آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد ممنون
استاد در مورد تقويت توان فرستنده كدام روش نويز كمتري يا اصلا نويز ايجاد نمي كند؟؟؟؟
استاد درگيرنده چه تغييراتي مي توان اعمال نمود تا گيرندگي قويتر و بدون نويز را داشت؟؟؟؟؟
ايا مي توان با به كاربردن **********ي خاص در گيرنده منظورم سيستمهاي اشكار ساز فلزي tr هستش تنها به فركانس خاصي اجازه عبور داد؟؟؟؟
با تشكر
موفق باشيد
با سلام :
دوست عزيز بطور كل طراحي تقويت كننده ها {بخصوص كه فركانس بالا باشد } مباحث پيچيده تري دارد كه حتي اشاره به سر فصل همه انها در يك تاپيك مقدور نميباشد بايد منابع معتبر ي كه به تعدد ميتونيد در سايت ها پيدا كنيد مراجعه كنيد {بنده هنوزم در صورت نياز از مقالات سابق نشريات اموزشكده فني تهران استفاده ميكنم } {حرارت و مقابله با ان و كيفيت قطعات و نوع ارايش قطعات و استفاده از كلاس هاي مناسب تقويت كننده ها و استفاده از مدارات صافي خاص و مچينگ بين مدارات و ....} .
كيفيت و صافي دريافت سيگنال - انقدرها كه در گيرنده مهم هست در فرستنده كم رنگ و به نكات خاصي كه ميتواند در تقويت و انتشار ان دخيل باشند تاكيد ميكند .
بله با استفاده از مدارات صافي هايي در گيرنده ها تقريبا ميتوان يك تك سيگنال خواسته را دريافت و پردازش كرد ولي استفاده از نوع صافي و چگونگي كاربرد ان باز مراحل و داشتن اطلاع همون كاربرد را نياز دارد .
اگر فرصتي دست داد تصميم دارم مقالاتي در مورد بكارگيري مدارات صافي و نحوه استفاده از نرم افزار هاي موجود تقديم كنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد اين مدار با فركانس 2/... كار مي كند چطور ميتوان قدرت نفوذ اين مدار رو افزايش داد ؟؟؟؟توان اون رو بيشتر كرد؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد اين مدار با فركانس 2/... كار مي كند چطور ميتوان قدرت نفوذ اين مدار رو افزايش داد ؟؟؟؟توان اون رو بيشتر كرد؟؟؟؟
به يه تقويت كننده توان براي اين مدار نياز دارم
با سلام :
دوست عزيز براي افزايش تقويت خروجي مدار فوق {با توجه به اينكه از روش كمپلي مينتاري } استفاده شده امپدانس خروجي {همون سلف به همراه خازن مربوطه } خيلي مهم است و بايد تا حد امكان مشخصه ان را داشته باشيد تا با استفاده از ترانزيستورهاي توان نسبتا بالاتر تا حدودي {با توجه به ولتاژ متقارن 6 ولتي} خروجي را تقويت كنيد در ضمن بهتر است در همين مدار از ترانزيستورهاي bd235 , bd236 بجاي kt815.6 مارك خوب استفاده كنيد متاسفانه پست شما را الان ديدم اگر اطلاع دقيقي از بار خروجي داريد بزاريد در خدمت باشم .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
من يه ترانزيستور bf 245 تهيه كردم .براي تعيين پايه هاي اون به سايت آل ديتا شيت رفتم .براي ترانزيستور bf245c سه مدل آوردهكه هركدوم پايه هاش فرق داره .استاد من بايد از كدوم مدل پيروي كنم؟؟؟؟
نام كامل f245cph01 هستش
با تشكر

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام و تشكر بابت حسن توجه شما به زحمت هاي بنده
استاد فرستنده اي كه خدمتتان عرض كردم اين است با فركانس فكر مي كنم 470 كيلوهرتز كار مي كند
مشخصات سلف آن به اين صورت است 5 دور سيم نمره 1 در اندازه 22س.م در 22س.م
ولتاژ مدار 6 ولت
استاد مي خواهم توان اين مدار را افزايش دهم لطفا راهنمايي لازم را مبذول بفرماييد
1262080522.bmp

