با سلام به همگی به نظر من نباید به آقای رحمانیان اسرار میکردیم همین اول کار عکس بزاره چون با این وضعیت من یکی که گمون نکنم روم بشه عکس بزارم مابقیه هم اگه مثه آقای اسماعیل زاده شهامت به خرج بدند شاید افرادی مثه من هم هول بشن و چند تا عکس روتوش شده از میز کار و مغازه بزارن تو سایت البته این نظر شخصی منه ولی در هر حال بچه ما الان بالای 300 نفر کاربر vip داریم حداقل نصفشون هم که تعمیر کار باشن میشه 150 نفر از اون نصف 1/3 هم بلد نباشن عکس بزارن میشه 100 نفر حالا باز 30 نفر شون هم ترسیده باشن لو برن که چقدر مثه من شلوغکار هستند باید حداقل 50 نفر پست بزن ایجا تا افرادی مثه من یا خجالت بکشند و یا یکمکی به خودشون امیدوار بشن .........
سلام :انشاالله من فردا یه عکس میزارم که همه به خودتون امیدوار شوید
مهدی هر کاری کنی به شلوغکاری و بینظمی من نمیرسی
AB88 و abbasbehest و adak و Admin و afshinja و ali8889 و alirezasat2005 و Aliservice و apa و aramis و arashelect2000 و armin11 و avazeghoo و BAHMAN.AGHA و bahram2600 و bardia.t و behrooz40328 و delta و digital84 و elnino909 و
farshad@gh و fbc و fkh52000 و gadraj و hamid_diba و jamejam و kami_in2000 و karameefarza و khosrowG و kokoia و kyzar و m-j و MAHSAAN و manoto و marfan و Masoud_Y و mehdi8320000 و mehdi_m و moein و dust و moka191 و mostafa_sh و nazari_omega و reza_476 و roohollah و sabz1 و sadeghyhm و sardarshams و Service و Manual و shamei و sharokni و shomal و sohil62 و sovietiran و میر و قاسم و پاداشی و مصطفی و رحمانیان و هومن و اژدرکش و vcd و tanin و yaghob20 و yasouj و الخریف و اسماعیلزاده و جمشيدا و راستگار و صابری و غزال4 و