سلام
یک دستگاه DVR چینی داشتم که پسورد داده بودند و رمز را فراموش کرده بودند .
با توجه به اینکه دستگاه از یک فروشنده بود از وی خواستم که یک دستگاه سالم مثل خودش بیاورد تا مشکل را حل کنم .
بنده خدا هم یک دستگاه نو آورد و من هم آی سی های فلش به شماره HY27US08121B و S29AL016J70TFI02 هر دو با پکیج TSOP48 را از برد جدا کرده و Read کرده و روی آی سی هایی که پسورد داشت Write کردم ، اما دستگاه بالا نیامد .
مشکل هم از این قرار هست که دستگاه بعد از روشن کردن لوگوی ابتدایی می آید بعد یک بوق می زند و بعد از چند ثانیه سه بوق می زند و بعد از آن بعد از چند ثانیه روشن می شود .
اما بعد از ریختن فایل ها بعد از سه بوق روی همان لوگو می ایستد و بالا نمی آید ؟
حالا من آمدم و همان فایل هایی که از دستگاه سالم Read کرده بودم را روی همان آی سی هایی که اطلاعات از آنها Read شده بود ریختم و متاسفانه این دستگاه هم به همین مشکل خورد !
یک دستگاه کاملا نو دیگر هم باز کردم و آی سی ها را جدا کرده و مجدد Read کردم و بعد هم به صورت کامل و بدون مشکل Verify شدند ، و اطلاعات را مجدد روی آن دو مورد قبلی ریختم اما باز هم دستگاه ها بالا نیامد ؟
حالا من موندم با دو دستگاه خراب و یک دستگاه سالم ؟
در صورت امکان توضیح دهید که مشکل از چیست و چگونه باید مرتفعش کنم ؟ با توجه به اینکه بعد از Read کردن آی سی ها بدون خطا Verify می شوند .
تصویر برد دستگاه ضمیمه شد ، البته یکی از آی سی ها روی برد نیست ، مدل هم ندارد فقط روی دستگاه نوشته شده IPTEC
مشاهده فایلپیوست 117612