آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

delta

کاربر
2006-10-06
225
2,239
اهواز
سلام

جناب محمودی عزیز حالا بی نظمی میز به کنار این برای ما تعمیرکارها مرسومه (البته باستثنای جناب رحمانیان) حالا این میز چرا اینقدر پهن وعریض است یعنی میشه از دو طرف روش کار کرد وضع کار وکاسبی هم انگار کساد
ه :rolleyes::rolleyes::dosti:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,457
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام اقای دلتا
دوتا میز دارم قبلی عریص نبود ولی دادم این میز را برام درست کردند چون راحتترم باش و معمولا یک طرف کار میکنم و طرف دیگر هم برای تست تلوزیون ها هست و وقتی مشتری میاره اول تست میکنم و چون عریض هست زیاد شلوع نمیشه روی میز
اوضاع کار بد نیست البته اگر پول بدند
البته این محل کارم خیلی بی نظم هست ولی یک تعمیرگاه دیگه هم داریم که بابام کار میکنه و معمولا از ساعت 6 غروب میرم اونجا انشاالله فردا عکس ان مغازه هم قرار میدم اونجا همه چیز مرتب هست و قوانین مخصوص به خودش را داره مثلا چسب کاغذی جاش مشخص هست و وای بحالمون اگر بعد از اتمام کار همه چیز را جای خودش نزاریم یعنی اگر حتی اهمتر یکم از جایی که براش مشخص شده اینور تر بزاریم و یا پیچ گوشتی را سر جاش نزاریم و روی میز ول کنیم دیگه دنیا برامون تیره و تار میشه اونروز (هههههه)

Aliservice

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-12-01
137
1,636
سلام

من منتظرم يک ميز از ميز خودم شلوغ تر پيدا کنم بعد عکسشو بگذارم ............

شما دیگه چرا شاطی زاده عزیز شما که نمونه بارز نظم تو انجمن هستین
شکست نفسی نفرمایین/

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام :
بالاخره بقیه عکسی از میز کار نگذاشتند که یا هنوز در حال مرتب و اماده سازی هستند و شاید هم از اون عده ای باشند که بقول دوستمون یک سانتی در یک سانتی فضای خالی در دور و بر و سطح میزشون ندارند .
و اما جناب رحمانیان بنده همون ابتدا که دیدم نظم و تنضیف و مرتب بودن کارشما را تحسین کردم و خداناکرده قصد جسارتی هم نبود {مطمینم به دل نمیگیرید } منظور از متن پست فقط بخاطر تشویق دوستانی بود که اگه وضعیت متوسطی هم دارند و تصمیم به عکس داشتند منصرف یا احیانا {بقول اقا مهدی } خجالتی نشوند که بازم خب همین عده از دوستان کم لطفی میکنند .
بنده انواع میزکارهای خیلی از تعمیرکاران را در خیلی از شهرستانها از نزدیک دیده ام {حتی ته سیگار و .... دود قطعات سوخته و یدکی هایی که مشکوک و .... همه و همه } دور بر و زیر دست تعمیرکار را گرفته و بوی ناراحت کننده محیط که نگو و نپرس ... این بود که ابتدا بنده هم مثل خیلی از دوستان فکر کردم بقیه با دیدن عکسهای شما دیگه عکسی نزارند و ...
یکی از محاسن خوب و اثر بخش این تاپیک و عکسهای شما اینکه موجب شده خیلی از دوستان یه تکونی به محیط کاری داده و خود را از این مخمصه نجات دهند که سلامتی و بهداشت در این شغل شریف شرط اول کار است امیدوارم که واقعا هم اینطوری باشه .. باید منتظر نتایج این تاپیک باشیم
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
به نام خدا

سلام پس فکر کنم من باید عکس میزم را بگذارم تا آقای شاطی زاده هم بگذارند. آخه ندیدید که.....
(شوخی بود، نمیذارم که)
سلام :
اقای صابری عجله نکنید ... صبر تا منم دارم میام .
:love-smiley-017:
(شوخی بود، نمیام که) .

پیوست‌ها

• 11 کیلوبایت بازدیدها: 866

مصطفی رحمانیان

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام
جناب رجبی شما انتقاد که هیچ تو سر ما هم که بزنید من خوشحال می شم
شما حکم معلم و استاد بنده رو دارید
اسم از بد بو بودن مغازه بردید این عکس رو هم تقدیم میکنم که دستگاه عطر خودکار هست که هر از 15 دقیقه یک اسپری می زنه
جالبه بدونین که وقتی مشتری دستگاه رو به خونش می بره بعد که من رو می بینه می گه چیکارش کردی که یک بوی خوشی از داخل دستگاه میاد
جناب رجبی خارج از شوخی اگر می دونستم قراره با دیدن میز کارم کسی دیگه عکس نگذاره یا نمی گذاشتم یا میگذاشتم آخر سر
تقصیر آقای صابری شد هی منو تحریک کرد دست آخر هم خودشون عکس نگذاشتن هنوز :)

پیوست‌ها

بالا