- 2013-05-15
- 1,372
- 7,819
با تشکر از شما دوست عزیز سایت فوق صرفا برای بدست اوردن میزان مقاومت های متصل به رگلاتور است و میزان خود رگلاتور را مشخص نمی کند البته در رابطه با edj بودن این رگلاتور مطمئن هستم منتها فقط ولتاژ آن را نیاز داشتم
در هر حال تصور می کنم استفاده از رگلاتور 3.3 edj در این مکان با توجه به ورودی ولتاژ که تا 9 ولت هم در بعضی از مدلها میرسد امکان پذیر نیست و احتمال زیاد همان رگلاتور edj 5v گزینه صحیح برای نصب می باشد
سلام و ارادت
اگر میدونستم پاسخم باعث رنجش شما
خواهش میکنم نظر لطف شما نسبت به بنده استابتدا باید بزرگواری شما رو تحسین کنم و مطمئن باشید مَنِش شما نزد همه قابل تقدیر هست.
اختیار دارید در این مورد هم بالا گفتم که ای کاش اون پست را نذاشته بودم شما یکی از افراد باتجربه و باسواد توی انجمن هستید و من از شما عذرخواهی میکنمخطای بنده در این پست، نام بردن از شما بود؛ در حالی که میشد تنها اشتباه خودم رو بدون اشاره به نام شما تصحیح کنم. لذا مجددا از این بابت پوزش میخوام.
مهندس فکر کنم منظورم رو متوجه نشدیددر خصوص این بخش از فرمایش شما هم فارق از بحث علمی میتونم بگم سازندگان برای کم کردن هزینه تمام شده تولیدات خودشون حتی محاسبه کم کردن یک مقاومت رو هم میکنن؛ لذا قرار دادن BL1117 از نوع ثابت (1.2V به فرموده شما) و همزمان بکار بردن ۲ مقاومت فیمابین پایههای VOUT و ADJ منطقی به نظر نمیرسد. (به تصویر پست ۲۸ توجه بفرمایید)
اینکه این رگولاتور از نوع adj هست که شکی نیست و من باتوجه به نوشته های عکس پاسخ دادم
توی عکس اول دو مقاومت مشخص نبود و با توجه به این نوع دستگاه خروجی میتونه از ۱.۲ تا ۳.۳ باشه که باز اینجا طبق ولتاژ ریفرنس که ۱.۲ هست کنترل میشه
حالا جدا از این دستگاه اگه این رگولاتور با همین شماره و از نوع adj روی بردی گذاشته بشه بدون اون دو مقاومت به نظر شما خروجی ولتاژ چند باید باشه ؟