آی پی امداد
abtahi

کویل در فلزیاب PI قسمت اول

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
MiscEL

سلام آقا محمد

در یک سایت خارجی دنبال روش ساخت کویل 1*1 میگشتم که یکی از کاربران برای محاصبه کویل نرم افزاری را معرفی کردند.

که فکر میکنم کاراییهای زیادی داشته باشد .البته من در این زمینه تخصصی ندارم.

نظر شما در مورد این نرم افزار چیست.

حجم آن 1.25 مگابایت است.

http://miscel.dk/MiscEl/miscel.html

با تشکر...

آخرین ویرایش:

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
نرم افزار MiscEl

سلام دوست عزیز Biman
از لطف شما برای قرار دادن این نرم افزار خوب بسیار متشکر هستم .
نرم افزار نسبتا خوبی هست که دارای گستره بالا در حساب کردن مقادیر در رنج های کاری متفاوت می باشد می توان در محاسبات اولیه از ان بخوبی استفاده کرد همچنین من دقت ان را با چند مثال کتاب ها چک کردم ، دقت قابل قبولی را دارد . در ضمن این نرم افزار اکثر مقادیر را کلی حساب می کند مثلا در RL موازی فقط امپدانس مجموعه را حساب می کند حال نمی توان مقاومت های ناشی از اتصال با تجهیزات دیگر را در ان برای محاسبه جای داد . و این جمله که کلیه محاسبات این نرم افزار را می توان در محاسبات مراحل اولیه طراحی استفاده کرد ، برای این نرم افزار کاملا صحیح می باشد .
برای راحتی دوستان من این نرم افزار را در همین بخش قرار می دهم .
و در اخر نیز مجددا از لطف شما تشکر می کنم با ارزوی موفقیت و سلامتی شما و همه دوستان Mohammad

پیوست‌ها

• 1.3 مگابایت بازدیدها: 275

mv60

کاربر
2009-11-08
4
2
سلام دوست گرامی mee
میخواستم راهنماییم کنید بگید کدوم یکی از فلز یاب ها واسه درس کردن خوب هستش که حساسیت به طلاش هم زیاد باشه . ازتون خواهش میکنم هر چه زودتر جوابم و بدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

ali qqq

کاربر
2009-11-27
2
2
داداش من از الکترونیک چیزی نمی فهمم می تونی ساده بگی چه جوری می شه یک کویل درست کرد

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582
داداش من از الکترونیک چیزی نمی فهمم می تونی ساده بگی چه جوری می شه یک کویل درست کرد
سلام دوست عزيز
يه بيشتر توضيح بده.واسه چه دستگاهي مي خواي؟؟؟؟چند در چند؟؟
اطلاعات بيشتر بده تا دوستان بيان و كمكتون كنن
موفق باشيد

• Like

ali qqq

کاربر
2009-11-27
2
2
از اینکه به من توجه کردی متشکرم . من میخام یه دستگاه به سازم که یک چیز رو تو 2 متری پیدا کنه ولی هیچی از الکنرونیک سر در نمی اوردم دیپلمه انسانی هستم . میشه یک مد به زبان ساده از کویل تا مدار رو به من یاد بدید تا بسازم . خیلی متشکرم

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
582
با سلام خدمت دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كه در فلزياب پالسي فركانس خروجي كه به سيم پيچ الق مي شه از كجا (كدوم طبقه) كم و يا زياد مي شود؟؟؟؟

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام دوست عزیز
همه فلزیاب های pi دارای اوسیلاتور هستند که وظیفه این قسمت تهیه سیگنال کویل می باشد و خروجی ان به طبقه راه انداز کویل می روند البته در فلزیاب های امروزی که از میکرو استفاده می کنند وظیفه تولید سیکنال کویل بر عهده میکرو می باشد .
در اوسیلاتورهای انالوگ به راحتی میتوان فرکانس و پهنای پالس ان را با تغییر بعضی از المانهای اوسیلاتور تغییر داد ولی در دستگاه هایی که از میکرو استفاده می کنند برای تغییر فرکانس باید پارامترهایی در برنامه میکرو دستخوش تغییرات شود .
با سپاس m.e.e

بالا