آی پی امداد
abtahi

کویل در فلزیاب PI قسمت اول

kambizcat

کاربر
2008-01-18
25
70
ساري
با سلام

دوست گرامی محمد عزیز اینطور که بنده متوجه شدم شما تجربیات تئوری و عملی بسیار زیادی در ساخت کویل دارید اگر براتون مقدور هست و مایلید از تجربیات گرانبهایی که دارید سایر دوستان هم استفاده کنند ازتون خواهشمندم قطر و نوع سیم و تعداد دور یکی از کویل های که تا کنون ساختید و نتیجه نسبتا بهتری گرفتید را در اختیار مشتاقان و علافان کویل قرار دهید.( اگر کویل 1*1 و یا 50 سانتی باشه لطف بزرگی کردید)
:dast:با تشکر فراوان:dast:

آخرین ویرایش:

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام دوست گرامی
از لطف شما بینهایت سپاسگذارم.
دوست من ، کویل های بسیاری ساختم که متناسب با ولتاژ vcc ، rl مدار و ... می باشد فکر نمی کنم که این کویل ها بروی مدارهای ساخته شده از روی نقشه فنی استاندارد ارائه شده توسط سایت اصلی پالس دتکتور درست جواب بدهد چون من در مدار مایندایور تغییرات بسیاری دادم و دست کم این تغییرات امپدانس مدار من را تغییر داده و این امپدانس بوجود امده در مدار من با امپدانس مدار استاندار کاملا مغایرت داشته به هر حال من از کویل های زیر استفاده کردم :
1: سیم نمره 0.60 با قطر 28cm
41دور ، 37
2= سیم نمره 0.50 با قطر 26cm
با دور های 36 32 29 28 39 43 47
3 = سیم نمره 0.55 با قطر 28cm
با دورهای 43 54 50 39 34
در دستگاه من بهترین راندمان با کویل های پیچیده شده با نمره سیم 0.50 بوده است .عکس زیر 4 نمونه از کویل ساخته شده توسط من می باشد ( لطفا من را ببخشید دوربینم خراب شده برای تهیه عکس مجبور شدم از اسکنر استفاده کنم ) .
در رابطه با کویل 1*1 : من هنوز ان را نساختم ولی در حال تحقیق بر روی این ابعاد کویل می باشم که پس از پایان مطالعات و ازمایشات عملی نتیجه را به استحضار می رسانم .
با سپاس Mohammad

پیوست‌ها

• 105.8 کیلوبایت بازدیدها: 416

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
سلام آقا محمد

شر کتهای فلزیاب برای ساخت coil 1*1 از چه نوسیمی استفاده میکنند؟ سیم افشان یا مفتولی ؟

و کدامیک بهتر است ؟

با تشکر...

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام دوست گرامی
اکثر انها از سیم مسی با کیفیت عالی و صنعتی استفاده می کنند و شرکت های محدودی از سیم نقره ای با خلوص کم که گران و با کیفیت است استفاده می کنند (( البته این سیم در فلزیاب های tr و bfo کاربرد دارد نه در pi ))
با سپاس

MOHSEN A

کاربر
2009-09-25
7
2
سلام اقایmeeما مدیون کمکهای شما هستیم
میشه کمک کنید که فیوز بیتهای دو ایسی ماینر4رو چطور با پروگرامرavrبسوزونم
همه مشکلم همین شده.
متشکرم

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
سلام دوست گرامی
اکثر انها از سیم مسی با کیفیت عالی و صنعتی استفاده می کنند و شرکت های محدودی از سیم نقره ای با خلوص کم که گران و با کیفیت است استفاده می کنند (( البته این سیم در فلزیاب های tr و bfo کاربرد دارد نه در pi ))
با سپاس

ببخشید آقا محمد منظورم آلیاز استفاده شده نبود

منظورم افشان یا مفتولی بودن آن بود .

با تشکر ...

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام آقا محمد

در دستگاه لورنز از کویل double frame square استفاده شده علت آن چیست و فکر میکنم کویل پایین با کویل

بالای50 سانتیمتر فاصله داشته باشد

با تشکر ...
سلام
اطلاعات کافی در مورد این دستگاه ندارم ولی بطور کلی این دستگاه در طیف پایین کار میکنه به همین دلیل شرکت سازنده ان را در رده کاوشکران لوپی قرار داده در ضمن قابل ذکر است این دستگاه از تکنولوژی جدید امواج صوتی بهره می برد البته اگر دستگاه مورد نظر لورنز دیپ مکس باشد .

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام اقایmeeما مدیون کمکهای شما هستیم
میشه کمک کنید که فیوز بیتهای دو ایسی ماینر4رو چطور با پروگرامرavrبسوزونم
همه مشکلم همین شده.
متشکرم

سلام اقا محسن
از لطف شما سپاسگذارم ، کسی مدیون من نیست . من دارم دینم را به کسانی که به من اموزش های حرفه ای در ضمینه الکترونیک را داده اند ادا می کنم .جواب سوال شما را در تاپیک (( نکته در ساخت فلزیاب هایی که از میکرو استفاده می کنند )) ارسال کردم تا پیوستگی مطالب با موضوع های تاپیک ها بهم نخورد .
با سپاس Mohammad

آخرین ویرایش:
بالا