آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

amirtebyan

کاربر
2010-05-24
43
94
با سلام
آی سی زیر به شماره
کد:
17128EFC

سلام
لطفا نتیجه پیگیری این آی سی رو اعلام بفرمایید. آیا توانستید این آی سی را به لیست پروگرامر اضافه کنید؟

توسط پروگرامر شناسایی نشد.
به نظر بنده بایدXC17128 یک Configuration PROM برای FPGA های Xilinx باشد. دیتا شیت را به ضمیمه اضافه کرده ام.
لطفا به لیست قطعات اضافه بفرمایید.

از منوی select قطعات XC17S15A تا XC17S200A را انتخاب کردم ولی باز هم شناسایی نشد.

دوفایل rar به ضمیمه پیوست شده است که در فایل New Chip.rar پایه یک آی سی در پایه یک Zif سوکت قرار داده شده و در فایل New Chip used pin 9.rar
پایه یک آی سی در پایه 9 Zif سوکت قرار داده شده است.

با تشکر

سلام

لطفا نتیجه پیگیری این آی سی را اعلام بفرمایید. آیا توانستید این آی سی را به لیست قطعات پروگرامر اضافه کنید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

Yar Qasidi

کاربر vip
vip
کاربر
2007-05-01
24
82
تبریز
با سلام حضور اساتید
tnm 2000 plusدارم که بعد از رایت کردن آیسی 25q64 در قسمت ورفای ارور میده .
البته روی آیسی نو هم همین مشکل هست

آخرین ویرایش:
  • Like

AMD

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2013-06-28
10,548
40,273
تهران
با سلام حضور اساتید
tnm 2000 plusدارم که بعد از رایت کردن آیسی 25q64 در قسمت ورفای ارور میده .
البته روی آیسی نو هم همین مشکل هست

نسخه برنامتون اگر قدیمی هست به نسخه نسخه 9.27 ارتقا بدید

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,894
تهران
باز هم تشکر به خاطر راهنمایی های خوبتون
تا اونجا که خودم هم تحقیق کردم و اگر درست بگم این آی سی eprom است و فقط با اشعه uv قابل پاک کردن است

درود
بنده هم با این سری از آی سی ها چه در خواندن و چه در تزریق کردن به مشکل برخوردم که در پست های قبل این تاپیک موجود هست و طی تماس تلفنی با شرکت TNM کارشناس فنی فرمودند که کلا برای سری 27cXX روی هیچ یک از محصولات TNM حساب باز نکنید! حال دوست گلم بک آپی که از آیسی گرفتی 90% ممکنه با خود آیسی فرق کنه حتی هنگام رایت کردن 100% دیتای شما عوض میشه اینو گفتم که یک وقت روی فایل بک آپ ی که گرفتی حساب باز نکنی! قطعا دیتای شما دچار ایراد هست من چون زیاد با این سری سر وکله نمیزنم دادم بیرون بایک پروگرامر دیگه که فکر کنم س و پ ر پرو بود برام رایت کردند .

البته سوء تفاهم نشه شرکت TNM الحق شرکت تکی هست و خداییش هم محصولاتش وهم پرسنلش قابل ستایش هستند و این بی انصافیه که فقط برای این سری از آیسی آدم نظرش روی این محصولات عوض بشه !

این نکته رو گفتم که یک وقت روی فایلی که از آی سی گرفتی حساب باز نکنی فردا همون فایل ناقص رو روی یک دستگاه تزریق کنید و جواب نگیرید و دچار سردر گمی شوید!

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
این مطلب صحت نداشته و مدل 5000 "تمامی" قطعات این سری و مدل 2000 بالای 90 درصد آنها را پروگرام میکند.
در مدل 2000 بعلت نداشتن سیستم تشخیص ارتباط پایه (pin contact detect) اگر پایه ای اکسید داشته باشد ( که بعلت عمر 20-30 ساله این سری بسیار شایع است و حتما پایه ها باید کامل تمیز شود) احتمال معتبر نبودن دامپ در اثر تمیز نکردن پایه ها وجود دارد ولی در مدل 5000 این احتمال صفر است.

