سلام اقای رجبی
جای اینه مشخص کردم انشاالله شب عکس های جدید میفرستم
دوست عزیز تاریخ نشان داده که نوابغ و فرهیختگان علوم فیزیک برق الکترونیک و صاحب نظران اصلی زیاد به ظواهر اهمیت نمیدادند چه بسیار آزمایشگاه ها و کارگاه های تمیز و خوشگل که هیچ دست آوردی نداشتند و چه بسیار کارگاه های در پیتی و بهم ریخته که جهانی را به وجد آوردند پس جمع نبندید و کلاس و شخصیت را اینقدر بها ندهید گرچه هر چه نیکوتر بهتر ولی وقتی سرگرم کار باشید و فرصت کم و جهش های فنی مهندسی بسیار این تمیز کاری ها در درجه دوم قرار میگیره لطفا این تایپیک نیش دار را اصلاح کنید که خدای نکرده بعضی ها که تعدادشان ممکن است خیلی زیاد باشد غیر از این اساتید که آفرین و احسنت دارند فکر نکنند جزو ؟ هستند با پوزش از دوستانبا درود
نفر دوم هستید که میبینم اول برای خودتون وسپس برای شغلی که انتخاب کردید ارزش قایل هستید .البته نفر سوم میشه گفت .یکی جناب اصفهانی ودیگری جناب شاطی زاده والانم شما رو دیدم .جدا کسی که اینجوری تمیز ومنظم هست .شک ندارم در طول زندگیشون حتی پوشیدن لباسشونم دارای شخصیت وارزش هست .البته اینجور شخصیت ها خیلی حساس ورنجورم هستند .ولی ارزش داره چون نظم در کار وحرفه دلگرمی میاره .دیدم دوستی مغازش بازار سید اسماعیل هست .این بنده خدا هیچوقت موفق نیست .فکر میکنه اینکاره هست .ولی عزیزانی که دلشون رو بکار میدن یک مهندس شخصیتی دارند .ودوم بنظرم درسشون هم تا جایی که مقدور بوده خوندن .موقیت این عزیزان را از خداوند متعال خواهانم .موفق باشند در تمام مراحل زندگی شخصی شون :
سلام اقای رجبی
به نام خدا
سلام بر دوستان نكته بين
به نظر من اين تلوزيون يا درست شده صاحبش نمياد ببرش يا مشكل حاد داره درست نميشه
چون روش گرت نشسته!!!
متاسفانه رنگ (بلکا)دیوار ها را خیلی بد انتخاب کردم این رنگ را در کاتالوگ رنگهاشون دیدم و به نظرم قشنگ اومد ولی روی کار خیلی تاریک شد
هههه گرد و خاک نیست و نرمه تختع هایی هست که موقع برش تخته ها پخش شدهبه نام خدا
سلام بر دوستان نكته بين
به نظر من اين تلوزيون يا درست شده صاحبش نمياد ببرش يا مشكل حاد داره درست نميشه
چون روش گرت نشسته!!!