آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

ali_esf

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-02-03
298
3,306
دوتا rf سیگنال ژنراتور 2019 یا 2018 مارکنی یه دونه رادیو تستر اسپکتروم انالایزر و خیلی چیزای دیگه که اسم و برندشون رو نمیدونم .
بنطر میاد انبار فروشگاه رو اینجا خالی کردند وگرنه این همه وسایل فکر نکنم یکجا بکار بیاد
همون رادیو تستر کار سیگنال ژنراتور پاور متر فرکانس متر مدولاسیون متر سنجش دیستروشن و ... رو باهم انجام میده

یا اینکه طبق نظر جناب غزال آزمایشگاه باشه
ولی باز هم وسایل بصورت غیر عادی زیاده
همون یه دونه رادیو تستر رو به من بدن من دیگه چیزی از اونا نمی خوام :)
بله ولی سالها پیش که سرباز بودم محل خدمتم یه تعمیرگاه بیسیم داشت که تمام این تجهیزات رو روی یه تابلو و خیلی منظم چیدمان شده بود

مرزنگو

کاربر
2012-08-14
366
3,190
دوستان واساتید گرامی باعرض سلام وخسته نباشید با عرض پوزش اگر میشد یکی از دوستان که کارش تو ضمینه طراحی خوب باشه بیاد ویه میز ایده ال برای تعمیرات طراحی بکنه و همکارا از یک میز یکپارچه در تعمیرگاه خود استفاده کنند در حد امکان مثلا میشه یکپارچگی رو تو میزهای دندونپزشکی یا غیره که سراسر بیشترشون شکل طراحی میزکارشون یکی باشه دید

kh.a

کاربر
2010-09-18
355
1,317
دوستان واساتید گرامی باعرض سلام وخسته نباشید با عرض پوزش اگر میشد یکی از دوستان که کارش تو ضمینه طراحی خوب باشه بیاد ویه میز ایده ال برای تعمیرات طراحی بکنه و همکارا از یک میز یکپارچه در تعمیرگاه خود استفاده کنند در حد امکان مثلا میشه یکپارچگی رو تو میزهای دندونپزشکی یا غیره که سراسر بیشترشون شکل طراحی میزکارشون یکی باشه دید
بی خیال داداش -

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,311
ایران
باسلام

08.jpg
Electronics-Workbench.jpg

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
با سلام --احسنت حرف نداره ساده خلوت کامل فقط یک مانیتور یا تلویزیون اون روبرو بالا کم داره و اسکوپ هم لازم نیست کنار صندلی باشه جا تنگ کنه میتونه کنار پاور باشه اگر چند میلیون پول اضافه داشتم کپ این رو میزدم ولی چون جام بزرگه حتما میز بزرگتر میزدم چون همیشه نمیشه یکی یکی کارهارو درست کرد بعضی مواقع لازمه چند تا کار رو میز باشه
attachment.php

افشین سالاری

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2010-09-16
750
4,514
بندر عباس.

سلام دوستان و اساتید بزرگوار اینم اخرین تغیراتی بود که میخواستم به محل کارم بدم یک قسمت بالای میز کار خالی بود که گفتم یک plcنصب کنم
20131030345.jpg 20131030346.jpg 20131030348.jpg 20131030349.jpg با تشکر

آخرین ویرایش:

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
با درود
نفر دوم هستید که میبینم اول برای خودتون وسپس برای شغلی که انتخاب کردید ارزش قایل هستید .البته نفر سوم میشه گفت .یکی جناب اصفهانی ودیگری جناب شاطی زاده والانم شما رو دیدم .جدا کسی که اینجوری تمیز ومنظم هست .شک ندارم در طول زندگیشون حتی پوشیدن لباسشونم دارای شخصیت وارزش هست .البته اینجور شخصیت ها خیلی حساس ورنجورم هستند .ولی ارزش داره چون نظم در کار وحرفه دلگرمی میاره .دیدم دوستی مغازش بازار سید اسماعیل هست .این بنده خدا هیچوقت موفق نیست .فکر میکنه اینکاره هست .ولی عزیزانی که دلشون رو بکار میدن یک مهندس شخصیتی دارند .ودوم بنظرم درسشون هم تا جایی که مقدور بوده خوندن .موقیت این عزیزان را از خداوند متعال خواهانم .موفق باشند در تمام مراحل زندگی شخصی شون :

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
با سلام - دوستان اگه یه کم دقت کنید میبینید که نوشته ام میز کار یکی از همکارن - نه خودم

با درود
اقای کارخانه از شما پوزش میخوام ایشون اگه همکارتونم باشند .؟.....متاسفم بازم

بالا