ببین شما هم مبهم نوشتی!
کدوم ترانزیستور رو چک کنم سه تا ترانزیستور در مدار داریم دوتا 2N3055 و یک عدد 2N2222 کدوم منظورتون هست؟ ( تست ترانزیستور رو بلد هستم)
در سه پست قبل گفتید R0 رو فعلا 1.2K نگهدارم الان همینطور بذارم باشه یا 10اهم کنم ؟
R5 رو چطور؟ 100K کنم یا همون 55 نگهدارم
اینها رو لطفا نهایی کنید که من تغییرات رو انجام بدم و نتیجه رو گزارش کنم
ممنون
درود
اولا ازآنجاکه من هیچگونه وظیفه ای در این سایت ندارم و بشما در قبال اجرتی راهنمایی نمیکنم بلکه بواسطه نوعدوستی از وقت خودم برای شما استفاده میکنم لذا حق دارم واضح بنویسم یا مبهم بنویسم و یا اصلا ننویسم و شما اگه دوست داشتی میتونی صد بار سوال کنی اگه دلم خواست پاسخ بدم و یا میتونی سوال نکنی و در هر صورت حق کسی را زایل نکردم .
و اگر بکلی پاسخی ندم تا زمانیکه رضایتم بابت پاسخگویی جلب بشه دراینصورت هم حقی را پایمال نکردم ، کمااینکه بسیارانی پاسخ نمیدن و به زندگی خود مشغولند .
بنابرین شما نزد من هیچ حقی نداری اما ازآنجاکه من بصورت رایگان بشما کمک میکنم تکلیف اخلاقی شماست که کمتر وقت منو تلف کنی و البته بدیهی است که درصورت اجحاف متعدد و عمدی دیگه پاسخ نمیدم.
این موارد را بجهت آشنایی با موقعیت و حقوقمون عرض کردم وگرنه همواره بی منت و بی اجرت در خدمت علاقمندان بودم و نیاز به احترام هم ندارم و هرگز تشکر خشک و خالی هم مطالبه نکردم ولی در قبال خدمت رایگانی که خارج از وظیفه میکنم انتظار توهین و بی احترامی و اجحاف هم ندارم و اینکه شما گزارش گنگ و نامفهومی مطرح میکنی و یا به عرایضم توجه نمیکنی هم توهینه و هم اجحاف
ضمنا باوجودیکه میتونم مبهم بگم زیرا منم آدمم و نباید وقتمو بیش از حد و برایگان صرف دیگران کنم و دراینصورت نیز حق کسی رو زایل نکردم اما نه تنها هیچوقت راهنمایی مبهمی نکردم بلکه همیشه بسیار بیشتر از مخاطب توضیح شفاف میدم و صرفنظر از پاسخ های شفاف و طولانی که بشما دادم بقیه پست های بیشمار من هم دلیل صحت این ادعاست.
فلذا پست اخیر من هم هیچگونه ابهام عامدانه ای نداشته زیراازآنجاکه قبل از تست نمیدونم کدوم ترانزیستور سوخته لذا نمیتونم بگم کدومو تست کن مضافا که ۳ ترانزیستور چیه که بگم کدومو تست کن ۳ سوت هر سه تست میشه
اما بابت تشخیص صدمه اگرچه فرمودی بلدی تست کنی و تا الان ۲۰ تا تست کرده بودی چه رسد به ۳ ترانزیستور که براحتی مشخص میشد کدوم سوخته اما قبل از تشخیص عیب
اولا قبلا گفتم فعلا ۱،۲ کیلو باشه یعنی فعلا باشه تا زمانیکه بگن عوض کنی
۵۵ کیلو هم فعلا باشه
ثانیا ترانزیستور درایور B اشتباها ۳۰۵۵ انتخاب شده که قبلا ندیده بودم ولی ۲۲۲۲ هم کافیست بنابرین اگر داری Bرا ۲۲۲۲ نصب کن و اگه نداری هر چی بوده باشه ولی گزارش کن چه ترانزیستورهایی استفاده کردی.
حالا اگه میخوای من ترانزیستور معیوبو مشخص کنم جهت تشخیص عیب
۱_ یک مقاومت حدود ۲۰ کیلو بجای پتانسیومتر بگذار که چیزی نسوزه
حالا ولتاژ خروجی را ببین چند ولته که مطمئنا ولتاژی هست
۲_ حالا کلکتور امیتر ترانزیستور Aرا اتصال گوتاه کن اگر ولتاژ خروجی حدود صفر ولت شد دراینصورت A سوخته .
برای اینکه حالات مختلف را بیمورد بررسی نکنم فعلا نتیجه این تست را گزارش کن تا بعد
سپاس