آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

emanbatyaneh

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-27
243
305
کرمانشاه
با درود خدمت شما

ای سی شماره
H27U518S2CTR از نوع nand 512mb با پروگرامر 2000+ پروگرام میشه ؟

و آیا فریم ویر هارد هم میشه با همین پروگرامر ریخت؟

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
بله این آی سی پشتیبانی میشود
برای سوال دوم شماره آیسی را بدهید
با درود خدمت شما

ای سی شماره
H27U518S2CTR از نوع nand 512mb با پروگرامر 2000+ پروگرام میشه ؟

و آیا فریم ویر هارد هم میشه با همین پروگرامر ریخت؟

pishdad

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-09-12
9
8
سلام خدمت شما همکار محترم من یک tnm5000دارم از کجا میشه فهمید که این دستگاه توانایی پروگرام چه نوع از IGنند را دارد ممنون میشم راهنماییم کنید

TRZ

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2009-04-20
254
1,270
کره زمین
با سلام من tnm5000 دارم آیا می توان از آن با استفاده از نرم افزار شبیه سازسریال داخل سی دی به عنوان مبدل usb to RS232 استفاده کرد در صورت امکان ترتیب پایه ها را برای ساخت کابل را راهنمایی فرمایید وآیا نیازی به گذاشتن بافر در مسیر لازم است؟
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ghoshiry

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
در مورد تنطیم این فیوز بیت ها در پروگرامر tnm2000 سری پلاس راهنماییم کنید اگه با تصویر همراه باشه ممنون میشم
با تشکر از شما
1.JPG

• Like

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام خدمت شما همکار محترم من یک tnm5000دارم از کجا میشه فهمید که این دستگاه توانایی پروگرام چه نوع از IGنند را دارد ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
برنامه ناند را باز کنید و در انتخاب قطعه در قسمت جستجو نام آنرا وارد کنید

• Like

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پاسخ : رد: پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

سلام
برنامه شبیه ساز را از درون دایرکتوری utility
سی دی نصب اجرا کنید راهنمای اتصال را نمایش میدهد

با سلام من tnm5000 دارم آیا می توان از آن با استفاده از نرم افزار شبیه سازسریال داخل سی دی به عنوان مبدل usb to RS232 استفاده کرد در صورت امکان ترتیب پایه ها را برای ساخت کابل را راهنمایی فرمایید وآیا نیازی به گذاشتن بافر در مسیر لازم است؟
با تشکر

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
یک آی سیatmega8 را ازطریق پورت isp یکبار پروگرام کردم و مشکلی نداشت و بصورت اتوماتیک آی سی را شناخت و لی بار دوم خواستم همین آی سی را پروگرام کنم تا مرحله پروگرام مشکلی نداشت ولی بعد از این مرحله خواستم فیوز بیت ها را تنظیم کنم و بعد از تنظیم فیوز بیت ها گزینه رایت را که زدم وسط رایت کردن ارور داد که اتصال قطعه با پروگرامر قطع شد و بعد از این هر چه سعی کردم دیگه پروگرامر آی سی را نمی شناسه در صورتی که همه اتصالات درسته آیا باید اتمگا را عوض کنم یا روش دیگری هم هست که بدون تعویض آی سی مشکل حل بشه
با تشکر از شما

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
روی سوکت باید پاک شود شما احتمالا فیوز RSTDSBLE را فعال کرده اید

سلام
یک آی سیatmega8 را ازطریق پورت isp یکبار پروگرام کردم و مشکلی نداشت و بصورت اتوماتیک آی سی را شناخت و لی بار دوم خواستم همین آی سی را پروگرام کنم تا مرحله پروگرام مشکلی نداشت ولی بعد از این مرحله خواستم فیوز بیت ها را تنظیم کنم و بعد از تنظیم فیوز بیت ها گزینه رایت را که زدم وسط رایت کردن ارور داد که اتصال قطعه با پروگرامر قطع شد و بعد از این هر چه سعی کردم دیگه پروگرامر آی سی را نمی شناسه در صورتی که همه اتصالات درسته آیا باید اتمگا را عوض کنم یا روش دیگری هم هست که بدون تعویض آی سی مشکل حل بشه
با تشکر از شما

بالا