آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام استاد عزيز
ممنونم .
بله سا خته شده مدار خيلي سال قبل وجود داشت و اسن شماتيك از روي يك مدار آماده كشيده شده است و مدار 100% عملي است.
استاد چون مدار رو الان نساختم دامنه اون رو ندارم ولي مدار با همين قطعات كار مي كرد
استاد نيازم تقويت قدرت خروجي اين فرستنده هستش.
فركانسش همون 455كيلو هرتز هستش كه شما فرموديد.
با تشكر استاد عزيز
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
meysam

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام استاد عزيز
ممنونم .
استاد اين مدار فرستنده يك مدار فلزياب tr هستش . بله سا خته شده مدار خيلي سال قبل وجود داشت و اسن شماتيك از روي يك مدار آماده كشيده شده است و مدار 100% عملي است.
استاد چون مدار رو الان نساختم دامنه اون رو ندارم ولي مدار با همين قطعات كار مي كرد
استاد نيازم تقويت قدرت خروجي اين فرستنده هستش.
فركانسش همون 455كيلو هرتز هستش كه شما فرموديد.
با تشكر استاد عزيز
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
meysam
با سلام :
دوست عزيز يك جاي كار مشكل دارد -- فرضا يا مقدار فركانس كريستال اشتباه شده و يا در سيم پيچ خروجي 5 دور يك ميلي متر !!!! به هر حال با اطلاعاتي كه از طرح مدارات فوق دارم بنده شرمنده محاسبات بقيه قسمت هايي كه بايد تقويت شود .
سيم پيچ با مشخصات فوق بايد در حد مگاهرتز فركانس بالا باشد در صورتيكه در 455 كيلوهرتز اين سيم پيچ اتصال كوتاه ميشود كه در نتيجه هيچ جرياني در خروجي نخواهيد داشت بنده نتونستم از مدار نتيجه بگيرم در صورت امكان مدار را دوباره بررسي كنيد و اگر تغييرات خاصي به نظر تون رسيد نتيجه را بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام.استاد مي خواستم توان اين فرستنده رو تقويت كنم .لطفا راهنمايي لازم رو بفرماييد
1262437137.jpg

Lعبارتست از 100 دور سيم نمره 0.30 به قطر 33*27
وسوا ل ديگه اينكه سري كردن خازن ها ي ظرفيت نانو و پيكو باعث افزايش ظرفيت آنها مي شود يا موازي كردن آنها؟؟؟
با تشكر
منتظر راهنمايي شما هستم
موفق باشيد
MEYSAM

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام.استاد مي خواستم توان اين فرستنده رو تقويت كنم .لطفا راهنمايي لازم رو بفرماييد

lعبارتست از 100 دور سيم نمره 0.30 به قطر 33*27
وسوا ل ديگه اينكه سري كردن خازن ها ي ظرفيت نانو و پيكو باعث افزايش ظرفيت آنها مي شود يا موازي كردن آنها؟؟؟
با تشكر
منتظر راهنمايي شما هستم
موفق باشيد
meysam
با سلام :
دوست عزيز در موازي بستن خازن ها انكه ولتاژش كمتر از همه هست ولتاژ خازن مجموع و ظرفيت ها با هم جمع و مجموع تمام ظرفيت خازن هاي موازي معادل ظرفيت خازن شما خواهد بود و در سري بستن برعكس مجموع ولتاژ هاي تمام خازن ها س سري - ولتاژ كاري شما - و ظرفيت هميشه كمتر از كم ظرفيت ترين خازن از مجموع خازن ها را دارد .
مثال : 5 خازن هر كدام 5 ميكروفاراد و 16 ولت >> = در حالت سري معادل يك ميكروفاراد و 16*5= 08 ولت {يك خازن يك ميكروفارادي با 80 ولت }.
در حالت موازي >> = 5/+5= 25 ميكروفاراد و 16 ولت >> = { يك خازن 25 ميكروفارادي با 16 ولت }
براي درك جمع و جبري خازن و مقاومت در مدار سري و موازي و فرمولهاي ان از بخش اموزش گام به گام كمك بگيريد .
نقشه شما ناقص و خروجي و ورودي ان مشخص نيست بايد يك مقدار از نقشه كه ورودي و خروجي در ان نمايش داده ميشه را بيشتر و اگر dc توضيح يا ac هست فركانس كاري را بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
  • Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام و ممنون براي راهنمايي ارزشمند شما.
استاد فركانس كاري اين اسلاتور 11 كيلوهرتز هستش و من ميخوام كه توان اون رو افزايش بدم.
با تشكر از شما استاد عزيز
منتظر راهنمايي ارزشمند شما هستم
موفق باشيد
meysam

