آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
ابتدا قطعه را از لیست انتخاب کرده
سپس فایل را لود میکنید
بعد از پاک و پروگرام و وریفای حتما دکمه قفل و فیوزها را بزنید

sghl
اگه ممکنه در مورد نحوه پرگرام کردن این دو برنامه روی این ای سی منو راهنمایی کنید pic12f675

erfanr

کاربر vip
کاربر
2008-01-04
19
81
با سلام:لطفا در مورد اي سي sk24c16e‌ راهنمايي كنيد -اين ايسي موقع read كردن ارور ميده.اين ايسي 8 pin smd ميباشد وپينهاي 1و2و3و4 در مدار منفي وپايه 8 ان 3.3 ولت ميباشد.

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
این قطعه را چند نفر دیگر در همین سایت ذکر کرده اند.
طبق پایه های شما احتمالا سریال اییپرام است ولی احتمالا از نوع خاصی است یا ریمارک شده است. در هیچ پروگرامر
دیگری هم نیست و در اینترنت هم سازنده آن پیدا نشد ولی در سایتهای روسی هم همه با آن مشکل خواندن داشتند.
بدون ارسال نمونه ما کاری نمیتوانیم بکنیم.

با سلام:لطفا در مورد اي سي sk24c16e‌ راهنمايي كنيد -اين ايسي موقع read كردن ارور ميده.اين ايسي 8 pin smd ميباشد وپينهاي 1و2و3و4 در مدار منفي وپايه 8 ان 3.3 ولت ميباشد.

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
ای سی فلش یه مانیتور به شماره pm25LV020 ,رو با 2000 کپی کردم و ای سی رو اریز کردم حالا وقتی دوباره همون برنامه رو پرگرام میکنم بهد رایت مقایسه رو که میزنم ارور میده توی هگز دیدم که برخی از سطرها به صورت fffffرایت شده اما در برنامه اینطور نیست
مشکل چی میتونه باشه

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
گزینه VCC+%5 و VCC-%5 را در منوی فایل تنظیمات بترتیب انتخاب کنید و تست بگیرید
این قطعه تحت سازنده chingis و PMC در لیست است به هر دو چک کنید
اگر جواب نداد فایل ریپورت قطعه را از منوی راهنما/درباره محصول به همراه 2 فایل ریخته شده و خوانده شده ارسال کنید
اگر قطعه دیگری دارید با آن تست بگیرید احتمال خرابی قسمتهایی از حاقظه فلش وجود دارد
با تشکر

ای سی فلش یه مانیتور به شماره pm25LV020 ,رو با 2000 کپی کردم و ای سی رو اریز کردم حالا وقتی دوباره همون برنامه رو پرگرام میکنم بهد رایت مقایسه رو که میزنم ارور میده توی هگز دیدم که برخی از سطرها به صورت fffffرایت شده اما در برنامه اینطور نیست
مشکل چی میتونه باشه

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
با هر دو روشی که گفتید جواب نداد و موقع ویرایف ارور میده
من با t80 هم تست کردم همین ایراد رو داشت
درمورد ریپورت قطعه ممکنه بیشتر توضیح بدید

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
اگر با آی سی 25T80 هم همین مشکل را دارید احتمالا دستگاه خراب است.
کابل USB باید اصلی باشد. روی یک کامپیوتر دیگر امتحان کنید و در صورت مشکل دستگاه با کابل و
تبدیل و آی سی ارسال شود.

در منوی راهنما/درباره محصول پنجره ای باز میشود که آی سی را گذاشته
report a new chip را زده به دستورالعملها ی نمایش داده شده عمل کنید

با هر دو روشی که گفتید جواب نداد و موقع ویرایف ارور میده
من با t80 هم تست کردم همین ایراد رو داشت
درمورد ریپورت قطعه ممکنه بیشتر توضیح بدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
برنامه های دیگه رو باهاش مشکلی ندارم فقط این برنامه هست که این مورد رو داره پرگرامر رو هم یه یک ماهی بیشتر نیست که گرفتم

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
از منوی راهنما تست داخلی دستگاه را بزنید ( بدون قطعه) ببینید خطا اعلام میشود؟
من متوجه نشدم با قطعه 25t80 هم مشکل وجود دارد یا نه ؟ فایل برنامه ای که میریزید مهم نیست مهم اینست که با هر فایلی مراحل
پاک کردن- پاک بودن - ریختن برنامه - مقایسه با قطعه پشت سر هم بدون خطا اجرا شوند.
اگر باز هم خطا دیدید و مراحل گفته شده را رعایت کر ده اید ممکن است دستگاه ایراد داشته باشد که با توجه به خرید
جدید برایتان تعویض میکنیم.

برنامه های دیگه رو باهاش مشکلی ندارم فقط این برنامه هست که این مورد رو داره پرگرامر رو هم یه یک ماهی بیشتر نیست که گرفتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Padashi

doctorportab

کاربر
2011-12-02
2
0
سلام میخواستم ببینم حافظه زیر توسط tnm2000+ پشتیبانی میشه یا نه؟ ST 95160 مربوط به یونیت ایربگ

بالا