یا سلام ممنون از استاتید گرامی که به بنده در این تاپیک کمک کردند بخصوص آقا کیوان و آقا مجید عزیز
زور سپاس کاک کیوان
حقیقتش من تازه چند ماهه که تعمیر برد لباسشویی رو شروع کردم ولی قبل از اون چندین سال تعمیرات تخصصی موبایل انجام دادم و نمیگذارم هیچ موبایلی از زیر دستم خراب در بره :biggrin0:
و دیگه تعمیر موبایل رو کنار گذاشتم و تصمیم گرفتم تعمیرات برد لباسشویی و اسپلیت و یخچال رو ادامه بدم
الان که چند ماهه تعمیر برد لباسشویی رو شروع کردم تا حالا هرچی برد بوده عیوبشون مشخص بوده یا مقاومت سوخته بوده یا خازن یا مسیرهای برد از بین رفته
که همشون مشکلات ساده بودن و به راحتی حل شدن
اما در مورد این برد من به یاری شما عزیزان و در این تاپیک چیزهای خوبی یاد گرفتم و از همه عزیزان سپاسگذارم
اول از همه تغذیه 220 رو من اشتباهی به خروجی رله پمپ آب وصل کرده بودم چون سیمکشی برد در اختیارم نبود و یکی از همکارا گفت برق ورودی از اینجاست:051:
چون برق رو اشتباه زده بودم تو مدار هیچ برقی نبود
اما حالا که درست امتحان کردم ولتاژ12 ولت تا ورودی رگولاتور میومد ولی خروجی رگولاتور 1 ولت بود که من رگولاتور رو عوض کردم شد 5 ولت اما با این حال برد روشن نمیشه
majid.. عزیز آی سی های uln2004 رو نداره این برد اما در اون یکی بردش بالای برد کنار کلیدها 3تا KID65004Aشانزده پایه و یک 358pهشت پایه و TC4069UBP و همچنین TD62783APG... هیجده پایه و میکرو 64پایه پشت همون برد بالایی هم یک ای سی SMDهشت پایه موجوده
مشاهده فایلپیوست 116422