آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
درست میفرمائید . این مشکل باید در در نسخه 9.01 وجود نداشته باشد

با سلام من هردو مدل پروگرامرهای شرکت تی ان ام را دارم تا وقتی که با ورژن پایین باهاشون کارمیکردم هیچ مشکلی نداشتند از وقتی که ازورژن 900 استفاده کردم پروگرامر 5000 ایسی 24c02b را خالی نشون میدهد وایراد پیدا کرده چند ایسی را هم از نوع دیپ وهم اس ام دی روش تست کردم همین مشکل را دارد ولی با همین ورژن 900 پروگرامر 2000 مشکلی ندارد با تشکر

fireforce

کاربر
2010-01-22
77
196
کردستان
ایسی HT48R066 دارای قفل OPTهستش لطفا راهنمای کنید که چطوری این MCU کار میکنه وبا چه پروگرامی میتونی با هاش کار میکنه:busted_red:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
یعنی اگر قفل آن روشن باشد خواندن از آن ممکن نیست
OTP یعنی یکبار قابل پروگرام و برای پروگرام بعدی باید از آی سی نو استفاده کنید و قابل پاک کردن نیست
قطعه در لیست هیچ برند شناخته شده پروگرامر نیست و بهتر است از خود سازنده آیسی شرکت holtek
برای پروگرامر آن استعلام کنید

ایسی HT48R066 دارای قفل OPTهستش لطفا راهنمای کنید که چطوری این MCU کار میکنه وبا چه پروگرامی میتونی با هاش کار میکنه:busted_red:

shetaabco

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
2011-06-04
608
8,723
بهارستان
S29GL256N90TFIR2(TSOP56 )با سلام من یک ایسی فلش السیدی پاناسونیک دارم میخواهم کپی کنم ولی هرکاری میکنم ارور میدهد /کابل رابط قطع است سوکت پینها مشکل دارد وشماره ایسی اشتباه است ورژن 9.1 مدل 5000 رید کردن بعضی وقتها تا پایان هم میره ودر وریفایل ارور میده بعضی مواقع هم تا نصف رید میکند وهمان ارور .سوکت را شستوشو دادم کابل را تعویض کردم ادابتور هم از اقای زارع گرفتم واین اولین پروگرام است با این ادابتور .شماره ادابتورها هم کفی وهم سوکت با مال راهنمای پروگرامر یکی است لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام از نسخه 9.02 سایت استفاده کنید
شماره کفی هم باید 561-5000 باشد

S29GL256N90TFIR2(TSOP56 )با سلام من یک ایسی فلش السیدی پاناسونیک دارم میخواهم کپی کنم ولی هرکاری میکنم ارور میدهد /کابل رابط قطع است سوکت پینها مشکل دارد وشماره ایسی اشتباه است ورژن 9.1 مدل 5000 رید کردن بعضی وقتها تا پایان هم میره ودر وریفایل ارور میده بعضی مواقع هم تا نصف رید میکند وهمان ارور .سوکت را شستوشو دادم کابل را تعویض کردم ادابتور هم از اقای زارع گرفتم واین اولین پروگرام است با این ادابتور .شماره ادابتورها هم کفی وهم سوکت با مال راهنمای پروگرامر یکی است لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

jozi

مدير فروشگاه jozi
مدیر تالار
2008-01-04
1,328
13,719
سلام
جناب اقاي هاشمي اي سي ناند با اين شماره دارمk9f1g08u0m در خواندن اي سي مشكلي نيست ( با tnm5000 )در مقايسه ارور مي دهد خود اي سي را كه پاك مي كنم و از فايل ديگري هم كه استفاده مي كنم دوباره ارور مي دهد( در مقايسه ) ذخيره فايل پاك شده ام 132mb را نشان مي دهد... ولي وقتي dump را مي زنم اطلاعات هگز ff را نشان مي دهد ايا روش ديدن اطلا عات بافر در كل همينطور هست... ممكن است خود اي سي خراب باشد البته برد ي كه اين اي سي در ان استفاده شده نرم افزاري مشكل پيدا كرده مدل همين اي سي هم توسط يكي از دوستان بكاب گرفته شده ال اي دي سامسونگ (مدل eh5000w )
... با تشكر

آخرین ویرایش:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
132 مگابایت را عملا با دیدن دامپ نمی توان بررسی کرد برای چک پاک بودن بهتر است از blank check استفاده کنید
در config گزینه program with verify & retry تیک خورده باشد
بعد از گرفتن اولین خطای وریفای گزینه ادامه را بزنید تا انتهای آی سی ببینید چند بلوک بد در وریفای به شما میدهد تا %2-3 کل آیسی بلوک بد
قابل قبول است و معمولا در مدار کار میکند.

سلام
جناب اقاي هاشمي اي سي ناند با اين شماره دارمk9f1g08u0m در خواندن اي سي مشكلي نيست ( با tnm5000 )در مقايسه ارور مي دهد خود اي سي را كه پاك مي كنم و از فايل ديگري هم كه استفاده مي كنم دوباره ارور مي دهد( در مقايسه ) ذخيره فايل پاك شده ام 132mb را نشان مي دهد... ولي وقتي dump را مي زنم اطلاعات هگز ff را نشان مي دهد ايا روش ديدن اطلا عات بافر در كل همينطور هست... ممكن است خود اي سي خراب باشد البته برد ي كه اين اي سي در ان استفاده شده نرم افزاري مشكل پيدا كرده مدل همين اي سي هم توسط يكي از دوستان بكاب گرفته شده ال اي دي سامسونگ (مدل eh5000w )
... با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elnino909

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,064
10,056
با سلام ای سی en29lv160btهنگام شناسای خودکار به غیر از نام خودش چند تانام مشابه شناسای میشه که هرکدومو انتخاب کنم در هنگام وریفای ارور میده ولی وقتی en29lv160at رو که انتخاب میکنم بدون هیچ مشکلی هر سه عملیات پک کردن و پروگرام و وریفای صورت میگیره در ضمن وقتی به صورت دستی شماره خودشو انتخاب میکنم بازم مشکل پروگرام و وریفای وجود دارد

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
با همان AT کار کنید تا در نسخه بعدی اصلاح کنیم.

sghl
با سلام ای سی en29lv160btهنگام شناسای خودکار به غیر از نام خودش چند تانام مشابه شناسای میشه که هرکدومو انتخاب کنم در هنگام وریفای ارور میده ولی وقتی en29lv160at رو که انتخاب میکنم بدون هیچ مشکلی هر سه عملیات پک کردن و پروگرام و وریفای صورت میگیره در ضمن وقتی به صورت دستی شماره خودشو انتخاب میکنم بازم مشکل پروگرام و وریفای وجود دارد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

Arash44

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-06-29
404
2,887
درود بر شما -جناب استاد در السیدی ها اکثر از آیسی ناند برای فلش استفاده شده لذا جهت پروگ یا رید کردن آنها حتما به کفی ناند نیاز هست؟ آیا کفی ناند mp3 با فلش فرق داره ؟ (پروگرامر 2000p )

آخرین ویرایش:
بالا