- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
بله حق با شماست من با سر وسط ولتاژ را جستجو می کردم،جسارتا یک سوال دیگه داشتم من در یکی از سایتها خواندم این کار باعث کم شدن آمپر خروجی به نصف میشه آیا چنین موضوعی صحت داره؟
درود
فرمودید
آیا این کار باعث کم شدن آمپر خروجی به نصف میشه
کدوم کار ؟
اگر ولتاژ ثانویه هر ترانسی را کم کنید دراینصورت جریاندهی آن بیشتر میشه که البته برای استفاده از حداکثر جریان بهتره از سیم ضخیم تر استفاده بشه
ولی با این روش قراره با حداقل دخل و تصرف و حداقل دستکاری به ولتاژ مطلوب برسیم لذا سیم را تعویض نمیکنیم و با وجودیکه با کاهش ولتاژ قابلیت جریاندهی هم زیاد میشه اما از حداکثر جریان استفاده نمی کنیم
اما اگه از ولتاژ بالاتر از ولتاژ قبلی ترانس استفاده کنیم دراینصورت جریاندهی کمتر از قبل میشه یعنی در هر ترانس همیشه ولتاژ ضربدر جریان در دو یا چند حالت مختلف مساوی است لذا اگه ولتاژ کم بشه جریاندهی زیاد میشه و اگه ولتاژ زیاد بشه جریاندهی کم میشه
مثلا اگه قبلا از دو ثانویه ترانس با سر وسط آن ولتاژ 12 ولت میگرفتیم و حالا بخواهیم از سیم ابتدا و اتنهایی یعنی 24 ولت بدون سر وسط استفاده کنیم دراینصورت چون ولتاژ دو برابر شده بنابرین جریاندهی نصف میشه ولی توان در هر دو حالت مساوی است
یعنی اگه این ترانس قبلا با 12 ولت میتونسته لامپ 100 وات را روشن کنه الان هم با 24 ولت میتونه لامپ 100 وات را روشن کنه با این تفاوت که قبلا باید لامپ 12 ولت 100 وات استفاده میکردی ولی الان باید از لامپ 24 ولت 100 وات استفاده کنی
سپاس