آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

رضاگلزار

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-06-22
337
1,450
IRAN
سلام و عرض ادب
ببخشید بنده پروگرامر TNM2000 رو دارم و سوکت مبدل 48 پین رو هم تهیه کردم برای این مدل پروگرامر ولی الان برای شناسایی خودکار و دستی به مشکل بر خوردم که اصلا قطعه رو نمیشناسه نه دستی و نه اتومات شماره آیسی هم K9GAG08U0E میباشد و ورژن پروگرامم 9.70 میباشد.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

آخرین ویرایش:

رضاگلزار

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-06-22
337
1,450
IRAN
رد: پاسخ : پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

دوست عزیز باید برای پروگرام کردن ای سی های ناند از برنامه ناند استفاده کنید
موفق باشید

درود
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید
برنامه ناند چی هست و ایا بایدپروگرامر رو آپدیت و یا کفی مبدل تهیه کرد؟
بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,532
دامغان
برنامه ناند مخصوص پروگرام کردن ای سی های ناند است که میتونید از سایت شرکت دانلود کنید اخرین ورژن ک به تازگی اراعه شده است
اگر کفی ناند برای 2000 تهیه کردید نیاز به چیز دیگری ندارید فقط برنامه را دانلود کنید و کارتون را انجام بدید .
اینم لینک دانلود برنامه ناند http://www.tnmelectronics.com/downloads/NandSetup.zip

موفق باشید

رضاگلزار

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-06-22
337
1,450
IRAN
رد: پاسخ : پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

برنامه ناند مخصوص پروگرام کردن ای سی های ناند است که میتونید از سایت شرکت دانلود کنید اخرین ورژن ک به تازگی اراعه شده است
اگر کفی ناند برای 2000 تهیه کردید نیاز به چیز دیگری ندارید فقط برنامه را دانلود کنید و کارتون را انجام بدید .
اینم لینک دانلود برنامه ناند http://www.tnmelectronics.com/downloads/NandSetup.zip

موفق باشید

درود

مهندس جان طبق فرمایشات شما عمل کردم و لینک رو دان و نصب کردم از کفی مخصوص 2000 نیز استفاده کردم ولی بازم نشناخت !!!!!:92000000:
شماره قطعه رو هم دستی وارد کردم بازم جواب نگرفتم و خطا میده ...

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پاسخ : رد: پاسخ : پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

سلام
در مدل 2000 باید از برنامه خود پروگرامر استفاده کنید این لینک مخصوص 5000 است

رضاگلزار

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-06-22
337
1,450
IRAN

سلام
در مدل 2000 باید از برنامه خود پروگرامر استفاده کنید این لینک مخصوص 5000 است

درود
استاد درسته با این برنامه نتونستم پیش برم چون مربوط به تی ان ام 5000 بود ....آیا همچین برنامه ای برا تی ان ام 2000 هم هست و اگر هست لطفا لینک آن را بگذارید.
ممنون

رضاگلزار

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-06-22
337
1,450
IRAN

در پروگرامرم در قسمت انتخاب قطعه دستی این شماره ایسی وجود داره K9GAG08U0Mکه تنها اختلاف حرف آخر است که حرف آخر این ایسی که قراره پروگرام کنم E میباشد.!!! و ناچارا با انتخاب M هم باز قابل شناسایی نیست
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

PARS_SERVIS

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2010-03-08
34
480
سلام
خطای ذکر شده فقط در چند نقطه است یا در کل آی سی ادامه دارد. اگر تنها چند نقطه است طبیعی است.
اگر در تمام آی سی است blank را بزنید ببینید پاک شده یا نه. ارتباطی به سال ساخت دستگاه ندارد.
سلام
خطایی که در مورد آی سی K9GAG08U0E عرض کردم بسیار زیاد است ضمن این که بنده یک آی سی را با دو عدد پروگرامر 5000 و دو عدد سوکت متفاوت چندین بار تست کردم و نتیجه در هردو پروگرامر یکسان بود
13.jpg
اما همان
ای سی بر روی مثلا پروگرامر ناند پلاس با چند خطا پروگرام میشه و روی دستگاه هم جواب میده
12.jpg
این نکته رو هم عرض کنم که هر دو پروگرامر 5000 آی سی رو هم درست پاک میکنه هم درست میخونه اما نمیتونه برنامه داخل بافر رو به آی سی منتقل کنه و خطاهای بیشمار داره حدودا نیم ساعت طول میکشه روی دستگاه هم جواب نمیده اما با پروگرامر ناند در عرض چند دقیقه پروگرام آی سی به درستی انجام میشه این تست رو با پروگرامر 5000 سری جدید هم انجام دادم و آیسی به درستی پروگرام شد و روی دستگاه هم جواب میده اما با مدل 5000 قدیمی که ورژن رو توی عکس پایین قرار دادم مشکل دارم ببخشید طولانی شد ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید این موضوع واقعا مساله شده و کلی وقت گذاشتم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم
IMG_1434_1024x768.jpg
IMG_1438_1024x768.jpg
14.jpg

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757