دوست بزرگوار
جناب آقای تاج
اتفاقا این ایرادی که گفتید و گرفتید خودش بهترین تبلیغ برای این ابتکار بود
اتفاقا چند روز بعد از درخواست روش کار که استاد بابت شما زحمتش رو کشیدند تنها عیبی که اعلام کردی گفتی:
ازآنجاکه لحیم نمیشه پس از مدتی با رطوبت محیط سولفاته میشه؟ !
یعنی به نظر شما تمام دستگاه هایی که از سوکت استفاده کردن یعنی تقریبا کل تلویزیون های جدید ، و این همه دستگاههای دیگه همین عیب را دارن ؟ وشما الان کاشف و مخترع کشف این ایراد بزرگ شدید
یعنی به هیچ عنوان نباید تبلیغ کنن و ارائه بدن ؟؟!!
ثانیا فرض کنیم درست میگی و تلویزیونی که سوکت داشته باشه سولفات کنه دراینصورت مگر تلویزیونی که برای مردم تعمیر میکنی چند سال کار میکنه که زمان سولفات موجب نارضایتی مردم میشه؟
ثالثا از پروفایل معلومه منطقه مرطوب هستید هرچند بیشتر کشور جزء مناطق خشکه و اگه ادعای سولفات در شهر و منطقه و خیابان و محله و کوچه شما درست باشه لااقل در مناطق خشک عیبی نداره
رابعا با توجه به ایرادی که گفتی ، معلومه با موفقیت استفاده کردی و هیچگونه ایراد دیگه ای نیافتید وگرنه بدون شک چند ایراد بزرگ دیگر نیز روی ایراد واقعی میذاشتی و میگفتی
و ازآنجاکه عادت نداری تشکر کنی لذا مشخصه که فقط کار رو انجام دادید ودستمزدش رو گرفتید و نشستید فکر کردید چه ایرادی براش گیر بیارم که بتونه بهترش رو طراحی کنه و من باز هم راحت تر انجام بدم
درسته؟
بنابرین اگه استاد بخاطر شماکه فرمودید تا دهم محرم فرصت دارید زودتر از موعد اعلام نمودند که واقعا جا داشت تشکر دوبله و جانانه میکردید که نکردید !!!
چه بسا خواستید ایراد هم وارد کنید اما خبر نداری چه تبلیغ خوبی کردی
که این روش عالی و بی عیب است و با تمام وجودت اعلام کردی چرا هر چی فکر میکنم و تست میکنم چرا هیچ عیبی نمیتونم بگیرم
ضمنا،،،،!
در طی تاپیک گفتی یکبار گوشه فلت را با گیره نگهداشتی که فلت را لحیم کنی بنابرین درسته و گیره در جملات شما بود و این شیوه مال شماست .
دقیقا شبیه به تاپیک تسمه های گشاد شده که وارنیش توی جملاتت بود و ثابت میکنه هر روشی ابداع بشه مال شما بوده
چون نام یکی از قطعات هر ابداع و اختراعی یکروز توی جملات شما بوده
مطمعنا خبر نداری فرهنگ دهخدا صاحب تمام اختراعات و ابداعاته اگر سری بزنید
بدون شک ۹۹ درصد آن هم مال شماست
و بنده کوچکترین تردیدی ندارم
موفق و پایدار باشید
خیلی ساده میگم
تشکر کردم و بازم تشکر از جناب استاد غزال وایشون بزرگوارن
اما چرا نقدپذیر نیستید
بنده ازروش استادغزال قبلا بشکل خودم استفاده کرده بودم پس دلیل برا بحث نیس
گفتم مشکل لحیم و رطوبت هست ک دلیل علمی داره
مورد تسمه های گشاد هم خودم قبلا از نخ استفاده میکردم و همچنان از نخ،هر چند روش استاد کیفیت بالاتری داره