آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
با درود
نفر دوم هستید که میبینم اول برای خودتون وسپس برای شغلی که انتخاب کردید ارزش قایل هستید .البته نفر سوم میشه گفت .یکی جناب اصفهانی ودیگری جناب شاطی زاده والانم شما رو دیدم .جدا کسی که اینجوری تمیز ومنظم هست .شک ندارم در طول زندگیشون حتی پوشیدن لباسشونم دارای شخصیت وارزش هست .البته اینجور شخصیت ها خیلی حساس ورنجورم هستند .ولی ارزش داره چون نظم در کار وحرفه دلگرمی میاره .دیدم دوستی مغازش بازار سید اسماعیل هست .این بنده خدا هیچوقت موفق نیست .فکر میکنه اینکاره هست .ولی عزیزانی که دلشون رو بکار میدن یک مهندس شخصیتی دارند .ودوم بنظرم درسشون هم تا جایی که مقدور بوده خوندن .موقیت این عزیزان را از خداوند متعال خواهانم .موفق باشند در تمام مراحل زندگی شخصی شون :
دوست عزیز تاریخ نشان داده که نوابغ و فرهیختگان علوم فیزیک برق الکترونیک و صاحب نظران اصلی زیاد به ظواهر اهمیت نمیدادند چه بسیار آزمایشگاه ها و کارگاه های تمیز و خوشگل که هیچ دست آوردی نداشتند و چه بسیار کارگاه های در پیتی و بهم ریخته که جهانی را به وجد آوردند پس جمع نبندید و کلاس و شخصیت را اینقدر بها ندهید گرچه هر چه نیکوتر بهتر ولی وقتی سرگرم کار باشید و فرصت کم و جهش های فنی مهندسی بسیار این تمیز کاری ها در درجه دوم قرار میگیره لطفا این تایپیک نیش دار را اصلاح کنید که خدای نکرده بعضی ها که تعدادشان ممکن است خیلی زیاد باشد غیر از این اساتید که آفرین و احسنت دارند فکر نکنند جزو ؟ هستند با پوزش از دوستان

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با سلام خدمت همه دوستان عزيز:
اين هم چند عكس از ميز تعميرات كشورهاي مختلف
2.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg8.jpg10.jpg28-Aug-2013-1377701312-lcd.jpg20080629(004).jpgchip_level_laptop_repair_training.jpghpwlab-9b0b08ad90.jpghpwlab-567215bba8.jpghpwlab-ce9cbf0be7.jpgImage177.jpgitem154612.gif.jpeglcd.jpgMonitor.jpgmother.jpgu4445rl.jpegurl.jpeg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام اقای رجبی
جای اینه مشخص کردم انشاالله شب عکس های جدید میفرستم

سلام
جناب آقای محمودی
هرچند پس از ساختن اسکلت میز ، پیشنهادم بسادگی قابل اجرا نیست اما طرح آن ضرری نداره

اصولا میز کار دو طبقه برای تعمیرکار الکترونیک فوق العاده مفیده بطوریکه طبقه فوقانی دارای عرض حدود نصف عرض طبقه اول باشه که کلیه لوازم تست و دستگاههای اندازه گیری در طبقه دوم قرار میگیره و نگهدارنده غیر مزاحم روشنایی متحرک و ذره بین متحرک و امثالهم هم هست

بویژه با تعبیه فقط دو قلاب کوچک شبیه L در طبقه زیرین شیب ایده آلی جهت نگهداری بسیار ساده تلویزیونهای LCD مهیا میکنه و عذاب تعمیر LCD کاملا خوابیده و یا کاملا ایستاده را مرتفع میکنه

هر چند من قبل از رواج LCD کلیه میزهای تعمیرگاه را سه طبقه ساخته ام و لذا برای این منظور پیش بینی نکرده بودم و متاسفانه عرض هر سه طبقه را یکسان درنظر گرفتم

اما با دو میله که بسادگی در لولای خود در نقاط مختلف و دلخواه قابل نصب و جابجایی است شیب نسبتا مناسبی برای تعمیر LCD فراهم میکنیم تا درصورت نیاز در طرفه العینی محل قرارگیری LCD با هر اندازه و ابعادی در هر نقطه دلخواه میز آماده شود.

