آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,894
177,886
iRanTK.iR
سلام

ظاهرا برنامه پروگرامر وقتي فايل هايي با نام هاي بزرگ يا فايل هايي که داخل پوشه هاي متعددي باشه رو بخواد باز کنه دچار مشکل ميشه و خطاي UnhandledExceptionFilter ميده ؟

اما وقتي فايل رو از داخل پوشه درميارم و مثلا در درايو C کپي مي کنم فايلو باز ميکنه ........

من با چند نرم افزار مختلف تعدادي عکس رو داخل پوشه هاي مختلفي قرار دادم و از قسمت File >> Open برنامه ها تصاوير رو باز کردم ، تصاوير بدون مشکل باز شدند .......... ظاهرا اين اشکال از نرم افزار هست ..........

ضمنا ميشه قابليت Drag and Drop رو براي لود کردن فايل داخل پروگرامر اضافه کنيد که ديگه مجبور نباشيم از کليد Load براي باز کردن فايل ها استفاده کنيم ...... ممنون

پیوست‌ها

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با تشکر از مورد اعلامی . اگر ممکن است نام فایل را براییمان کپی کنید تا خودمان تست بگیریم .
Drag & Drop حدود 2 سالی است که فعال است فقط فایل را باید روی ادیتور دراپ کنید.
همچنین کلیک راست روی ادیتور نیز فعال است که منوی بافر را باز میکند.
همچنین با کلیک دوبل روی کلمه ok/fail میتوانید کنتور خطا را صفر کنید.

سلام

ظاهرا برنامه پروگرامر وقتي فايل هايي با نام هاي بزرگ يا فايل هايي که داخل پوشه هاي متعددي باشه رو بخواد باز کنه دچار مشکل ميشه و خطاي UnhandledExceptionFilter ميده ؟

اما وقتي فايل رو از داخل پوشه درميارم و مثلا در درايو C کپي مي کنم فايلو باز ميکنه ........

من با چند نرم افزار مختلف تعدادي عکس رو داخل پوشه هاي مختلفي قرار دادم و از قسمت File >> Open برنامه ها تصاوير رو باز کردم ، تصاوير بدون مشکل باز شدند .......... ظاهرا اين اشکال از نرم افزار هست ..........

ضمنا ميشه قابليت Drag and Drop رو براي لود کردن فايل داخل پروگرامر اضافه کنيد که ديگه مجبور نباشيم از کليد Load براي باز کردن فايل ها استفاده کنيم ...... ممنون

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,894
177,886
iRanTK.iR
با تشکر از مورد اعلامی . اگر ممکن است نام فایل را براییمان کپی کنید تا خودمان تست بگیریم .
Drag & Drop حدود 2 سالی است که فعال است فقط فایل را باید روی ادیتور دراپ کنید.
همچنین کلیک راست روی ادیتور نیز فعال است که منوی بافر را باز میکند.
همچنین با کلیک دوبل روی کلمه ok/fail میتوانید کنتور خطا را صفر کنید.

سلام

با تشکر از پاسخگويي سريع شما .......

مسير فايل مورد نظر در سيستم بنده :

کد:
[LEFT]C:\Documents and Settings\Service Manual\Desktop\Panasonic TH-L42S20R LCD TV Panel LC420WUB LG Display Nand Flash HY27UF081G2M[/LEFT]

نام فايل مورد نظر :

کد:
[LEFT]Panasonic TH-L42S20R LCD TV Panel LC420WUB LG Display Nand Flash HY27UF081G2M.bin[/LEFT]

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با تشکر فراوان از شما و کلیه همکارانی که جهت بهینه سازی محصول ما را یاری میکنند
در ورژن بعدی 8.95 حتما برطرف خواهد شد
ضمنا یک راه میانبر که در پست قبلی فراموش شده بود ، کلیک دوبل در پنجره ادیتور است که قابلیت ادیت را در
آن فعال میکند

سلام

با تشکر از پاسخگويي سريع شما .......

مسير فايل مورد نظر در سيستم بنده :

کد:
[LEFT]C:\Documents and Settings\Service Manual\Desktop\Panasonic TH-L42S20R LCD TV Panel LC420WUB LG Display Nand Flash HY27UF081G2M[/LEFT]

نام فايل مورد نظر :

کد:
[LEFT]Panasonic TH-L42S20R LCD TV Panel LC420WUB LG Display Nand Flash HY27UF081G2M.bin[/LEFT]

mehdi8002

کاربر
2013-04-14
11
38
شیراز
فایل بایوس لب تاب مدل DELL D620 با شماره آی سی 25vf0808

سلام لطفا فایل بایوس لب تاب مدل DELL D620 با شماره آی سی 25vf0808 را بذارید.خیلی فوری هست.ممنون می شم:busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

kordistan

کاربر
2010-03-29
145
1,052
اذر بایجان غربی
پاسخ : فایل بایوس لب تاب مدل DELL D620 با شماره آی سی 25vf0808

سلام لطفا فایل بایوس لب تاب مدل DELL D620 با شماره آی سی 25vf0808 را بذارید.خیلی فوری هست.ممنون می شم:busted_red:
در قسمت مربوطه درخواست کنید

mehdi8002

کاربر
2013-04-14
11
38
شیراز
پاسخ : فایل بایوس لب تاب مدل DELL D620 با شماره آی سی 25vf0808

به خاطر اینکه فایل را برای دستگاه TNM می خواستم فکر کردم اینجا باید درخواست بدم می شه آدرس قسمت مربوطه را بدید

• Like

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
با 2000 میشه ای سی های ای وی ار رو پرگرام کرد ؟

• Like

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
اگه ممکنه در مورد نحوه پرگرام کردن این دو برنامه روی این ای سی منو راهنمایی کنید pic12f675

پیوست‌ها

بالا