آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

manhant

کاربر
2009-07-01
107
592
اینم میز کار من راسیتش وقت نکردم یکم مرتبش کنم ولی گفتم اینو بزارم با هم رودربایستی که نداریم :nevreness:

2014-01-21 19.37.17.jpg

khaled2152

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-03-01
217
966
یه میز کار بهم ریخته که از اینترنت گرفتم مشاهده فایل‌پیوست 85288

سلام همکاران توجه کنند اون چیز قرمزکه روی این میز کار هستش فکر می کنم پیچ گوشتی شارژی باشد ایا همکاران از این نوع پیچ گوشتی جایی سراغ ندارن من بخرم از اون نوع تفنگی نمیخوام اگر جایی سراغ دارن اعلام فرمایند.با تشکر

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
سلام اقای رشیدی
امروز از ساعت 9 شروع کردم تا تا غروب تا اینجا رسوندن
اون تلوزیون برای تست اوردم که میخاستم بالا جاسازی کنم برای تست دستگاهها ولی متاسفانه بزرگ بود و نشد و باید یک 14" یا ال سیدی 17 ایننچ تهیه کنم برای اینکار
تصمیم گرفتم دیگه CRT کار نکنم مثل شما و انشاالله قسمت دوم محل کار هم اماده میشه و فضاش خیلی بزرگتر میشه
متاسفانه رنگ (بلکا)دیوار ها را خیلی بد انتخاب کردم این رنگ را در کاتالوگ رنگهاشون دیدم و به نظرم قشنگ اومد ولی روی کار خیلی تاریک شد
بپ
با درود
ارادتمندم جناب محمودی عزیزم .مبارکتون باشه .انشاا...کاسبی هم رونق وپر برکت باشه براتون .ناراحت نباشید همیشه انچیزی که انسان توی ذهنش هست در نمیاد .خوشگل شده خیلی هم جالب .کمی باید روشنایی را بیشتز کنید .خیلی هم زیبا شده .اینکه خودتون تصمیم به تهیه وساخت گرفته اید .جالبتره .چون مواردی پیش میاد .فقط خود شخص کننده میدونه چکار میکنه .اصولا هم صد در صد رضیایت بخش هم نمیشه .ولی چون کار خود شخص هست دلچسبتر میشه .من خودم هم برای دفترم همه کارشو خود انجام دادم .البته هنوز کامل نشده .تموم که بشه .تقدیم میکنم .ولی جناب محمودی اصولا برای lcd کلا طرح دیگه بذارید .مخصوصا دستگاهی که در حال تعمیر هست .جوری طراحی بفرمایید تا هم از پشت دستگاه وهم جلوی پنل قابلیت کنترل وکار باشه .میز بیشتر برای تعمیرات کفی کارها وبردها مناسب هست .بعضی از دستگاهها قابلیت روی میز را هم ندارند بدلیل یزرگی کابینت وساختار .در این زمینه بیشتر تامل بفرمایید.با سلامتی ومبارکی انشاا...

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
886
5,271
شیراز
اینم میز کار من راسیتش وقت نکردم یکم مرتبش کنم ولی گفتم اینو بزارم با هم رودربایستی که نداریم :nevreness:

مشاهده فایل‌پیوست 86312

با سلام خدمت همکار عزیزم
در میز کارتان دیدم که برای روشنایی از لامپ کم مصرف استفاده میکنید
در این فاصله بسیار نزدیک اشعه های ماورای بنفش ومضر لامپ بمرور باعث
ضعیفی چشم و اب مروارید و دیگر مشکلات میشود. بهتر است که در صورت
امکان از لامپهای led استفاده کنید که چشمانتان موردی پیدا نکند وخدای
نکرده سرطان پوست هم نگیرید.
موفق باشید

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
با درود
با عرض وقت بخیر .دوست عزیزم این میز کارتون نشانه سابقه کار وزحمت فراوان هست در این رشته .ولی این همه ابزار دقیق واندازه گیری متفاوت که اصولا بیشتر تاریخ انقضاء.در حال حاضر قابل استفاده هست .مثل فرکانس متر .واحد db وشارژ باتری اتومبیل ؟...بحر روی موفقیت شما ارزوی قلبی ماست .مشخصا انسان لایق هستید .این میز کار بیشتر نشانه شخصیت بنظر حقیر هست .زیرا میز کار وقتی مناسب وروتینگ نباشه .کار هم پیش نخواهد رفت .وهیچ تعمیر کاری استقلال با میز خراب نخواهد داشت .وبعید میدونم موفق هم باشه .هزاران سوال بوجود خواهد امد .با ارزوی موفقیت برای شما که موفق هم حتما هستید .
ارزوی توفیق دارم برای شما وبحترینای سایت .

j2242

VIP+ افتخاری
کاربر
2014-02-13
362
1,208
کرمان
سلام اینم میز کار کوچیک من... در حد dvd از فضا استفاده کردم.. به هر حال گفتم منم بزارم که لال از دنیا نرم... دوستان برای بهتر کردن میز کارم لطفآ نظر بدید

پیوست‌ها

بالا