونهاست از اند یا کاتد است. به نظر من با اطلا عاتی که از اینترنت خوندم .جهت حفاظت لوله ها از اکسید شده . کاتد یا بار منفی روی فلز لوله ها زیاد میکنند تا از اکسید شدن جلو گیری کنند . به نظر منم ما هم میتونیم قسمت بیرونی ترموکوپل بار منفی اضافه کنیم تا از اکسید شدن جلوگیری کند . ترموکوپل را با زمین ارت کنیم یا با کاهش برق شهری و تبدیل به برق دی سی و متصل کردن سیم منفی به ترموکوپل از اکسید شدن ترموکوپل به مدت زیاد محافظت کنه.
سپاس