درود لطفا روش تمیزکردن زیف پروگرامررابفرمایید.
ایا زیف درحالتی که چسبیده به دستگاه هست با اسپری شستشو داد یا باید پروگرامر را بازکرد .
لطفا روشش رابفرمایید.
زیف را در حالت باز قرار بدید و به صورت کم اسپری نمایید درون زیف را و سس با مسواک درون زیف را تمیز کنید در اخر هم زیف را سر ته نگه داشته و سپس یکبار دیگر اسپری نمایید و در همان حالت نکه دارید تا خشک شود
موفق باشید
با درود
بنده با پروگرامر5000 میخوام ایسی 16 پین به شماره MX25L6405D رو پروگرام کنم .
شناخت خودکار که عمل نکرد .بعد دستی شماره رو پسیداکردم .حال هرکاری میکنم .
مینویسه پین 4 ارور میده .سوکت 28 پین رو با اسری شستم .
ایسی رو با تینر تمیز کردم .مشکل همچنان باقیست 0.
چطور میتونم مشکل روحل کنم .
با اخرین نرم افزار 960 هم اپدیت هست .لطفا سریعتر راهنمایی کنید .
این رو هم بگم بااکثر مبدل وزیفها مشکل دارد .دستگاه هم زیاد کارنکرده .سپاسگذارم
بادرود - آیا 2000 پلاس قابلیت پروگ و برنامه ریزی آیسی PLC16F628A را دارد؟ چونکه پروگرامر آنرا بصورت اتوماتیک نشناخت و بصورت دستی نیز اسم آیسی مذکور در لیست دستگاه موجود نبود لطفا راهنمایی بفرمایید .
بادرود - آیا 2000 پلاس قابلیت پروگ و برنامه ریزی آیسی PLC16F628A را دارد؟ چونکه پروگرامر آنرا بصورت اتوماتیک نشناخت و بصورت دستی نیز اسم آیسی مذکور در لیست دستگاه موجود نبود لطفا راهنمایی بفرمایید .
درود
بنده یک آیسی فلش MX25L3205D دارم چون زیاد مورد استفاده ام نیست آیا امکان داره به جای آداپتور از سیم برای پروگرام کردن اون استفاده کنم ؟ (یعنی کفی اون رو تهیه نکنم چون کابردی نیست برام)
درود
بنده یک آیسی فلش MX25L3205D دارم چون زیاد مورد استفاده ام نیست آیا امکان داره به جای آداپتور از سیم برای پروگرام کردن اون استفاده کنم ؟ (یعنی کفی اون رو تهیه نکنم چون کابردی نیست برام)