درود
بنده هم با این سری از آی سی ها چه در خواندن و چه در تزریق کردن به مشکل برخوردم که در پست های قبل این تاپیک موجود هست و طی تماس تلفنی با شرکت TNM کارشناس فنی فرمودند که کلا برای سری 27cXX روی هیچ یک از محصولات TNM حساب باز نکنید! حال دوست گلم بک آپی که از آیسی گرفتی 90% ممکنه با خود آیسی فرق کنه حتی هنگام رایت کردن 100% دیتای شما عوض میشه اینو گفتم که یک وقت روی فایل بک آپ ی که گرفتی حساب باز نکنی! قطعا دیتای شما دچار ایراد هست من چون زیاد با این سری سر وکله نمیزنم دادم بیرون بایک پروگرامر دیگه که فکر کنم س و پ ر پرو بود برام رایت کردند .

البته سوء تفاهم نشه شرکت TNM الحق شرکت تکی هست و خداییش هم محصولاتش وهم پرسنلش قابل ستایش هستند و این بی انصافیه که فقط برای این سری از آیسی آدم نظرش روی این محصولات عوض بشه !

این نکته رو گفتم که یک وقت روی فایلی که از آی سی گرفتی حساب باز نکنی فردا همون فایل ناقص رو روی یک دستگاه تزریق کنید و جواب نگیرید و دچار سردر گمی شوید!

MSL

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-20
333
1,894
تهران
با تشکر از مسئول فنی شرکت TNM

مهندس بنده هم مدل 2000+ و هم مدل 5000 را دارم بیش از 7 عدد آیسی m27c512 که هرکدوم را به قیمت 8000 الی 12000 تومان خریدم (از فروشگاه های مختلف) و طبق عادت همیشه پایه هارا تمیز میکنم (با تینر 20000 و تیغ موکت بری) و از آنجا که نسبت به پروگرامرهای tNM علاقه خاصی دارم ، برای اریز کردن این آیسی ها حتی یک لامپ uv هم تهیه کردم و حدود 1 هفته با این آیسی ها سر وکله زدم زیرا وقتی فایل را بر روی آیسی رایت میکردم هنگام وریفای گرفتن با خطا مواجه میشدم وقتی همون دیتا را از روی آیسی دانلود میکردم با نرم افزار HEX CAmp که در همین سایت هم موجود میباشد مقایسه میکردم 99% دیتا عوض شده بود ! تا آخر طی تماس تلفنی با یکی از همکارانتان در شرکت صراحتاً فرمودند که برای این سری روی 2000 و 5000 حساب باز نکنید همه اون 7 آسی را بردم پاساژ توکل طبقه دوم توسط یکی از همکاران با یک پروگرامر دیگر (احتمالا سوپ ر پرو) مجددا برنامه ریزی شد ناگفته نماند بنده در هنگام برنامه ریزی دریچه uv را با برچسب لیبل مسدود میکردم .
بازهم میگم هدف من تخریب محصولات شما نیست زیرا محصولات شما بسیار بسیار کامل و کار راه انداز هستند من خودم به شخصه از 5000 و 2000 که دارم راضی هستم ،صرفاً جهت راهنمایی همکاران میباشد .

واما درمورد صحت عرایض حقیر ، بنده پدر کشتگی که با TNM ندارم بخواهم برای یک سری آیسی از رده خارج دروغ بگم ! ویا مجموعه شما را ترور شخصیتی کنم!

آخرین ویرایش:

6759

کاربر
2016-04-24
1
1
سلام خسته نباشید
این پروگرامر آیسی ubicom-ip2022 رو ساپورت میکنه؟

• Like

amirtebyan

کاربر
2010-05-24
43
94
سلام
بله ، بخصوص که اطلاعات فنی پروگرام این آی سی موجود نمی باشد
ما سفارش خارجی برای آی سی گذاشتیم ولی هنوز نو آی سی پیدا نشده ( آیسی یک بار قابل پروگرام است)
اگر عجله دارید و خودتان میخواهید تست بگیرید احتمالا با XC17S15A
مشابه است ولی حجم آن یک هشتم آن است و باید کد شناسایی آی سی را در منوی فایل
/تنظیمات را خاموش کنید (گزینه 4)

با سلام
من همچنان منتظر پاسخی از طرف شما هستم.

• Like
بالا