سلام پروگرامر TNM ای سی های فلش مارشال از خانواده ی25L80 را ساپورت میکند چون شماره ای سی داخل پروگرامر شناسایی نمیکند در صورت ساپورت نمودن راهنمایی کنید دستگاه های مارشال رو دستمون مونده
سلام
ساپورت ميکنه و هيچ مشکلي نداره .............
آی سی 12c508 از نوع یکبار قابل پروگرام است و پاک نمیشود و باید یک آی سی خام تهیه کنید.
برای 25L8036D دکمه config را بزنید و ببینید اگر پروتکشن فعال است آنرا خاموش کنید.
با سلام به دوستان عزیز
پروتکشنش خاموش بود READ میکنه ولی پاک نمیکنه وخطاب به اقای شاطی زاده که گفتندایسیها خراب است .بیش ازچندتاازاین ایسی با همین شماره دارم که همین مشکل را دارم در صورتی که ایسی ها سالم بوده وروی برد کار میکرده
متشکرم
با سلام
1- اگر یک نمونه از mpc89E58AF ارسال شود به لیست اضافه خواهد شد البته معمولا میکرو کنترلرها قفل دارند و در صورت موجود بودن دامپ اینکار مفید است.
2- برای 25L8036D تا بحال کسی مشکلی گزارش نکرده و متاسفانه از قطعه برگه اطلاعاتی وجود ندارد لطفا زمان erase به ثانیه را برای ما ارسال کنید.و بعد از پاک کردن محتویات آی سی را read بگیرید که آیا تماما باقیمانده و یا بخشهایی پاک شده است (پاک=ff) . گزینه VCC+%5 از منوی File/Setup نیز قبل از پاک کردن تست بگیرید.
3- بعد از انتخاب EN29LV160B در پایین صفحه باید VPP=11.0v باشد و در غیر اینصورت باید ارتقاء را بگیرید. یک اشکال دیگر قطع بودن یکی از پایه های آی سی بعلت کثیفی یا استهلاک تبدیل یا سوکت زیف می باشد.
با سلام من با ای سی های زیر مشکل پیدا کردم وقتی دکمه رد رو میزنم این ارور رو میدهteh selected devic was not found by programmer
شماره ای سی ها اینه 39vf1601 و m29w160et
جالب اینجاست که من از هر ای سی چیزی در حدود 20 تا نو دارم که با همه همین مشکل رو دارم در صورتی که با ایسی ها 48 پایه دیگه مشکل ندارم