با سلام :با تشکر از راهنمای شما دوست عزیز دو سوال داشتم
1- ایا امکان دارد که ای سی را از روی برد در نیاوریم و بتوانیم پروگرم کنیم؟
2- در صورت امکان ریست چطور ایا این امکان نیز وجود دارد بتوانیم بدون جدا کردن این کار را انجام بدهیم ؟
با تشکر
با تشکر مجددبا سلام :
بستگي به مدارش داره در اكثر مدارات بايد اي سي را در اورده و با پروگرامر برنامه را اپلود كنيد {اين راه مطمين تره} .
ريست ميكرو كنترل دو نوع هست يكي اينكه با هر بار روشن شدن مدار ميكرو خودش را ريست ميكنه تا از ابتداي سيكل كارش را شروع كند در اين ريست به محتواي ان اسيبي نميرسد .
در صورتيكه ناخواسته ريست شده و پاك شدن يا معيوب شدن برنامه داخلي بازم ميكرو بايد روي پروگرامر بره و برنامه مجددا اپلود بشه {در نوع هاي معدود و بخصوصي محل {جك پين } براي پروگرام كردن ميكروها وجود دارد كه در اين صورت نيازي به دراوردن ان نيست .
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام :با تشکر مجدد
در مورد پایه های ای سی am29f400bb 44pin و m29f200bb 48 pin ایا امکان فلش کردن بدون در اورن ای سی از روی برد وجود دارد .
با تشکر
با سلام :با سلام خدمت استاد گرامي جناب آقاي رجبي
استاد من مشغول به ساخت يك مدار هستم كه در آن از يك كريستال 32.786 استفاده شده است.من اين كريستال رو نتونستم پيدا كنم ولي مقادير ديگه مثل 16m و 27 و 35 و 40 و.. موجود بود.استاد راهي وجود داره كه از سري كردن يا موازي كردن و يا هر راه ديگه اي بشه با كريستال هاي موجود به مقدار مورد نياز دست پيدا كنم؟؟؟؟؟
با تشكر از شما استاد عزيز
با سلام :با سلام استاد عزيز
من برنامه sprint-layout دارم اما دمو هستش و طراحي مي كنم اما نميشه SAVEكرد.بايد چيكار كنم استاد؟لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر از شما استاد گرامي