آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

R EZ A

کاربر
2010-01-12
51
68
ممنون اینو که خودم هم از متن ارور و توضیحات اوشون متوجه شدم
ولی سوالم اینه چرا به این نکته نه تو pdf اموزشی اشاره ای شده نه حتی وقتی زنگ میزنیم شرکت، پشتیبانی فنی چیزی در این مورد میدونه
من 5000 رو فقط برای همین کار گرفتم تقریبا و همه کارام با 2000 راه میافتاد
قبل از خرید هم زنگ زدم شرکت و دقیقا پرسیدم که برای پروگرام آی او ها tnm5000 سری جدید و قدیم فرقی میکنه ?و جواب شنیدم نه!
باز خداراشکر اینجا پشتیبانیش برقراره

آخرین ویرایش:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
یکسری از دستگاههای قدیمی با عمر بیش از 3 سال نیاز به ارتقاء دارند اگر دستگاه شما مربوط به 2 سال اخیر است ایراد فنی دارد.
پروگرامر 5000 اکنون بالای 23000 قطعه را پشتیبانی میکند انتظار نداشته باشید پرسنل شرکت در مورد همه این قطعات اطلاع فنی داشته باشند.
تمامی شرکتهای دنیا که خدمات تخصصی میدهند مسایل فنی را از طریق ایمیل یا پرتال خاصی پاسخگو هستند و تلفن برای ایرادهای معمولی مثل نصب برنامه و ... است
ضمنا از ورژن 9.70 استفاده کنید و با آن چک کنید برای سری ITE این نسخه فیکس شده است.
ممنون اینو که خودم هم از متن ارور و توضیحات اوشون متوجه شدم
ولی سوالم اینه چرا به این نکته نه تو pdf اموزشی اشاره ای شده نه حتی وقتی زنگ میزنیم شرکت، پشتیبانی فنی چیزی در این مورد میدونه
من 5000 رو فقط برای همین کار گرفتم تقریبا و همه کارام با 2000 راه میافتاد
قبل از خرید هم زنگ زدم شرکت و دقیقا پرسیدم که برای پروگرام آی او ها tnm5000 سری جدید و قدیم فرقی میکنه ?و جواب شنیدم نه!
باز خداراشکر اینجا پشتیبانیش برقراره

آخرین ویرایش:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,393
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام دوست عزیز خسته نباشید
در مورد قفل کردن اطلاعات ای سی AVR مثلا atmega32 اطلاعاتی میخواستم
ایا این تنظیمات کافی هست : و چه پیشنهادی میدید برای امنیت بیشتر اطلاعات موجود بر روی ای سی .
ممنونم
loock.jpg

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پاسخ : رد: پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

سلام
قفل آی سی هایی مثل AVR را به روشهای سخت افزاری با هزینه ای حدود 2-3 میلیون باز میکنند و امنیت کافی ندارد.
بهتر است یکی از پایه های پروگرام سریال و پارالل آی سی را با ولتاژ بالا بسوزانید . متاسفانه در این روش احتمال سوختن خود آی سی هم هست.

سلام دوست عزیز خسته نباشید
در مورد قفل کردن اطلاعات ای سی AVR مثلا atmega32 اطلاعاتی میخواستم
ایا این تنظیمات کافی هست : و چه پیشنهادی میدید برای امنیت بیشتر اطلاعات موجود بر روی ای سی .
ممنونم
مشاهده فایل‌پیوست 136274

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پاسخ : رد: پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

سلام
بستگی به مدار دارد . سوزاندن یکی از پایه های پروگرام کافیست. اما اگر پایه ای که میخواهید بسوزانید در مدار استفاده شده این روش قابل استفاده نیست.
باید در مرحله طراحی یکی از پایه ها را بدون استفاده گذاشت تا از این روش بشود استفاده کرد.

سلام ممنون دوست عزیز
کدام پایه ها را بسوزانم که در مدار کارایی نداره و فقط برای پروگرام ازش استفاده میشه/.؟

علی اشرف

کاربر
2013-04-13
238
1,943
سلام
با اپدیت پروگرامر 5000 با ورژن جدید پیغام زیر بعد باز کردن برنامه ظاهر میشه این مشکل بعد از اپدیت برنامه 9.70 بوجود امده لطفا راهنمایی کنید
Untitled.png

PARS_SERVIS

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2010-03-08
34
480
با عرض سلام و خسته نباشید بنده در پروگرام کردن آی سی NAND به شماره K9GAG08U0E با پروگرامر 5000 دچار مشکل هستم حتی بر روی آی سی نو هم در Erase کردن ارور میده و هم موقع پروگرام از ابتدا چنین خطایی میده (....x....x....x) با چند نوع آی سی چک کردم با دستگاه پروگرامر یکی ازهمکاران که از سری 5000 قدیمیه مثل مال خودم هم همین مشکل را داشتیم اما با یک دستگاه 5000 سری جدید بدون کوچکترین مشکل آی سی ها پروگرام میشه و تلوزیون رو روشن میکنه دو دستگاهی که قادر به پروگرام نیستند ساخت سال 88 هستند لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از توجه شما

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
بعید است مربوط به نرم افزار باشد . برنامه قدیم را نصب کنید ببینید برطرف میشود یا نه .
یا ایراد سخت افزار پروگرامر یا مربوط به کابل و کانکتور USB یا قدیمی بودن سیستم در صورت تعویض سیستم است.

سلام
با اپدیت پروگرامر 5000 با ورژن جدید پیغام زیر بعد باز کردن برنامه ظاهر میشه این مشکل بعد از اپدیت برنامه 9.70 بوجود امده لطفا راهنمایی کنید
مشاهده فایل‌پیوست 136607

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
خطای ذکر شده فقط در چند نقطه است یا در کل آی سی ادامه دارد. اگر تنها چند نقطه است طبیعی است.
اگر در تمام آی سی است blank را بزنید ببینید پاک شده یا نه. ارتباطی به سال ساخت دستگاه ندارد.

با عرض سلام و خسته نباشید بنده در پروگرام کردن آی سی NAND به شماره K9GAG08U0E با پروگرامر 5000 دچار مشکل هستم حتی بر روی آی سی نو هم در Erase کردن ارور میده و هم موقع پروگرام از ابتدا چنین خطایی میده (....x....x....x) با چند نوع آی سی چک کردم با دستگاه پروگرامر یکی ازهمکاران که از سری 5000 قدیمیه مثل مال خودم هم همین مشکل را داشتیم اما با یک دستگاه 5000 سری جدید بدون کوچکترین مشکل آی سی ها پروگرام میشه و تلوزیون رو روشن میکنه دو دستگاهی که قادر به پروگرام نیستند ساخت سال 88 هستند لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از توجه شما

بالا