آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
میگن اونایی که سید هستن 4شنبه ها میگیرتشون(انگار زیادم دروغ نگفتن:busted_red:) چند روز پیش عکس گرفتم امازمانی که خواستم بذارم پشیمون شدم گفتم بیخیال آبرومون میره با این مغازمون اما نمی دونم الان چی شد یکمرتبه زد به سرم بیام عکس بزارم
حتی اندازه یک سر سوزن هم مرتب نکردم،گفتم ماکه همیشه اینجوریم بذار عکسمون هم بی ریا باشه
:dast:

2.jpg
3.jpg

4.jpg

آخرین ویرایش:

nazari_omega

کاربر
2008-02-18
327
4,299
بهشهر (اشرف البلاد)
میگن اونایی که سید هستن 4شنبه ها میگیرتشون(انگار زیادم دروغ نگفتن:busted_red:) چند روز پیش عکس گرفتم امازمانی که خواستم بذارم پشیمون شدم گفتم بیخیال آبرومون میره با این مغازمون اما نمی دونم الان چی شد یکمرتبه زد به سرم بیام عکس بزارم
حتی اندازه یک سر سوزن هم مرتب نکردم،گفتم ماکه همیشه اینجوریم بذار عکسمون هم بی ریا باشه
:dast:

مشاهده فایل‌پیوست 30773
مشاهده فایل‌پیوست 30771

مشاهده فایل‌پیوست 30772

اما من شنیده بودم پنج شنبه ها .!!!!!!:):boos:
بقیه دوستان هم عکس بزارن. یعنی شما اینقدر میز کارتون شلوغ پلوغه که این همه مدت مشغول تمیز کردن هستید؟؟؟پس بی خیال شین. از کارو کاسبی افتادین.

یوسف رحیم پور

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام
دوستان عزیز که زحمت میکشن عکس محل کار خود رامیزارن اگر عکس خودشون را هم در حین کار بزارن عالی میشه در اخر البوم عکسی میشه از بچه های IRAN TK

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,526
با سلام خدمت اساتید
باطلاع می رساند من کارمند بانک هستم و تخصص اصلی و دانشگاهی من حسابداری است و از روی علاقه به کار تعمیرات صوتی و تصویری دوره مجتمع فنی تهران را سالها پیش گذرانده ام و بعضاً اگر وقت و ساعات کاری بانک ، محل مأموریت و گرفتاری روزمره ام اجازه دهد ، نزد یکی از نمایندگی های قدیمی که از دوستان هستند بدون دریافت مزد جهت به روز بودن همکاری می کنم و یا بعضی اوقات اقوام و دوستان نزدیکم جهت تعمیر لوازم خودشان به من مراجعه می کنند به هرحال اگر تجربیات ارزنده و قابل ارائه داشته باشم دریغ نمی کنم

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,128
دوستان اگر داخل عکس قطعات ببینید یک کیسه پلاستیکی وجود دارد که درآن مقدار کیسه پلاستیکی قطعات است که هنگام باز کردن تلویزیون پیچها را داخل یکی از کیسها قرار داده وداخل تلویزیون می گذارم تا این پیچها وقطعات که از روی تلویزیون باز شده پخش وپراکنده واحیانا گم نشود.

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,818
49
خراسان بزرگ!
با درود.
دوستان شاید تکراری باشه اما بد نیست:ترانس ایزوله از واجبات هست و ارت مناسب.ضمنا لامپ سری.البته دوستان با تجربه قطعا میدونن اما کسانی که به تازگی میخوان میزی را روبراه کنند واسشون مفید خواهد بود.
پیروز باشید.

بالا