آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
بخود امیداوار شوید عکس بفرستید ؟؟؟این هم میز کار قبل مرگ استاد تمام دورانها و تمام مهندسین و متخصصین فیزیک و الکترونیک آلبرت اینشتن
6.jpg

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
دوستان سلام پس از پیگیری عکس های دوستان و عکس های سری قبل ارسالی آستین را بالا زدم و نیم انقلابی کردم و با مقداری چوب و میز های اسقاطی و درب های اسقاطی چوبی و یونولیت و موکت و موجودی انباری خانه و مغازه غیره محیط بزرگ تعمیرگاهم را دگرگون کردم راستش قبلش خیلی بهم ریخته و افتضاح بود خجالت کشیدم عکس بفرستم و پیش خودم گفتم بذار تغییر بدم و بعد تا هم دوستان نظر بدند و هم با خرجی کم و هزینه مواد مصرفی موجود دور و بر خودم با خودکفایی قانعانه ای کاری کردم که میتوان از آن الگو گرفت البته کارهای زیادی مانده که بعدا با کامل شدن فیلم کل محیط را میفرستم تفرش الکترونیک TANIC -نامی که در آینده در عرصه تولید خواهید شنید SP_A1498.jpgSP_A1499.jpgSP_A1500.jpgSP_A1501.jpgSP_A1506.jpgSP_A1507.jpgSP_A1508.jpgSP_A1509.jpgSP_A1510.jpgSP_A1511.jpgSP_A1512.jpgSP_A1513.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
مشاهده فایل‌پیوست 74714با سلام خدمت دوستان این هم عکس از یک تعمیرگاه فوق العاده مجهز ( البته فکر کنم بیشتربه یه ایستگاه تعمیرو تنظیم بی سیم شباهت داره )
سلام
دوست عزیزم جناب آقای اسفندیاری

اگه اینجا تعمیرگاهه
دراینصورت تعمیرکارش نون لای کباب میذاره

و همیشه دلزده از کباب گرون و در حسرت نون ارزونه

بی جهت ، هم به خودش زیان میرسونه و هم به مشتری

در 90 درصد از موارد ، قبل از اینکه این دستگاهها روشن و آماده بشه ، تعمیرکار خبره تعمیرشو انجام داده و کارش تموم شده

حدس میزنم
ازآنجاکه از کار خبری نیست لذا اطاق تحقیقه

و از آنجاکه محقق واقعی قادر نیست به محیط اطراف و حتی به زن و بچه خودش بمیزان معمول توجه کنه
و بهمین دلیل انیشتین به نظافت خودش هم نمیتونسته اهمیت بده چه برسد به محیط کارش
لذا با توجه به نظافت مازاد و غیر عادی شخصی ، اینجا مسئولی مخصوص نظافت داره
و بنابرین محیط اداری است

و من حیث المجموع اینجا دانشگاهه و اطاق یکی از اساتید واقعی و انگشت شمار محقق و حرفه ای و مجربه
نه استاد معمولی دانشگاه که کتابچه محفوظاته

آزمایشگاه دانشجویان دکترای الکترونیک هم اینجوری نیست

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
مشاهده فایل‌پیوست 74714با سلام خدمت دوستان این هم عکس از یک تعمیرگاه فوق العاده مجهز ( البته فکر کنم بیشتربه یه ایستگاه تعمیرو تنظیم بی سیم شباهت داره )

مشاهده فایل‌پیوست 74822بله استاد ، واقعا مرتب نیگه داشتن تعمیرگاه و میز تعمیرات به این صورت کار واقعا مشکلیه
سلام
مطمئنا اینجا هرجا که باشه تعمیرگاه نیست چون اگه تعمیرگاه بود و فرض کنیم فقط سه ماه از تاسیسش گذشته باشه الان باید خاک روی پنل این دستگاه ها بیداد کنه!اگرچه خدمتکاری هم باشه که هر روز دستمال بکشه !!

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,311
ایران
باسلام این عکس یک آزمایشگاه تست مدارات فرکانس رادیویی است دستگاه علامتگذاری با رنگ زرد یک واتمتر است که برای آزمایش قدرت خروجی فرستنده ها استفاده میشود:
aspisys_lab.jpg

mohsen++

کاربر
2008-04-27
141
636

دوتا rf سیگنال ژنراتور 2019 یا 2018 مارکنی یه دونه رادیو تستر اسپکتروم انالایزر و خیلی چیزای دیگه که اسم و برندشون رو نمیدونم .
بنطر میاد انبار فروشگاه رو اینجا خالی کردند وگرنه این همه وسایل فکر نکنم یکجا بکار بیاد
همون رادیو تستر کار سیگنال ژنراتور پاور متر فرکانس متر مدولاسیون متر سنجش دیستروشن و ... رو باهم انجام میده

یا اینکه طبق نظر جناب غزال آزمایشگاه باشه
ولی باز هم وسایل بصورت غیر عادی زیاده
همون یه دونه رادیو تستر رو به من بدن من دیگه چیزی از اونا نمی خوام :)

آخرین ویرایش:
بالا