اما درصورت وجود دو طبقه حالت اول
میشه دو میله L مانند کوتاهی در طبقه اول داخل لولا نصب کرد که به موازات طول میز قرار بگیره تا درصورت عدم نیاز به آن ، مزاحم دیگر امور (مانند تعمیر DVD و امثالهم ) نباشه و به کناره میز بچسبه و در صورت نیاز برای نگهداری LCD به موازات عرض میز قرار بگیره (عمود بر طول میز ) تا LCD روی آن بایسته و قسمت بالای LCD روی طبقه دوم با شیب ایده آلی تکیه کنه

باین ترتیب هم تصویر LCD توسط آینه قابل رویت است و هم تسلط بر بردها ایده آل میشه و هم در مکان کاملا محکم و مطمئنی امکان افتادن و شکستن تلویزیون را محال میکنه و هم فضای بسیار ناچیزی اشغال میکنه و درواقع جلوی آن (روی میز ) خالی است و مکان خوبی برای نگهداری لوازم و بردها و قاب آن است

ضمنا اگر اسکلت میز کار فلزی و بدون پایه باشه بنظر من مزایای قابل توجهی داره بطوریکه به ستون ساختمان جوش بشه و درغیراینصورت به تیرآهن سقف

سپاس

آخرین ویرایش:

rashidi235

مدیر تعمیرات پخش ماشین
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-11-16
1,949
24,964
ایران 63

سلام
اقای محمودی سرعت عمل تون مارو کشته !!!!!
چه با سرعت.... دیروز چجوری بود الان چجوری هست . ایول داری بابا پیاده شو باهم بریم
تبریک مجدد
می بینم که اولین کار هم ورود خورده عالیه
#$V^86#$V^86

rashidi.jpg

آخرین ویرایش:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,456
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام اقای رشیدی
امروز از ساعت 9 شروع کردم تا تا غروب تا اینجا رسوندن
اون تلوزیون برای تست اوردم که میخاستم بالا جاسازی کنم برای تست دستگاهها ولی متاسفانه بزرگ بود و نشد و باید یک 14" یا ال سیدی 17 ایننچ تهیه کنم برای اینکار
تصمیم گرفتم دیگه CRT کار نکنم مثل شما و انشاالله قسمت دوم محل کار هم اماده میشه و فضاش خیلی بزرگتر میشه
متاسفانه رنگ (بلکا)دیوار ها را خیلی بد انتخاب کردم این رنگ را در کاتالوگ رنگهاشون دیدم و به نظرم قشنگ اومد ولی روی کار خیلی تاریک شد

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
به نام خدا
سلام بر دوستان نكته بين
به نظر من اين تلوزيون يا درست شده صاحبش نمياد ببرش يا مشكل حاد داره درست نميشه
چون روش گرت نشسته!!!

rashidi235

مدیر تعمیرات پخش ماشین
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-11-16
1,949
24,964
ایران 63
به نام خدا
سلام بر دوستان نكته بين
به نظر من اين تلوزيون يا درست شده صاحبش نمياد ببرش يا مشكل حاد داره درست نميشه
چون روش گرت نشسته!!!

سلام
ایول داری اقای اسدی برو دارمت !!! :32000000: :32000000:
راستی
اقا اون عکسهای درخواستی ما چی شد ؟؟؟؟؟
من که یادم نمی ره خیالت راحت
برای یاداوری اینم لینکش
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=47472&p=258452&viewfull=1#post258452
:thumbsup:
:24000000:

متاسفانه رنگ (بلکا)دیوار ها را خیلی بد انتخاب کردم این رنگ را در کاتالوگ رنگهاشون دیدم و به نظرم قشنگ اومد ولی روی کار خیلی تاریک شد

سلام
اقای محمودی عزیز اگه نور کافی و مناسب ندارید
همین الان برای نور مناسب فکری کنید .
چون الان خلوت هست میگید نور کمه ..... ....اگر مغازه شلوغ بشه که تاریکتر هم میشه !!!!

آخرین ویرایش:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,456
هرمزگان
www.irantk.ir
به نام خدا
سلام بر دوستان نكته بين