درود
عذرخواهی میکنم چون در شرایط فعلی وقت آزاد قابل توجه ندارم لذا صندوق را پر نگهداشتم که شرمندگی من کمتری بشه.
حقیقتا امور بسیار مهم یکی پس از دیگری امانم را بریده
سپاس
با سپاس بی کران از شما
جسارت بنده رو ببخشید
درود
عذرخواهی میکنم چون در شرایط فعلی وقت آزاد قابل توجه ندارم لذا صندوق را پر نگهداشتم که شرمندگی من کمتری بشه.
حقیقتا امور بسیار مهم یکی پس از دیگری امانم را بریده
سپاس
درود
استاد هسته ها رو جاگذاری کردم و تست رو انجام دادم
سیم پیچ اولیه داغ نمیکنه . سیم پیچ ثانویه باعث داغی ترانس میشده
همونطور که عرض کردم این ترانس دو تا 12 ولت داره ، یکی با جریان کم ودیگری با جریان بالا . الان 12ولتی جریان بالا درست شده ولی 12 ولتی جریان پایین ولتاژی نداره ضاهرا همین باعث داغ شدن ترانس و سوختن فیوز شده
تست رو سریعا انجام دادم و ترانس رو از برق کشیدم
فردا یا پس فردا مابقی کار ( پست 480 و 479 ) رو انجام میدم و اعلام نتیجه میکنم
بدرود
با سپاس بی کران از شما
جسارت بنده رو ببخشید
درود
اشتباه میکنی
ببین دو سر سیم پیچی که میگی ولتاژ نمیده چند اهمه ( احتمالا بینهایت یا قطع است و لذا اشتباها ولتاژگیری میکنی و یا دوسر 12 ولتی که ولتاژ نداره اتصال کوتاه کردی )
درهرصورت قراره ثانویه ها را عوض کنی و مشکل خودبخود حل میشه و در جریان باز کردن ثانویه متوجه میشی اشکال چیه
سیم پیچی ترانس خیلی ساده است
اگر مثلا 12 ولت 24 دور باشه یعنی هر یک دور 5/ ولت میده
حالا با پیدا کردن دور بر ولت که مثلا اینجا 2 دور بر ولت (یا هر دور 5/ ولته) میتونی هر ولتاژی بخوای درست کنی
مثلا اگه 15 ولت بخوای باید 30 دور بپیچی
اگه 5 ولت بخوای باید 10 دور بپیچی
و ضمنا میتونی چندین ثانویه هم بپیچی ولی هیچکدوم از ثانویه ها نباید با هم موازی بشن چو داغ میکنه و ولتاژ معقول هم نمیده
تا جایی که فضای قرقره اجازه میده باید قطر سیم هم حتی المقدور ضخیم باشه البته قطر سیم ارتباطی با ولتاژ نداره یعنی اگه 10 دور با سیم ضخیم و 10 دور یا سیم نازک بپیچی هر دو 5 ولت میدن ولی سیم نازک نمیتونه جریان زیاد بده و زود تر میسوزه
با رعایت موارد فوق خیلی بهتر از سیم پیچ ها می پیچی .
و خلاصه سیم پیچ میشی
سپاس
به جای 55 دور ، سیمپیچ رو 50 دور پیچیدم ( میخواستم کمی ولتاژ رو پایینتر بیارم و به 12 ولت نزدیکترش کنم )
حالا اگه تا اینجای کار مشکل خاصی نداره ادامه کار رو بفرمایید انجام بدم
بسیار عالی
تعداد دور دو سیم پیچ مساوی نیست زیرا ولتاژها متفاوتند
اگه میخوای دقیقا 12 ولت بشه تعداد دور سیم پیچ رویی را بدون باز کردن هسته بصورت سوزنی کم کن (تقریبا باید 7 دور کم کنی تا 12 ولت بشه )
اما در مورد سیم پیچ زیرین اگه بدون باز کردن هسته نمیتونی تعداد دورش را کم کنی دراینصورت حدود 7 دور معگوس با ابتدای سیم پیچ زیری سری کن که 12 ولت بشه و نیاز به باز کردن هسته نباشه
تقریبا هر 3/5 دور 1 ولت میده
اگه با مشکلی مواجه شدی اعلام کن
سپاس
مشاهده فایلپیوست 122221
درود
خوشبختانه قرقره بزرگه و فضای کافی واسه کم و زیاد کردن داره .
سوزنی میتونم درستش کنم
فقط اگه مقدوره مابقی کار رو هم بفرمایید ( خازن و دیود پل رو چطور متصل کنم ) واسه فردا هر دو رو با هم انجام بدم
اگه ولتاژ مثبت و منفی میخوای باید یک بریج ( دارای 4 دیود پل ) تهیه کنی و ابتدا و انتهای سیم پیچ را به پایه های بریج که با علامت متناوب مشخص شده متصل کنی
حالا پایه منفی بریج و سر وسط ترانس ولتاژ منفی میده
و پایه مثبت بریج و سر وسط ترانس ولتاژ مثبت میده
سر وسط درواقع گراند یا زمین محسوب میشه
و میتونی برای هر کدوم از ولتاژها یک خازن 4700 میکرو 35 ولت موازی کنی ( پایه خازن متناسب با جهت ولتاژ )
البته اگه ترانس 12 ولت متناوب بده ولتاژ DC در بی باری ولتاژ حدود 17 ولت میده که با بار های مختلف مقادیر مختلفی میشه و با توجه به بار کم میشه .
سپاس