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
1262437684.jpg

استاد فركانس كاري اين اسلاتور 11 كيلوهرتز هستش و من ميخوام كه توان اون رو افزايش بدم.
موفق باشيد
meysam
با سلام مجدد :
دوست عزيز با اين نقشه و توضيح تان متوجه شدم كه مدار شما يك اوسيلاتور با صافي هاي نوع {besel } ميباشد در اوسيلاتور ها ما ورودي نداريم متاسفانه شما قسمت تانك مدار را گذاشتين كه هنوز خروجي ان مشخص نيست كه {ac/dc } چيه و همچنين امپدانس ان ......
اگر از اپلود كل نقشه نگراني داريد لطف كنيد با پيام خصوصي برام ارسال كنيد تا كاملش كنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
موفق باشيد
meysam
با سلام :
دوست عزيز تقويت مورد نظر خدمت شما :
اين تقويت كننده تا حدود 20 دسيبل براي مدار شماست در صورتيكه بتوانيد ولتاژ مدار را تا حدود 22 ولت برسانيد اين مقدار بيشتر نيز خواهد شد در اين صورت سعي كنيد براي ترانزيستور ها {از مارك خوب استفاده كنيد طرح براي شركت موتورولا ميباشد } از رادياتور استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 4.5 کیلوبایت بازدیدها: 133
  • 23.6 کیلوبایت بازدیدها: 28
  • Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزیز سلام
استاد فکر می کنم که از من دلخور هستید .اگر اینطور هستش ازتون عذر می خوام.
استاد جانشین مناسبی برای ترانزیستور pn4393 می خوام.؟؟؟من در یک مدار به جای این ترانزیستور از bf245 استفاده کرده ام.آیا این صحیح است؟؟؟؟
اگر برایتان مدور است یک جا نششین مناسب به جای pn4393 به بنده معرفی کنید
با تشکر از شما استاد عزیز.بازم اگه دلخورتون کردم ازتون عذر می خوام
منتظر راهنمایی شما استاد گرامی هستم
موفق باشید
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز سلام
استاد فکر می کنم که از من دلخور هستید .اگر اینطور هستش ازتون عذر می خوام.
استاد جانشین مناسبی برای ترانزیستور pn4393 می خوام.؟؟؟من در یک مدار به جای این ترانزیستور از bf245 استفاده کرده ام.آیا این صحیح است؟؟؟؟
اگر برایتان مدور است یک جا نششین مناسب به جای pn4393 به بنده معرفی کنید
با تشکر از شما استاد عزیز.بازم اگه دلخورتون کردم ازتون عذر می خوام
منتظر راهنمایی شما استاد گرامی هستم
موفق باشید
meysam
با سلام :
دوست عزيز بنده در خدمت شما و تمامي دوستان خوبم در سايت هستم و {از من دلخور هستید -- ازتون عذر می خوام } اين حرفا را نداريم هدف من و شما در اين جمع اشتراك گذاري اطلاعات همديگر تا حد توان در يك جمع مجازي دوستانه و صادقانه ميباشد با اين اهداف دليلي براي دلخوري و... نيست وپاسخ پيام خصوصي تان در همين تاپيك گذاشته ام .
-- BF245 يك ترانزيستور = N-Channel junction field-Effect Transistors - Siemens Semiconductor يعني به اصطلاح فقط يك جي فيت ميباشد در صورتيكه ترانزيستور شماره : PN4393 يك ترانزيستور = N-Channel Switch { device is designed for low level analog switching {سويچ انالوگ } ميباشد در مداراتي مثل امپلي فاير صوتي و .... به جاي همديگر مورد خاصي پيش نمياره و كار ميكنه ولي در مدارات سيگنالينگ پردازشي {چاپرها و سويچينگ و.... } 245 به جاي PN4393 پاسخ مناسبي نميده ...
بهترين جانشين براي PN4393 =2 n5457 / bf5434 / bsr57 / pn4091 ميباشند .
با تشكر .
موفق باشيد .

بالا