تصوربنده اینه که هدف این سایت آموزش وتبادل اطلاعات وتجربیات اعضاست ولی ظاهرا اشتباه میکنم واینجا کسانی که دریک زمینه اطلاعات کمتری دارن نباید حضور داشته باشند مبادابا سوالاتشان به یک سری ازین دانشمندان توهین کرده باشند،، مهندس اگه من بیسواد سوالی درحداول ابتدایی تو سایت مطرح میکنم اولا اگه میتونی درحد همون اول ابتدایی توضیح بده که دراین صورت ممنونت میشم دوما هیچ کس شمارو مجبورنکرده که درتاپیکهای سطح پایین شرکت کنید سوما اصلا اجباری به پاسخ دادن نیست،پیشنهاد میکنم هیچوقت شخصیت افراد وسطح اطلاعاتشان رو صرفا با ضعف دریک زمینه از علوم قصاوت نکرده وتحقیر نکنید هزاران شاخه علمی وجود داره که چه بسا شما دریک مورد تبحرداشته باشید.التماس تفکرموفق باشید
با سلام
در وحله ی اول هدف بنده توهین یا تحقیر هیچ یک از افراد حاضر یا غیرحاضر نبوده بلکه تحقیر کلیت موضوع بوده و تکریم تفکر بوده هر چند اگر در یک انجمن غیر مرتبط یا توسط افرادی که کار ان ها مرتبط به مهندسی نباشد پافشاری میشد مشکلی نبود اما افرادی که باید حداقل هایی را بدانند ان را نمیدانند
این قضیه بسیار مشابه رفتار مسئولین کشوری هست که دقیقا این گونه اند و مرا به این نتیجه میرساند که مشکل عدیده ی کشور از همین نوع تفکر و فرهنگ غلط است پس مرا ازار میدهد (و امیدوام درکم کنید)
دوم سوادی که حداقل ما می شناسیم هیچ ربطی به این باورها عجیب نداره چه بسیار دانشجو در پی این موضوعات هستند برای نمونه در زمان دانشجویی یکه دانشجو هوافضا به سراغم اومد و درخواست مداری برای شارژ باطری لیتیومی با استفاده از انرژی یه موتور دی سی رو داشت که با پرس و جو متوجه شدم که برای ساخت پهبادی میخواهد که برای همیشه در اسمان پرواز کند که یک موتور بزرگ در وسط انرا به پیش ببرد و دو موتور در بال ها انرژی باد ناشی از حرکت هواپیما رو به باطری ها برساند خنده دار ترین و همزمان ناراحت کننده ترین ایده ای بود که شنیده بودم
سوم
تصوربنده اینه که هدف این سایت آموزش وتبادل اطلاعات وتجربیات اعضاست ولی ظاهرا اشتباه میکنم واینجا کسانی که دریک زمینه اطلاعات کمتری دارن نباید حضور داشته باشند مبادابا سوالاتشان به یک سری ازین دانشمندان توهین کرده باشند
بنده منظور شما را اینگونه برداشت کردم که شما ازادی (که البته هستید) که هر سوالی بپرسید اما من ازاد نیستم ان گونه که فکر میکنم پاسخ دهم؟
چهارم استاد غزال از ابتدای تاپیک تا به حالا نه فقط با دلایل علمی (67) بلکه با دلایل عقلی و منطقی (54) عدم امکان این قضیه رو بارها در حد ابتدایی و یا شاید هم پایین تر توضیح دادن که دیگه لازم به تکرار مکررات توسط من نیست
مثلا در پست 54 در مفهوم این گونه گفتند که در جهان کنونی اگر قرار باشد همچنین پروژه ای عملی باشد کشور های پیشرفته و توسعه یافته که هم توانایی علمی و هم امکانات فراوانی در دست دارند قادر به این کار نبوده اما افرادی چون من در یک کارگاه کوچک کشور جهان سوم چطور میتوانند اما افردای با پیش کشیدن تئوری توطئه برای مثال (107) پاسخ میدهند (جلل مخلوق)
فراموش نشه که قدرتها و شرکتهای نفتی در جهان وجود دارند که بنا به منافعشون دنیا را به شکلی اداره میکنند که مخالف سر سخت انرژی های پاک هستند . و بشدت این گونه طرح ها را با شگرد های گوناگون نابود میکنند.
این همان نفوذ خرافات و ماورا است که عرض کردم و برای من دغدقه ست
برای مثال اخر مثلا همین دوست جوان پست 153
در تصورش نیست که امکان دارد برای مثال غزال یک فامیل یا یک نام مستعار باشد و استاد غزال را خانم خطاب میکند اما
اینگونه تمام شد که با پاسخ شما این انگیزه در من ایجاد شد که شاید بتوانم اولین نفری باشم که این مطلب رو از غیر ممکن که واژه ای بدون استدلال هست به معادل فیزیکی ممکن اون تبدیل کنم
اما میخواهد اولین نفری باشد که میخواهد قانون طبیعت را بشکند
در کل عرض میکنم ما (البته که من هم در این ما قرار دارد) که نمیتوانیم حتی تفکراتی که جامعه به خورد ما داده را بشکنیم میخواهیم قانون طبیعت را بشکنیم