- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام استاد راهی برای کاهش ولتاژ این ترانس ندارید
http://uupload.ir/files/qua_۲۰۱۹۰۴۱۴_۰۲۴۹۳۳.jpg
http://uupload.ir/files/6pda_۲۰۱۹۰۴۱۴_۰۲۴۹۰۴.jpg
سیم پیچ ک ولتاژ مورد نظر رو میده زیر سیم های دیگه قرار داره و ب روش تایپیک مقدور نیست هسته رو هم جوش زدن ک باز کنم با سپاس
درود
اگه قرار بود هسته باز بشه دیگه این تاپیک نیاز نبود
اتفاقا برای این ترانس بهتر قابل استفاده است و ارتباطی به محل سیم ثانویه مورد نظر نداره که زیر باشه یا رو باشه یا وسط باشه
یکی از دو گوشه دیوار قرقره ترانس را که با فلش قرمز مشخص کردم خم کنید یا بشکنید و درواقع یک مثلث از این محل را بشکنید و کنار بگذارید که کل طبقات سیم ها دیده میشه (از هر طبقه یک سیم دیده میشه)
یعنی فقط یکی از سیم های هر طبقه دیده میشه و قابل استفاده است
فرض کنید ثانویه در ۴ طبقه پیچیده شده که هر طبقه ۲۰ دور سیم کنار هم است که این ۲۰ دور ، از یکطرف قرقره شروع و تا طرف دیگه ادامه می یابد و لذا جمعا ۸۰ دور سیم ثانویه داریم و بنابرین اگر یکطرف قرقره را بشکنی در بهترین حالت ، فقط ۴ نقطه ولتاژ متفاوت بدست میاد و در بدترین حالت که سیم اولین طبقه همان ابتدای سیم ثانویه و سیم قابل رویت آخرین طبقه همان انتهای سیم ثانویه باشه و درواقع این دو سیم همان دو سیم ثانویه ترانس باشه دراینصورت این دو سیم طبقه ۱ و ۴ ولتاژ متفاوتی نمیده و لذا فقط دو ولتاژ متفاوت از طبقه ۳ و ۲ بدست میاد
لذا تقریبا به تعداد طبقات ثانویه میتوانیم ولتاژ متفاوت از یکطرف قرقره بگیریم
در طرف دیگه قرقره هم بتعداد طبقات ثانویه میتونیم ولتاژ متفاوت بگیریم.
بطوریکه اگه از یکطرف قرقره ولتاژ مناسب بدست نیامد بناگزیر باید طرف مقابل را بشکنیم که ۴ نقطه دیگه با ۴ ولتاژ دیگه قابل انتخاب باشه
اتفاقا ترانس کپی ترانس شما را برای خودم درست کردم که تصویر اول ترانس شماست و محل شکستن قرقره را با دو فلش مشخص کردم
و تصویر دوم و سوم ترانس خودم است و سر وسط ولتاژ ثانویه را پیدا کردم و اضافه کردم و ازآنجا که قصد داشتم ولتاژهای دیگری در اواسط طبقه آخر هم جستجو کنم لذا صفحه مسی را نیز پاره کردم که شما نیازی به مخدوش کردن این صفحه مسی نداری .
در این ترانس زیرترین سیم که ضخیم ترین سیم است برای این تغذیه مناسبه و از محلی که من شکستم باید سیم طبقه دوم را بعنوان سر وسط استفاده کنی و دو سر انتهای ثانویه آخرین پایه ترانس است که به فیوز f914 متصله و پایه مجاور و یا پایه کنار آن سیم ابتدای ثانویه است که ۳۵ ولته و با سر وسط که پیدا میکنی ۱۷،۵ ولت متناوب میشه و ایده آله
ضمنا این ترانس ولتاژهای متفاوتی داره و لذا برای تهیه ولتاژ منفی (۷-) فقط با یک دیود و خازن و یگ زینر ۷ ولتی و یک مقاومت قابل تهیه و استفاده است
سپاس
آخرین ویرایش: