آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
اقا رضا خیلی عالی بود اما اقای محمودی اگر روی میز را بجای ام دی اف از فیبر استخونی مخصوص وایت برد استفاده ورویش پرس میکردید خیلی عالی میشد چون هم میز سفید در موقع کار روشن تر است و نکته دیگر استحکام بیشتری دارد کمتر خش میافتد من هم میز با ام دی اف دارم هم با لایی استخونی وایت برد ام دی اف خیلی خش دار شده اما استخونی خیلی عالیه در مجموع اقای محمودی مبارکه

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
با سلام دوستان به نظر من این میز خیلی ایده آل هست چون فضاش خوبه البته با حذف دلر و ابزار غیر الکترونیکی فقط روی میز عمق بیشتر ی داشته باشه یعنی از جایی که شکم شما بهش میچسبه تا دیوار 70 سانتی باشه تا کارها راحت جابگیرند مهتابی های بالا هم کمی عقب تر بیاد تا تو شاسی ها سایه نیافته و مونیتور گوشه تر بره و اسیلوسکوپ کمی بالاتر باشه و اون بالا مونیتور یا تلویزیونه نمیدونم اگر یک تلویزیون کوچک و یک دستگاه دیجیتال و یک ریسیور بالای اسکوپ قرار بگیره خوبه و زیر اسکوپ هم منبع تغذیه متغیر و پریز برق و آنتن و مادگی اودیو ویدیو روی تابلو سمت چپ بیشتر طراحی بشند اگر بتونیم مقداری قاب روبرو را با دیوار فاصله بدیم سمت چپ و راست طبقات جعبه قطعه میتونیم بزاریم که درب کشو هاش هم سطح صفحه ایستاده بشن و وسط فاب روبرو هم جای ابزار --البته افتادن ابزار روی کار خطرناکه که میطلبه ابزار را کنارتر بگذاریم و مقداری هم جای آینه کنارش بزاریم --یک لامپ تاشو هم سمت چپ میز نصب بشه وسط و پایین صفحه روبرو از سطح میز 10 سانت بالاتر یک هواکش قوی نصب باشه تا بخار لحیم را از سمت مخالف بکشه و ببره --2 تا لامپ زرد زیر مهتابی ها سمت راست و چپ برای بهتر شدن نور فضا و هم چنین از بین بردن تاریکی اطراف قطعات شاسی چون از بالا مهتابی از چپ و راست نور لامپ ها پوشش میدند-- سعی بشه ار دستگاه های سمت راست به پشت صفحه روبرو سیم کشی بشه و مادگی و تبدیل روی سمت چپ کنار پریز ها ی صفحه کار گذاشته بشه تا سیم ها یی که استفاده نمیشند پشت باشند و و مزاحم کار روی میز نباشند موفق باشید
attachment.php

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام استاد خلیلی عزیز

پیشنهاد شما برای روی میز ایده آل منه
من هر جنسی استفاده کردم و بعد از چند سال ناراضی شدم و اتفاقا آخرین بار چقدر دنبال فبیر سفید و متخلخل که غالبا در آشپزخونه استفاده میشه گشتم ولی با پهنای مورد نیازم پیدا نکردم

واقعا بیست و یکه
خلاصه از سرامیک های بزرگ با اندازه عرض میزها استفاده کردم که باوجود ضخامت ناچیز مانند فولاد محکمه و فوق العاده عالی و زیباست و هیچ ضعفی ازش ندیدم و فکر میکنم این یکی دیگه تا پایان عمرم مهمونمه

قصد داشتم پس از تست با سیمان بچسبانم ولی نیاز به چسباندن هم نشدم چون پس از چند سال از جاش تکون نخورده

سپاس

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
جناب آقای غزال من شاگرد شما هستم[/QUOT
این غزال کیست که سر شاگردی او دعوا هست -
-خدا زیاد کنه این گلها رو من یکی به وجود این سایت بخاطر وجود اساتیدی همچون غزالهاش که هم با معرفت و با اخلاقند و هم نابغه و ارزشمند و دانشمند دست علی همراتون

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
جناب آقای غزال من شاگرد شما هستم[/QUOT
این غزال کیست که سر شاگردی او دعوا هست -
-خدا زیاد کنه این گلها رو من یکی به وجود این سایت بخاطر وجود اساتیدی همچون غزالهاش که هم با معرفت و با اخلاقند و هم نابغه و ارزشمند و دانشمند دست علی همراتون

سلام

آقا شما که منو از فرط شرمندگی نابود کردی .

تعظیم و سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام

lcd فضای قابل توجه تعمیرگاه را اشغال میکنه
لذا قفسه یا جایگاهی برای lcd در ارتفاع 1/5 متری ساختم که lcd های منتظر تعمیر و آماده فضای تعمیرگاه را اشغال نکنه

هرچی شاسی تلویزیون لامپی داشتم با فیبرش بعنوان کفی طبقه دوم استفاده کردم بطوریکه زیرش درصورت دقت ، قطعات خازن و مقاومتش دیده میشه و دورش و روی اونها رو با صفحات ضخیم لاکی و هیتر پوشوندم تا تزیین و تسطیح بشه که با بیضی قرمز مشخص کردم

به این ترتیب پایه lcd موجب افزایش فاصله اونا نمیشه که تقریبا بهم بچسبند و فضای کمتری اشغال کنه

و مربع قرمز یکی از نگهدارنده های این جایگاه است که به ستون جوش دادم تا زیرش کاملا باز و بدون پایه عمودی باشه
سپاس

DSC01053.JPG

آخرین ویرایش:
بالا