با سلام و خسته نباشید خدمت شما
غزل خانم بنده تجربه آنچنان بالایی در این ضمینه ندارم... اما با دیدم این مطلب یک موضوع ذهنم را مشغول خود کرد
همانطور که میدانید اساس کار موتور ها بر روی قطب های مثبت و منفی قرار دارد
که با ولتاژ دهی به آنها این قطب ایجاد شده و میچرخد
حالا یک موضوع اگر از آهن ربایی بجای سیم پیچ استفاده کنیم و این قطب رو در موتور ایجاد کنیم چه اتفاقی میفتد... چندین بار این موضوع رو در وب مشاهده کردم اما آزمایش نکردم... بجز اینکه در بچگی یک لامپ 1.5 ولتی را با استفاده از چرخاندن یک آرمیچر روشن میکردم
ممنون
درود
هرچند مقصود شما رو متوجه نشدم.
اما اگه مقصود شما اینه که :
با توجه به اینکه از سیم پیچ در موتورهای الکتریکی برای تولید میدان مغناطیسی استفاده میشه لذا چنانچه بجای سیم پیچ از آهنربا استفاده کنیم و بعبارتی بجای استاتور و روتور از آهنربا استفاده کنیم و درواقع دو تا آهنربا (که یکی حول محوری قابل چرخش باشه ) کنار یکدیگر نصب کنیم دراینصورت آیا خودش میچرخه ؟
چنین استدلالی در محاسبات ساده لوحانه درسته اما تمامی اینگونه کلیپ ها که در اینترنت منتشر میشه بکلی چرت و پرت و دروغ محض است و به همین خاطر ، من در همین تاپیک شرط کردم که چنانچه کسی یک نمونه عملی آماده کنه که در حضور خودش تست کنیم و صحت ادعا اثبات بشه دراینصورت علاوه بر خسارات تهیه نمونه ضمنا مبلغ یکصد میلیون تومان هم بهش تقدیم میکنم.
اگر این ادعاها ، واقعیت داشت در خاموشی های شبکه برق بابامون در نمیومد و دولت هم چارشکاف نمیشد و مشکل برق هر خونه ای با چند تا آهنربا رفع میشد .
اساسا تولید خودبخودی انرژی بزرگترین دروغی است که سالها عده ای را مشغول خود کرده اما صرفنظر از دلایل علمی ، اساسا نظام آفرینش هرگز اجازه نمیده حتی به بازدهی ۱۰۰٪ برسی چه برسد به بالاتر از ۱۰۰٪ که دسترسی به انرژی مجانی رو مقدور کنه.
ما ممکنه بتونیم سر افرادی کلاه بذاریم و بسیار بیشتر از زحماتمون ازشون سود بگیریم اما کسی نمیتونه سر نظام هستی کلاه بذاره و لذا هرچند این ضرب المثل
«« از شما حرکت از خدا برکت »» گویای این حقیقته که در نظام آفرینش انرژی مجانی نداریم و باید زور بزنیم تا چیزی بدست بیاریم ، اما من این ضرب المثل رو کافی نمیدونم و درستش اینه:
«« از شما دریای حرکت از خدا جوی برکت »»
البته اگه خوش شانس باشیم جوی برکت نصیبمون میشه ، درغیراینصورت اگه دقت نکنیم و حواسمون جمع نباشه تمام زوری که میزنیم صرف نابودی خودمون میشه ، چون همیشه پدیده های منفی قدرتمند و فرصت طلب هستند نه پدیده های مثبت .
لذا قانون آفرینش هیچوقت ۱۰۰٪ بهره نمیده.
زیرا نظام هستی به بدی ها فرصت و قدرت بیشتری میده
و درستش همینه زیرا درغیراینصورت همه ما ذاتا تمایل به خوبی داشتیم و خوبی کار بسیار ساده ای بود و انسانیت نامفهوم و بی ارزش و بی مسمیٰ میشد .
لذا مطابق نظام هستی ، انسان ذاتا شیفته جرم و خلاف و بدی است.
به همین علت ، ناجوانمردی آسون و مثل آب خوردن انجام میشه و میتونیم قرضی که از دوستمون گرفتیم پس ندیم اما مردانگی و جوانمردی و چشم پوشی از پولی که برای عمل جراحی قلب خودمون تهیه کردیم فوق العاده دشواره که برای آزادی نیازمند بیگناهی هزینه کنیم که بدلیل ورشکستگی تحمیلی در زندان است و خانواده مرفه او در فقر شدیدی زندگی میکنند.
خرابکاری توسط هر کودنی براحتی انجام میشه و میتونه با یک پتک توی سر دوستش بزنه که ظرف چند ثانیه مغز صحیح و سالمش نابود بشه و درجا بمیره ،
اما معالجه و درمان مغزی که عارضه بسیار کوچیکی داره کار هر کسی نیست و تخصص های خاص و سواد و تحصیل و تجربه کافی نیاز داره ، تا پس از آزمایشات مختلف و آمادگی لازم ، عمل جراحی انجام بشه تا شاید بهبودی حاصل بشه.
بی ادبی و بی تربیتی توسط هر اوباشی بخوبی انجام میشه و اتفاقا هر چه نادان تر و منگل تر باشه بی ادبی های سنگین تری ازش برمیاد اما رعایت شایستهٔ ادب و ادبیاتِ درخور در محاورات و مکاتبات ، از اُدبا ساخته است که با مطالعه و طی طریق و دشواری هایی به این مقام میرسند تا قادر به رعایت شایسته باشند .
اگه به سروده ذیل پست هایم توجه فرمایید حکایتگر این حقیقته که سنگ قیمتی برخلاف سنگ های بی ارزش که با تحمل شداید و تحت فشار شدید و در شرایط خاصی تولید میشن و بسیار کمیابند ، اما سنگ بی ارزش که هیچگونه خاصیتی حتی زیبایی ظاهری هم نداره به وفور در دسترس شماست و الی ماشاالله موجوده.
لذا در نظام آفرینش پدیده های منفی و ضدارزش مجانا دراختیار همگان است ولی پدیده های مفید و مثبت و ارزشمند بسختی حاصل میشه و لذا تولید انرژی مجانی ناممکنه.
البته میتونیم از انرژی خورشید و باد و امثالهم مجانا استفاده کنیم ولی ما انرژی خورشید و باد و غیره را تولید نکردیم بلکه فقط تونستیم از این انرژی های موجود ، مجانی استفاده و آنها را تبدیل به انرژی های مختلف مانند انرژی الکتریکی و حرارتی و جنبشی و غیره کنیم که البته بخشی از انرژی هم تلف میشه.
این دلایل عامیانه و فلسفی ، صرفنظر از دلایل غیرقابل انکار علمی است که در پست های قبلی تقدیم کردم و علم ثابت کرده تولید برق خودبخودی ناممکنه .
سپاس