استاد عزیز سلامبا سلام :
دوست عزيز يك جاي كار مشكل دارد -- فرضا يا مقدار فركانس كريستال اشتباه شده و يا در سيم پيچ خروجي 5 دور يك ميلي متر !!!! به هر حال با اطلاعاتي كه از طرح مدارات فوق دارم بنده شرمنده محاسبات بقيه قسمت هايي كه بايد تقويت شود .
سيم پيچ با مشخصات فوق بايد در حد مگاهرتز فركانس بالا باشد در صورتيكه در 455 كيلوهرتز اين سيم پيچ اتصال كوتاه ميشود كه در نتيجه هيچ جرياني در خروجي نخواهيد داشت بنده نتونستم از مدار نتيجه بگيرم در صورت امكان مدار را دوباره بررسي كنيد و اگر تغييرات خاصي به نظر تون رسيد نتيجه را بزاريد .
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام :استادعزیز منتظر راهنمایی شما هستم
با سلام :استاد عزیز سلام .خوش اومدید دلمون براتون تنگ شده بود
استاد عزیز ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون
استاد بنده یه مدار فرستنده از یک سایت خارجی گرفتم که موج سینوسی و خروجی اون با کویل هستش.استاد در توان اون تو توضیحاتش نوشته بود بسته به کویل تا 150w اما این توان خیلی زیاداست
1.استاد می خواستم بدونم این مدار عملی هست؟؟؟
2.اگه عملی باشه و توان اون 150 باشه خیلی بیشتر از حد مورد نیاز بنده هست و من توانی در حدود 1 وات نیاز دارم چطور می تونم توان اون رو کاهش بدم؟؟؟؟؟
2.در مورد کویل اون گفته بود اندازه دلخواه با مشخصات 1تا1.2mh و 3اهم .اگه بخوام در اندازه 30در30 س.م کویل اونروتهیه کنم از چه نوع سیمی و با چه تعداد دور باید استفاده کنم؟؟؟
4.به جای d1 از چه دیود عمومی میتونم استفاده کنم این دیود پیدا نمیشه؟؟؟
با تشکر از شما استاد گرامی
منتظر راهنمایی شما هستم
موفق باشید
meysam
با سلام :ممنون استاد عزیز
استاد اگه بخوام بعد از تقویت توان رو کاهش بدم و اون رو به حدود 1وات برسونم باید چه کاری انجام بدم؟؟؟
استاد صافی مدار از چه نوعی هستش؟؟؟؟بنده فکر میکردم که کریستال 455 کیلو هرتز هستش میشه یه خورده بیشتر راهنمایی بفرمایید؟؟؟اگه واستون مقدوره یه عکس ازاین قطه هم برام بزارید
با تشکر از شما استاد گرامی
با سلام :استاد عزیز سلام خسته نباشید
استاد مداری که در پست شماره ی 99 خدمتتون ارایه دادم یک تقویت کننده توان است.استاد این مدار رو میشه برای تقویت توان هر فرستنده دیگه ای به کار گرفت؟؟؟
استاد ********** سرامیکی 11kh هم موجود هستش که بشه جایگزین این فلتر455 کرد ؟؟در این صورت میشه خرورجیه یک اسیلاتور11 کیلو رو به این مدار متصل کرد و در خروجیه این مدار توان بالاتری به دست آورد؟؟؟
با تشکر از شما استاد عزیز
meysam