اصولا تو این مدار قطعه یا قسمتی هست که وظیفه نرم استارت شدن را داشته باشه ؟شماتیک مربوط به هیت سینک اول را به صورت دقیق کشیدم. لطفا به شماتیک و دو عکس دیگه توجه کنید.
الان متوجه شدم که مشکل فقط 3 خازن الکترولیت بزرگ نیست.
ماجرا به این نحوه که:
1-در صورتی که 3 خازن الکترولیت بزرگ دشارژ باشن و اون خازن الکترولیت کوچک (C4) شارژ باشه، مینیاتوری میپره.
2-در صورتی که 3 خازن الکترولیت بزرگ دشارژ باشن و اون خازن الکترولیت کوچک (C4) دشارژ باشه، دیگه مینیاتوری نمیپره.
3-در صورتی که 3 خازن الکترولیت بزرگ شارژ باشن در هیچ حالتی مینیاتوری نمیپره.
اینو هم بگم که به جز مورد سوم که 100 درصده مابقی حالت ها 90 درصد مواقع اتفاق میوفته، یعنی گاهی اوقات یه طوره دیگه عمل میکنه و جایی که انتظار داری بپره، نمیپره و برعکس.
در هر صورت مشکل از قطعه اییه که رفتار ثابتی نداره و حالت های مختلف واسش اتفاق میوفته.
در ضمن اینو هم در نظر داشته باشین که مشکل به هیچ عنوان آمپر کشیدن نیست. چون 3تا خازن الکترولیت که مجموع ظرفیتشون 800 میکرو فاراد هم نیست موقع شارژ هیچ وقت اونقدر آمپر نمیکشن که باعث پریدن مینیاتوری 10 آمپر بشه. به علاوه اینکه من با تست هایی که انجام دادم به وضوح میبینم که عامل پریدن مینیاتوری یه جور اتصال کوتاه بسیار لحظه اییه.
یا میشه چیزی بهش اضافه کرد که جلوی آمپر کشیدن تو لحظه استارت را بگیره ؟
کجای این مدار میتونه اتصال کوتاهی به وجود بیاره که تابع شارژ و دشارژ بودن خازن ها باشه؟
راستی یه مورد دیگه را فراموش کردم بگم، من این پاور را 2.5 ساله دارم و این مدت همیشه در حال کار بوده و مشکلی هم نداشته، الان حدود 1 ماهه که اینجوری شده.
آخرین ویرایش: