آی پی امداد
abtahi

کویل در فلزیاب PI قسمت اول

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582
با سلام خدمت دوست عزيز آقا محمد
اقا محمد يك سوال داشتم:در فلزيابهاي پاسي فلز طلا بيشتر با چه فركانسهايي سنس ميشه ؟؟يعني حساسيت سيستم در كدوم فركانس ها خيلي بالا مي رود؟؟فركانسهاي پايين مثل 100h يا بالاتر مثلا 400 و يا 500h؟؟؟؟
سوال ديگه اينكه آيا هر فلزي چه بزرگ و چه كوچك چه دورر چه نزديك مثلا طلا يك فركانس خاص در مدار ايجاد مي كند(فركانس ثابت)؟؟؟
تغيير ولتاژ يا فركانس پس از مجاورت با فلز در كدوم طبقه از مدار به بهترين شكل حس مي شود؟؟؟؟
با تشكر از شما دوست عزيز.
موفق باشيد

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام دوست عزیز
فرکانس 375hz الی 950 hz و در بعضی ها تا 1.3khz (( بالا بودن تکنولوژی طراحی مثل لورنز )) بهترین رنج کاری برای PI است ولی در این رنج برای دستگاه های اماتوری و متوسط بهترین فرکانس 410 hz الی 505hz می باشد .

در رابطه با سوال دومتون باید بگم این سوال و ذهنیت کاملا اشتباه است زیرا وقتی فلز در کنار کویل قرار می گیرد فرکانس دستگاه تغییر نمی کند و بهم نمی خورد بلکه بر زمان میرایی سیگنال و اختلاف ولتاژ زمان مییرایی و سطح ولتاژ مرجع تاثیر می گذارد که بسته به نوع اشکار سازی در دستگاه یکی از ان دو انتخاب می شود که در 95% دستگاه های پی ای از روش اختلاف ولتاژ استفاده می کنند .
در رابطه با سوال سومتون باید بگم تغییر فرکانس بر طبقه ای تاثیر نمی گذارد چون انتخاب فرکانس بر اساس پارامترهای می باشد که یکی از انها سرعت واکنش تقویت کننده اولیه مدار می باشد و یا سرعت واکنش کویل و طبقه راه انداز ان ولی فرکانس با دقت کاوش ، تا حدودی عمق و نویز رابطه مستقیم دارد .
ولی تغییرات ولتاژ بطور مستقیم بر روی خروجی طبقه اولیه تقویت کننده و انتگرال گیر تاثیر فراوانی می گذارد .
با سپاس Mohammad

ehsanajal

کاربر
2010-11-07
38
51
با سلام شاید به بیش از 25 نفر این پیغام دادم که هیچ کس جواب نداد این بار از شما خواهش میکنم مدار کامل فلزیاب pi pulse رو کامل توضیح بدین یعنی قطعاطش (خازنها مقاومتها،منبع و...)شکل بستن رو برد وخلاصه کامل توضیح بدین مدل امیانه یا همون اماتوری.خواهشا کمک کنین اگه قیمت کل وسایلش + کویلش رو هم بگین ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

ehsanajal

کاربر
2010-11-07
38
51
با سلام شاید به بیش از 25 نفر این پیغام دادم که هیچ کس جواب نداد این بار از شما خواهش میکنم مدار کامل فلزیاب pi pulse رو کامل توضیح بدین یعنی قطعاطش (خازنها مقاومتها،منبع و...)شکل بستن رو برد وخلاصه کامل توضیح بدین مدل امیانه یا همون اماتوری.خواهشا کمک کنین اگه قیمت کل وسایلش + کویلش رو هم بگین ممنون میشم.

• Like

mehran_m82

کاربر
2011-10-02
1
2
من 20 ساله تو این کارم بطور تجربی اگر یک دستگاه یه سکه رو 30 سانت گرفت حداکثر بردش 5 برابره یعنی حدود 1.5 متر.بقیش بلوف فروشندگانه.ایگل سکه رو50 سانت میگیره برد نهاییش 2.5متره xr71یک سکه رو 60 سانت میگیره برد اخرش 3 متره پس نتیجه میگیریم برد ماینر بیش از 1.5 متر نمیتونه باشه من نقشه ای دارم که همین بردرا با 5000تومن لوازم داره فقط ماینر ظاهرش قشنگه که اونم با 20000تومن درست میشه پس دیگه دنبال ماینر نرین هرکی خواست به من میل بزنه براش بفرستم

با سلام
اگه امكان داره واسه من ميل كنيد
ممنون ومتشكر

balib

کاربر
2010-10-21
13
18
سلام
لطفا چند کتاب در مورد این اطلاعاتی که نوشتید معرفی کنید
با تشکر از کلیه دوستان

• Like

DULUX

کاربر
2008-09-11
8
7
من دستگاه پی دی 3200 رو دارم میخوام کویل 1-1 بسازم راهنمایم کنید

• Like

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام
راستش من کویل یک متر نساختم. وتجریه ساختش را ندارم .
ولی وقتی قرار هست که برای یک دستگاه کویل با ابعاد دیگر بسازید دو فاکتر مهم را باید رعایت کنید انهم اندکتانس و اهم کویل جدید که قراره بسازید باید برابر با مقدار کویل استاندارد و پیشنهاد شده طراح باشد .
در pd3200. مقدار کویل. 380 تا 390. میکروهانری و بین 0.8 تا 0.6 اهم باید باشد .
با سپاس

arbaba

کاربر
2012-10-04
2
3
با سلام مشكلي داشتم خواستم اگر دوستان محبت كنند مرا راهنمايي كنند من يك دستگاه لومينوس14000 دارم كه ميخوام براي اون لوپ 45 سانتي درست كنم كه البته ياد هم ندارم بهتر است بگم ميخوام بخرم كسي مي تونهكمكم كنه متشكرم

• Like
بالا