شماره 12202c شماره معتبر اییپرام نیست
یا کد است یا شماره دیگری هم روی قطعه است
باید سری 24c , 93 c را یکی یکی امتحان کنید البته از روی پینهای تغذیه و برگه اطلاعاتی آی سی میتوان
گفت سری 24 یا 93 است
شاید AT24c02 باشد
شماره 12202c شماره معتبر اییپرام نیست
یا کد است یا شماره دیگری هم روی قطعه است
باید سری 24c , 93 c را یکی یکی امتحان کنید البته از روی پینهای تغذیه و برگه اطلاعاتی آی سی میتوان
گفت سری 24 یا 93 است
شاید AT24c02 باشد
با سلام
من از روز اول که tnm 2000 خریدم متاسفانه در دیتکت کردن ایسی ها که لحیم شده بود مشکل داشت و با اینکه پایهای ایسی رو چند بار تمیز میکردم و حتی سمباده نرم هم میزدم قبول نمیکرد ولی معمولا زمانی که سیستم خاموش میکردم ان وقت درست میشد حتی با نصب دوباره ویندوز هنوزم این مشکل ادامه داره و الانم ورژن 8.70 را زدم ولی باز هم مشکل پا برجاست ایا مشکلی در کار وجود داره مثلا ایسی 25l3206e را همین امروز هر کاری کردم حتی به صورت دستی پیدا نکرد ولی روی یک پروگرامر دیگه مشکلی نداره مرسی
با سلام
من پروگرامر TNM2000 دارم و یک سالی از اون استفاده میکنم جدیدا ایسیهای چهل پایه و یا ایسیهای فلش رسیورها که 48 پایه هستند با ادابتور مخصوص انها که روی پروگرامر میذارم پیدا نمیکنه و با دادن دستی شماره نمیتونه پروگرامر کنه و با هر بار پروگ کردن بعد از خواندن از ایسی یک شماره چک سام میده و در صورت وریفای هم اخطار میده اما ایسیهای 8 پایه چنین مشکلی ندارم با نرم افزار سیستمم یک دستگاه پروگرامر دیگه تست کردم مشکلی نبود و عیب از پروگرامر است لطفا راهنمایی کنید که مشکل را حل کنم ممنونم
از منوی help/programmer test را بدون قطعه بزنید اگر خطایی داددستگاه حتما باید ارسال شود
مواردی که با قطعه با تعدادپایه خاصی مشکل دارد بهتر است دستگاه با کابل USB و تبدیل و قطعه به شرکت ارسال شود