سلام
استاد پس از جستجوی زیاد و نیافتن مولتی متر استوک. و همچنین با توجه به تأکیدات همیشگی شما بر استفاده از مولتی متر آنالوگ و مزایای اون، تصمیم گرفتم یه مولتی متر نو و تا حدی جنس خوب تهیه کنم. به همین خاطر از یکی از فروشگاههای تهران یه دونه پروسکیت مدل mt2018 خریدم که امروز به دستم رسید و بی صبرانه منتظر شروع کلاسهای شما هستم.
درود
مولتیمتر آنالوگ برای تعمیرات ، هر چه قدیمی تر باشه بهتره
ارزش مولتیمتر آنالوگ به دقتش نیست برای استحکامش ارزشمنده
در تعمیر خواهیم دید که نیاز به دقت نداری ولی شدیدا نیاز به حفظ مولتیمتر خودت داری چون قلق هر مولتیمتر آنالوگی نسبت به نیمه هادی ها متفاوته
لذا اگه مولتیمتر خودتو از دست بدی نمیتونی با سرعت عیبو پیدا کنی .
اینجوری برات بگم که حدود ۵۰ ساله با ساده ترین مولتیمتر کار میکنم و بیش از ۴۰ ساله رسما و با مجوز با همین مولتیمتر ساده کار و تعمیر میکنم و حتی در الکترونیک صنعتی بندرت از کلمپ استفاده میکنم و با هیچ قیمتی عوضش نمیکنم
درحالیکه گرون ترین دستگاه های پژوهشی دارم
انواع مولتیمترها رو تهیه کردم ولی نتونستم از مولتیمتر اول دست بکشم
بسیار بسیار ساده است ولی مثلا بجای لاک از شیشه روی عقربه استفاده کرده که برخلاف لاک ، باردار نمیشه و الکتریسته ذخیره نمیکنه و موجب اختلال عملکرد میتر نمیشه.
اگه چند بار روی محافظ لاکی و شفاف عقربه دست بکشی می بینی عقربه بواسطه الکتریسته روی لاک ، دیگه یک عددی رو نشون میده و مجبوری تنظیمش کنی که موجب خطای شدید میشه که هر چند خطاش مهم نیست ولی بسیاری از مواقع موجب خطاهای غیر قابل اغماض میشه و حتی عقربه تکون نمیخوره.
سلکتورش ۱۰۰۰ سال دیگه خراب نمیشه چون کلا فلزی است و از مدار چاپی استفاده نکرده.
اگه احیانا بسوزه مثل برق و باد تعمیر میشه چون قطعاتی نداره و قابو باز کنی قطعات سوخته براحتی قابل تعویضه.
در تعمیرات خواهیم دید ۱ کیلو و ۱،۱ کیلو تفاوتی نداره و ۱۲ ولت و ۱۱ ولت فرقی نداره لذا دقت بالا به کارمون نمیاد.
وقتی یک بخش صدمه می بینه مشخصه ها تفاوت فاحشی با حالت نرمال پیدا میکنن.
بنحوی که با میتر رادیو ضبط و باطری ساعت مولتیمتر جیبی درست کردم و غالبا همراهم هست که در تصویر چهارم می بینی و سالهاست در مواقعی که مولتیمترم در دسترس نیست با همین میتر تصویر چهارم تعمیر میکنم.
لذا مولتیمتر فقط محکم و لذا قدیمی تر باشه و یه چیزی تقریبی نشون بده خوبه .
این عالیترین مولتیمتر منه که حدود ۵۰ سال دارمش و با این تعمیر کرده و میکنم و برام خیلی ارزش داره درحالیکه گدا هم قبولش نمیکنه
اینم داخل مولتیمترم که سلکتورش بکلی فلزی و مادام العمر هست و قطعاتی هم نداره
این جزء مولتیمترهای گران قیمت هست ولی شاید یکبار هم در تعمیرات ازش استفاده نکردم و فقط خاک میخوره
حتی در امور پژوهشی هم بندرت ازش استفاده میکنم چون ۲ زار نمی ارزه ولی خیلی ها هلاکش هستن و قطعا بالای یک میلیون قیمت داره
اینم مولتیمتر جیبی من که غالبا همراهم هست و با همین هم بسیاری از دستگاه ها را تعمیر کردم و خاطرات و ماجراهایی باهاش دارم