آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
OTP=one time Programmable
همانطور از اسمش که مشخص است به دلایل امنیتی تنها یکبار پروگرام میشود و یا در کارخانه شماره سریال خورده است.
بنابراین با پروگرامر قابل پاک کردن نیست.

سلام و وقت بخیر

توی پروگرامر5000و2000راهی برای پاکسازی ایپیرام یا همونotpموجود در ایسی فلش ها هست؟
منظورم همون حافظه ی نهانه نه خود فایل فلش
مخصوصا ایسی W25Q64
ممنون:29000000:

techno.

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-03-17
164
394
با سلام
پروگرامر من تی ان ام 2000 است . امروز مشکل پیدا کرده . پس از زدن ایکون پروگرامر تیک سبز رنگ می اید . اما یک صفحه ارور ظاهر میشود . و نرم افزار باز نمیشود . قابل ذکر لست که اگر کابل پروگرامر جدا شود نرم افزار باز شده و اجرای نمایشی هم دارد . نرم افزار هم اپدیت شد . لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
متن پیغام خطا را بگذارید.
با سلام
پروگرامر من تی ان ام 2000 است . امروز مشکل پیدا کرده . پس از زدن ایکون پروگرامر تیک سبز رنگ می اید . اما یک صفحه ارور ظاهر میشود . و نرم افزار باز نمیشود . قابل ذکر لست که اگر کابل پروگرامر جدا شود نرم افزار باز شده و اجرای نمایشی هم دارد . نرم افزار هم اپدیت شد . لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر

techno.

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-03-17
164
394
درود استاد عزیز
خود پروگرانر را با لپ تاپ یکی همکاران تست کردم . سالم بود . اما متن پیغام ارور
tnm mini universal programer software has encountered a problemand needs to close.. we are sorry for the inconvenience.
if youwere in the middleof something . the information you were working on might be lost . please tell microsoft about this problem.و دو تا گزینه در پایین دارد به ترتیب send error report ----------dont send
اول که برنامه پروگرامر را میزنم . تیک سبز رنگ می اید و سریعا ارور ظاهر شده و هر کدام گزینه ها کلیک کنم . نرم افزار بسته خواهد شد . کابل هم تست شد ه. بدون وصل پروگرامر نرم افزار اجرای نمایشی دارد و ارور نمیدهد . با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
ایراد نصب دارید یا فضای خالی روی هارد ندارید
برنامه را کاملا پاک کرده و از اول نصب کنید

درود استاد عزیز
خود پروگرانر را با لپ تاپ یکی همکاران تست کردم . سالم بود . اما متن پیغام ارور
tnm mini universal programer software has encountered a problemand needs to close.. we are sorry for the inconvenience.
if youwere in the middleof something . the information you were working on might be lost . please tell microsoft about this problem.و دو تا گزینه در پایین دارد به ترتیب send error report ----------dont send
اول که برنامه پروگرامر را میزنم . تیک سبز رنگ می اید و سریعا ارور ظاهر شده و هر کدام گزینه ها کلیک کنم . نرم افزار بسته خواهد شد . کابل هم تست شد ه. بدون وصل پروگرامر نرم افزار اجرای نمایشی دارد و ارور نمیدهد . با تشکر

naim934

کاربر
2012-01-16
5
8
سلام بنده دیروز یه دستگاه دیجیتال رو فلش کردم وقتی که دستگاه رو خاموش میکنی نوشته های جلوش نیستن این سومین موردیه که برام پیش اومده به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه وقتی که کابل پروگرامر به دستگاه وصل میکنم پیغام نصب درایور میاد و باید ری اینستال درایور رو از منوی استارت رو بزنی و ویندوزمم ایکس پیه

• Like

علی اشرف

کاربر
2013-04-13
238
1,943
سلام
خواستم ببینم پروگرامر رو میشه روی تبلتهای ویندوزی نصب کرد وجریان و ولتاژ لازم رو برای استفاد ه دستگاه پروگرامر دارند یا خیر

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
در مدل 5000 ترانس بیرونی باید وصل شود و در مدل 2000 از هاب USB ترانس دار باید استفاده کنید.
سلام
خواستم ببینم پروگرامر رو میشه روی تبلتهای ویندوزی نصب کرد وجریان و ولتاژ لازم رو برای استفاد ه دستگاه پروگرامر دارند یا خیر

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
پیغام نصب درایور مال وقتی است که جای فیش USB را عوض کنید. روی یک فیش نباید در ویندوز سالم چنین مسئله ای باشد.

سلام بنده دیروز یه دستگاه دیجیتال رو فلش کردم وقتی که دستگاه رو خاموش میکنی نوشته های جلوش نیستن این سومین موردیه که برام پیش اومده به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه وقتی که کابل پروگرامر به دستگاه وصل میکنم پیغام نصب درایور میاد و باید ری اینستال درایور رو از منوی استارت رو بزنی و ویندوزمم ایکس پیه

IVECO

کاربر
2008-03-11
282
1,269
ایران
با سلام
در برخی از ایسیوها (مثل نیسان دیزل ) بعلت خرابی پاور ولتاژی در پایه پروگرام دیده نمی شود (ایسیو خاموش است ) ایا می توان ولتاز 3 ولت و 12 ولت را خودمان از طریق پینهایکه نزدیک پینهای پروگرام هستند به ایسیو بدهیم ایا مشکلی برای پروگرامر و ایسی ها ایجاد نمی کند .

با تشکر 2015-03-15 09_41_37-Manual.pdf - Adobe Reader.png

بالا