آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
12 ولت پایه های پروگرام با فیش برق ایسیو یکی است و فرقی نمیکند. ولتاژ خروجی رگولاتور در این ایسیو فکر میکنم 5 ولت باشد و میتوان آنرا با منبع تغذیه هم تامین کرد .
با سلام
در برخی از ایسیوها (مثل نیسان دیزل ) بعلت خرابی پاور ولتاژی در پایه پروگرام دیده نمی شود (ایسیو خاموش است ) ایا می توان ولتاز 3 ولت و 12 ولت را خودمان از طریق پینهایکه نزدیک پینهای پروگرام هستند به ایسیو بدهیم ایا مشکلی برای پروگرامر و ایسی ها ایجاد نمی کند .

با تشکرمشاهده فایل‌پیوست 111939

NASERE

کاربر
2012-10-06
25
40
با سلام وخسته نباشید، پروگرام tnm 2000+ دارم دو روزه اصلا روشن نمیشه . خودم بازش کردم ولی اصلا سر در نیاوردم . دوستان بهترین کار، باهاش چکار کنم

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,750
4,771
سلام
من پروگرامر tnm2000 دارم واز این دستگاه راضی هستم واز استادانی که این دستگاه را طراحی وتولید کردند تشکر می کنم با پیشرفت قعطات الکترونیکی شرکتtnmبرنامه را به روز کرداست ودر عمل پشتبانی خیلی عالی است
از این شرکت سوالی داشتم این پروگرامرtmn200 تا چه حد میتواند ای سی های را به روز را در صنعت صوتی تصویر و لپ تاب
باکمال تشکر

khebreh

کاربر vip
کاربر
2007-11-06
145
464
با سلام : من پروگرامر مدل 5000 دارم
لطفا در خصوص برنامه ریزی آی سی Atmega8 SMD از طریق سوکت ISP راهنمایی جامعی بفرمایید . متاسفانه خودم هرچه که طبق راهنمایی های خود نرم افزار پروگرامر اقدام کردم به نتیجه ای نرسیدم . ممنون

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام
خسته نباشید.
چرا سری TNM نمی تواند ای سی های AT90USB162 و همچنین ATXMEGA رو پروگرم کند؟
حتی طبق پیشنهاد داده شده توسط نرم افزار مداری با 74HC245 هم بستم باز هم جواب نداد.
لینک PCB مدار PDI هم در سایت TNM موجود نیست.​

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
http://www.tnmelectronics.com/downloads/XMEGA.zip
در سری Xmega نباید هیچ قطعه ای سر راه 2 پایه ریست و pdi باشد.
نوع خطا در at90usb162 چیست ؟ اگر اتصال برقرار نمیشود کلاک 4 مگاهرتز به پایه xtal1 آن باید وصل شود
همه پایه های تغذیه آنالوگ و دیجیتال آی سی نیز باید وصل شود.

سلام
خسته نباشید.
چرا سری TNM نمی تواند ای سی های AT90USB162 و همچنین ATXMEGA رو پروگرم کند؟
حتی طبق پیشنهاد داده شده توسط نرم افزار مداری با 74HC245 هم بستم باز هم جواب نداد.
لینک PCB مدار PDI هم در سایت TNM موجود نیست.​

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
همه پایه های تغذیه آنالوگ و دیجیتال آی سی باید وصل شود.
خازن و مقاومت سر راه ریست نباشد.
از منوی راهنما / راهنمای کابل سریال ترتیب رشته های کابل را شناسایی کنید و با کمک دیتا شیت آی سی به
آی سی وصل کنید.
شناسایی خودکار را بزنید . اگر اتصال برقرار نشد موج مربعی 4 مگاهرتز به ورودی x1 آی سی بدهید

با سلام : من پروگرامر مدل 5000 دارم
لطفا در خصوص برنامه ریزی آی سی Atmega8 SMD از طریق سوکت ISP راهنمایی جامعی بفرمایید . متاسفانه خودم هرچه که طبق راهنمایی های خود نرم افزار پروگرامر اقدام کردم به نتیجه ای نرسیدم . ممنون

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
اکثر قطعات را پشتیبانی میکند بجز فلشهای ناند نسل جدید و چند آی سی مولتی IO پیشرفته لپتاپ سری KB9012-16
سلام
من پروگرامر tnm2000 دارم واز این دستگاه راضی هستم واز استادانی که این دستگاه را طراحی وتولید کردند تشکر می کنم با پیشرفت قعطات الکترونیکی شرکتtnmبرنامه را به روز کرداست ودر عمل پشتبانی خیلی عالی است
از این شرکت سوالی داشتم این پروگرامرtmn200 تا چه حد میتواند ای سی های را به روز را در صنعت صوتی تصویر و لپ تاب
باکمال تشکر

بالا