مشاهده فایلپیوست 169457
دو ترموکوپلی که در این تصویر می بینید و به وفور در بازار موجود است تهیه کنید
مشاهده فایلپیوست 169536
همانطور که در این تصویر می بینید فقط ترموکوپل دوم را تقریبا از وسط ببرید و مطابق تصویر ، انتهای لوله مسی را شبیه نری فیش آماده کنید تا به فیش آبی متصل بشه.
و مقداری از عایق سیم وسط لوله را بردارید تا بعنوان نری درون فیش قرمز قرار بگیره .
مشاهده فایلپیوست 169537
درود
نحوه سری کردن دو ترموکوپل
ابتدا دو ترموکوپلی که در تصویر بالا می بینید تهیه کنید .
بطوریکه یکی از آنها ساده و دیگری مجهز به سیم فیوز باشه.
ترموکوپلی که مجهز به سیم فیوز است نیاز به دستکاری و دخل و تصرف نداره و مطابق تصویر دوم یکی از سیم های فیوز به منفی ترموکوپل متصله
برای پیدا کردن این سیم یک پروب اهم متر را به بدنه لوله مسی ترموکوپل متصل کنید و پروب دیگر را با سیم های فیوز تست کنید و با هر کدام اهم ناچیزی داشت همان سیم به منفی ترموکوپل متصل است که با رنگ آبی کوچکی در تصویر دوم مشخص کردم.
و لذا سیم دیگر همان سیم وسط غلاف ( لوله مسی ) است که به مغزی پیچی متصل است که با رنگ قرمز بزرگ مشخص کردم ( مغزی پیچ نسبت به پیچ یا لوله مسی ، عایق است تا منفی ترموکوپل را به شیر گاز برساند .
و سیم فیوز متصل به آنرا با رنگ قرمز کوچک مشخص کردم
حالا باید ترموکوپل ساده دوم را در جهت صحیح بین دو سیم فیوز متصل کنیم که سری شود و ولتاژ و جریان افزایش یابد .
لذا تقریبا وسط لوله ترموکوپل دوم را قطع کنید و مطابق پایین تصویر دوم بگونه ای آماده کنید که لوله مسی ترموکوپل دوم بعنوان نری ، داخل فیشی که برنگ آبی مشخص کردم قرار بگیره تا منفی ترموکوپل اولی به مثبت دومی متصل بشه.
و حدود یک سانتیمتر از عایق سیم وسط لوله ترموکوپل دوم را بردارید تا بعنوان نری داخل فیشی که برنگ قرمز مشخص کردم قرار بگیره .
حالا دو لوله یا غلاف دو ترموکوپل را از یکدیگر عایق کنید و برای اینکار میتوانید از ماکارونی نسوز استفاده کنید و ماکارونی نسوز را روی لوله ترموکوپل دوم بکشید تا دو لوله مسی بیکدیگر متصل نباشن .
و سپس با چسب سنگ و یا هر چسبی که در برابر حرارت ناچیز مقاوم باشد دو ترموکوپل را کنار یکدیگر قرار دهید و در نزدیکی شمعک نصب کنید .
ضمنا برای اتصال صحیح ترموکوپل دوم ، نیاز به دقت و اهم متر هم ندارید زیرا
کافیست ترموکوپل دوم را بصورت شانسی بین دو سیم فیوز متصل کنید و ترموکوپل ها را کمی گرم کنید و ولتاژ انتهای ترموکوپل که به شیر متصل میشه اندازه گیری کنید بطوریکه اگر ولتاژش بیشتر از ولتاژ یک ترموکوپل بود نحوه اتصال درسته و در غیراینصورت دو سیم را جابجا کنید.
سپاس
اینم تصویر نتیجه که تابحال کسی ترموکوپل را در این فاصله از شمعک ندیده که بتونه بدرستی با عمر جاویدان انجام وظیفه كنه که هرگز خراب نشه .
مشاهده فایلپیوست 169483