با تشكر
منتظر راهنمايي ارزشمند شما هستم .موفق باشيد
MEYSAM

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
من يه ترانزيستور bf 245 تهيه كردم .براي تعيين پايه هاي اون به سايت آل ديتا شيت رفتم .براي ترانزيستور bf245c سه مدل آوردهكه هركدوم پايه هاش فرق داره .استاد من بايد از كدوم مدل پيروي كنم؟؟؟؟
نام كامل f245cph01 هستش
با تشكر
با سلام :
عزيزم اين كه كاري ندارد با توجه به مدلهاي مختلفي از شركت هاي سازنده روش صحيح بدست اوردن ديتاشيت همون كارخانه سازنده ميباشد ولي روش ديگر :
با مولتي متر تست كنيد {مولتيمتر ديجيتالي } >> npn >> پروب قرمز به يكي از پايه و مشگي به پايه هاي ديگر در صورتي ميتونيد پايه ها را درست تشخيص دهيد كه : قرمز روي يك پايه ثابت و مشگي روي هر دو پايه بعدي ها {مولتي متر سوت زند } يا مقداري عددي در حدود 0/665 الي 0/757 را نشان دهد . در اين صورت پايه مربوط به قرمز بايس و ديگري ها E/C و در مورد PNP ‌بالعكس رنگهاي پروب
در مولتي متر هاي انالوگ رنگ سيم پروب ها را تغيير دهيد .
در صورت نياز؟ بيشتر عكس ترانزيستور هاي مدل موجود خود را بزاريد تا در خدمت باشم .
در ضمن اين ترانزيستورها براي طرح پست قبلي كه شكل گذاشتين مناسب نيست از همون شماره گه براتون مشخص كردم استفاده كنيد نتيجه مطلوبتر خواهد بود .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام و تشكر بابت حسن توجه شما به زحمت هاي بنده
استاد فرستنده اي كه خدمتتان عرض كردم اين است با فركانس فكر مي كنم 470 كيلوهرتز كار مي كند
مشخصات سلف آن به اين صورت است 5 دور سيم نمره 1 در اندازه 22س.م در 22س.م
ولتاژ مدار 6 ولت
استاد مي خواهم توان اين مدار را افزايش دهم لطفا راهنمايي لازم را مبذول بفرماييد
با تشكر
منتظر راهنمايي ارزشمند شما هستم .موفق باشيد
meysam
با سلام :
با توجه به اينكه اوسيلاتور مدار فوق كريستالي ميباشد در نتيجه فركانس خروجي يا دقيقا همون فركانس كريستال و يا مضربي از هارمونيكهاي ان خواهد بود كه باز هم با توجه به فركانسي كه اشاره كرديد فركانس دقيق اين مدار همون 455 كيلوهرتز ميتواند باشد .
چقدر بايد تقويت شود {براي طراحي تقويت كننده لازم است } بزاريد ؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام :
با توجه به اينكه اوسيلاتور مدار فوق كريستالي ميباشد در نتيجه فركانس خروجي يا دقيقا همون فركانس كريستال و يا مضربي از هارمونيكهاي ان خواهد بود كه باز هم با توجه به فركانسي كه اشاره كرديد فركانس دقيق اين مدار همون 455 كيلوهرتز ميتواند باشد .
چقدر بايد تقويت شود {براي طراحي تقويت كننده لازم است } بزاريد ؟؟؟
ممنون استاد عزيز
استاد منظور از فرمايش شما را در مورد اينكه چقدر بايد تقويت شود متوجه نشدم اما تا جايي كه امكان دارد و شرايط مدار اجازه مي دهد و در كار آن خلل ايجاد نمي كند .
ممنون از زحمات شما استاد عزيز
منتظر راهنمايي شما استاد گرامي هستم
موفق باشيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ممنون استاد عزيز
استاد منظور از فرمايش شما را در مورد اينكه چقدر بايد تقويت شود متوجه نشدم اما تا جايي كه امكان دارد و شرايط مدار اجازه مي دهد و در كار آن خلل ايجاد نمي كند .
ممنون از زحمات شما استاد عزيز
موفق باشيد
با سلام :
دوست عزيز مداري كه گذاشتين از نظر تي

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام استاد عزيز
ممنونم .
ا بله سا خته شده مدار خيلي سال قبل وجود داشت و اسن شماتيك از روي يك مدار آماده كشيده شده است و مدار 100% عملي است.
استاد چون مدار رو الان نساختم دامنه اون رو ندارم ولي مدار با همين قطعات كار مي كرد
استاد نيازم تقويت قدرت خروجي اين فرستنده هستش.
فركانسش همون 455كيلو هرتز هستش كه شما فرموديد.
با تشكر استاد عزيز
meysam

آخرین ویرایش:
بالا